Ervaringen met de
Volledige Spirituele ik verbinding

Het meest opvallende aan de ervaringen met de Volledige Spirituele ik verbinding is dat je veel meer leiding ervaart. De reden daarvan is dat je sterker geleid wordt door het Goddelijke in jezelf, vaak zelfs tot in details.

Wat heeft deze behandeling me ontzettend veel gebracht

De Volledige Spirituele ik verbinding was de behandeling waar vanaf de allereerste keer dat ik jullie site bezocht mijn aandacht naar toe ging en wat heeft deze behandeling me ontzettend veel gebracht.De innerlijke rust en ruimte was me al bekend maar wie ik nou echt was en wat ik hier kwam doen dat was nog ontzettend vaag. 

Het is me nu helder geworden en dat geeft richting, rust en vooral zelfvertrouwen.
Mijn dank daarvoor!
 

De afstemming is veel verfijnder

‘Nadat ik eerst enkele diep verdrongen stukken moest doorvoelen en loslaten krijg ik nu een beter beeld van wat de Volledige Spirituele ik verbinding met me heeft gedaan.
De afstemming is duidelijk anders geworden. Veel verfijnder.

Als ik me nu naar binnenkeer kom ik veel gemakkelijker bij de antwoorden op mijn eigen vragen. Alsof er weer “iets” is weggehaald dat het contact in de weg stond.

Ook is het opvallend dat de “boodschappen” die ik van mijn innerlijke leiding ontvang steeds gedetailleerder worden. Mijn hoofd heeft er soms moeite mee en zegt me dan dat ik niet moet doorslaan, niet moet overdrijven, maar achteraf bleek de ingeving toch altijd weer juist te zijn geweest. Dank jullie wel!’
Dianne S, Hengelo
 

Thuiskomen en geborgenheid

'Ik ervoer om te beginnen veel energie in mijn hoofd, vooral veel mooie kleuren, en er kwam wat verdriet los. Na een hele poos ging de energie naar mijn hart, daar kwam ook weer wat verdriet los. Het gaf een gevoel van thuiskomen en van geborgenheid.

Na een hele poos voelde ik de energie naar mijn voeten gaan, en voelde me toen ook heel goed verbonden met de Aarde. Het geheel duurde nog voort als een gevoel van welbehagen. Ik voel me heel dankbaar dat we de Volledige Spirituele ik verbinding hebben mogen ontvangen!'
Hansje K, Gouda

 

344 gram kaas

Ik werk nog een paar uurtjes per week in een kaaswinkeltje. Wanneer een klant om een pond of een kilo kaas vraagt krijgt hij/zij dus ook een pond of kilo kaas bijna op de gram af. 
 

Het was dus ook hilarisch toen een klant om 344 gram kaas vroeg en dit ook kreeg: Ik sneed een stukje kaas af van 336 gram ... kaaspapiertje erbij en totaal was dit 344 gram kaas. We voelden beiden de energie die er op dat moment was. Bijna magisch. De klant ging met stomheid geslagen de winkel uit.

Wil O, Gouda


Na de Volledige Spirituele ik verbinding ervaren meerdere mensen dat als zij bijvoorbeeld 100 gram spaghetti nodig hebben en zij een handje uit een pak halen dat dan exact 100 gram blijkt te zijn.