Partnerprofiel van
Annet van Tol

 

Annet van Tol

Het witte Licht
Praktijk voor kosmische dag heelwijzen
Anna van Renesselaan 84
1911KS Uitgeest
Tel: 06-47591392
annet@hetwittelicht.info

www.hetwittelicht.info

Specialiteiten

Wat kan ik je bieden


Als je iemand bent die bereid is om zijn of haar persoonlijke ontwikkeling aan te gaan, dan is er veel mogelijk om je eigen gezondheid te bevorderen.

Gezondheid is een brede term en staat voor balans en stroming op het lichamelijke -, emotionele-, mentale- en spirituele vlak. Klachten en blokkades op deze gebieden zie ik als richtingaanwijzers van je systeem. Richtingaanwijzers naar onverwerkt verleden, blokkades in jezelf en ontwikkelingen die je ooit niet bent aangegaan.

Of dat nu lichamelijke klachten zijn, ziektes, emotionele klachten of stagnaties die zichtbaar zijn in je leven, het zijn allemaal signalen die jou bewust willen maken waar nog kansen tot ontwikkeling liggen. Vaak is het niet eenvoudig om de signalen goed te begrijpen of om het onverwerkte verleden aan te gaan. Mijn taak als therapeut is om jou daarin bij te staan.

Samen op zoek naar de brandhaard van je stagnatie of klacht.
Samen op weg om jou te begeleiden en te stimuleren je onverwerkt verleden te verwerken.

Om jouw proces te ondersteunen maak ik, naast moderne therapeutische technieken, gebruik van een aantal bijzondere, nieuwe mogelijkheden van de kosmische dag.  Zie werkwijzen.

Tevens kan ik je via de samenwerking met het Wholism Project in contact brengen met behandelingen die jouw ontwikkeling beter en makkelijker doen verlopen, dan wel verdiepen en ingewikkelde achterliggende problematiek helpen oplossen.   
Alles in de vorm van een advies, met de intentie jou de optimale ontwikkeling te bieden.

Ik zie het ook als een doel voor mij, om als kosmische dag therapeut:

  • jou zo veel mogelijk mee te geven wat je zelf kunt doen in je eigen processen en ten bate van je eigen gezondheid, al dan niet in combinatie met kosmische dag mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan transmuteren, het Aquarius Labyrint, de verschillende (Neutralisatie) Verbindingen en nog veel meer.
     
  • jou en andere geïnteresseerden bewust te maken dat we in een nieuwe tijd leven en te informeren over  de nieuwe verregaande mogelijkheden van de kosmische dag.
    Mogelijkheden van de kosmische dag die (ingewikkelde) achterliggende problematiek op de verschillende niveaus daadwerkelijk echt op lossen.
     
  • op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de mogelijkheden van de kosmische dag en het Wholism Project, om vervolgens door mijn eigen ontwikkeling en met mijn eigen persoonlijke kwaliteiten op mijn manier daarin een bijdrage te leveren.

Mijn ervaring met het Wholism ProjectBij het Wholism Project heb ik de mogelijkheden gevonden om mezelf optimaal te ontwikkelen en de meest verregaande mogelijkheden gevonden ten bate van mijn eigen gezondheid en die van anderen. Van diepe emotionele pijnstukken tot een wratje op mijn vinger.
Ik word steeds vrijer om mezelf te zijn en los te komen van patronen. Met behulp van de behandelingen heb ik het gevoel steeds meer het leven te leven zoals het voor mij bedoeld is.

Als moeder vind ik het fijn en voel ik mij dankbaar dat ik in de begeleiding van mijn kinderen bij moeilijkheden daadwerkelijk iets betekenisvols voor ze kan doen.

Tijdens mijn scheiding bijvoorbeeld hebben de behandelingen van Bas en Maria hen goed geholpen en de ingrijpende veranderingen makkelijker voor ze gemaakt.
Ook is mijn zoon eindelijk van zijn groeipijnen af na een Transmutatie Channeling van Bas en Maria.
Mijn dochter kampte met haar energie door de ontwikkelingen in de pubertijd en zij had zichtbaar baat bij de Vitalisatie Verbinding.

Daarnaast geven de Neutralisatie Verbindingen en andere Verbindingen zoveel rust en energie in huis voor zowel mezelf als de kinderen. Het is toch wonderlijk dat dat nu al allemaal mogelijk is.

Ik heb ruime ervaring met alle behandelingen en Verbindingen en weet wat het mij, mijn kinderen en cliënten gebracht heeft.

Wil je graag weten wat het Wholism Project eventueel voor jou kan doen dan wil ik met plezier je vragen beantwoorden via telefoon, e-mail of in een persoonlijk gesprek. Om een heel compleet beeld te krijgen is het aan te raden mee te doen met de inspirerende workshop: Kennismaking en Introductie Wholism Project

Ook is het natuurlijk mogelijk via mij de behandelingen of Verbindingen 24 uur gratis op proef te ervaren.

Contact