Transmutatie Channeling

Iedereen komt bij zichzelf thema's tegen die, wat je er ook aan doet, zich blijven herhalen. Ze lijken onoplosbaar te zijn. Dat kan bepaald gedrag zijn, zoals een niet te stuiten snoeplust of een kwaal zoals die hoofdpijn die elke keer weer terugkomt of het lijkt uit de buitenwereld te komen zoals de pech die je steeds maar weer achtervolgt in je leven.
Een Transmutatie Channeling kan dan inzichten geven in de achterliggende problematiek en helpen jouw probleem op te lossen.

Ook kan een Transmutatie Channeling meer inzichten geven in de dieper gelegen oorzaken van een ziekte, waarbij deze oorzaken tijdens de Transmutatie Channeling getransmuteerd worden. Hierdoor krijg je meer inzichten in jouw diepe gevoelens en creëer je het beste uitgangspunt voor genezing.
De achterliggende oorzaken kunnen onder andere liggen in diepgaande, meestal verdrongen of onbewuste gebeurtenissen uit het begin van dit leven, familiedynamiek of vorige levens.


Ook voor dieren kan een Transmutatie Channeling gedaan worden.

Hoe gaat het in z'n werk?

Bij een Transmutatie Channeling verbinden we ons met jouw thema en gaan vervolgens voor jou door dit probleem. Hierbij kunnen bijvoorbeeld gebeurtenissen uit jouw vroege jeugd of vorige levens naar boven komen.


Voor ons is het elke keer weer bijzonder om tijdens een Transmutatie Channeling de gevoelens en gewaarwordingen van anderen in ons systeem te kunnen voelen.
 Hierbij transmuteren we de gevoelens die we tegenkomen, zoals pijn, angst, verdriet en boosheid waardoor we steeds een stapje dieper kunnen gaan.


Zo ontstaat tijdens de Transmutatie Channeling een reis door jouw systeem, waarbij verschillende oorzaken voor jouw probleem achterhaald en getransmuteerd worden. Hierbij wordt alles getransmuteerd voor zover dat kan en mag. Zo banen we een pad door jouw probleem heen, gaan er als het ware voor jou doorheen.

Als zich tijdens de Transmutatie Channeling meerdere mogelijkheden voordoen om verder te gaan dan testen we met behulp van de kinesiologische armtest welke richting op dat moment de beste is.


De Transmutatie Channeling gebeurt op afstand. De channeling wordt opgenomen met een digitale voice recorder en wordt per e-mail naar je toegestuurd zodat je die in rust kunt afluisteren.
We spreken voor een Transmutatie Channeling nooit een tijd af, maar sturen het geluidsbestand direct na de channeling per e-mail op.
Lees meer over hoe een Transmutatie Channeling in z'n werk gaat.

Resultaten

Soms lost een Transmutatie Channeling een stuk in korte tijd op, andere keren volgt op een Transmutatie Channeling een proces dat een aantal maanden kan duren. Mensen voelen zich daarna als herboren.


Lees meer: Ervaringen met Transmutatie Channelingen
Lees meer: Ervaringen met Transmutatie Channelingen op eenheidsniveau

De diepe geheimen van de huid

Iedereen heeft wel huidaandoeningen zoals moedervlekken, kleine bobbeltjes of huidirritaties. Meestal besteden we aan moedervlekken en kleine bobbeltjes geen enkele aandacht zolang ze maar niet al te ontsierend zijn. Huidirritaties zijn lastiger omdat die hinderlijk kunnen jeuken.

Huidaandoeningen worden over het algemeen gezien als onschuldige, hooguit ontsierende en/of hinderlijke probleempjes.
Uit Transmutatie Channelingen die we hebben mogen doen, blijkt telkens weer welke diepe en vaak ook hele belangrijke geestelijke problematiek achter deze huidaandoeningen schuilgaat.
Lees meer: De diepe geheimen van de huid

Transmutatie Channelingen voor dieren

In heel veel gevallen blijkt de problematiek van kittens en puppy's, maar ook van volwassen dieren terug te gaan naar een diep trauma, dat is ontstaan doordat de kittens en puppy’s (te vroeg) uit het nest gehaald worden. Dit en andere specifieke trauma's van dieren kunnen opgelost worden met een Transmutatie Channeling.

Lees meer Te jong uit het nest

Niveaus

Een Transmutatie Channeling kan normaal gesproken op drie verschillende niveaus plaatsvinden, op ziels-, wezens- en eenheidsniveau. Al deze niveaus hebben een invloed op je persoonlijk functioneren.

Een probleem kan alleen opgelost worden op het niveau waar het ooit ontstaan is.

De problematiek op de hogere niveaus is over het algemeen veel zwaarder dan op zielsniveau.

Wij gaan in Transmutatie Channelingen door de problematiek van de aanvrager heen en ervaren dan diens trauma's.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’ en in het Behandelingen overzicht.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

Een Transmutatie Channeling heeft een integratietijd van een maand.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling één maand geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Transmutatie Channeling is vijf maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.
Formuleer je probleem zo goed mogelijk. Per Transmutatie Channeling kan één probleem gechanneld worden. Als je een tweede Transmutatie Channeling wilt dan kan die minimaal een maand na de eerste Transmutatie Channeling plaatsvinden.

Kosten


Transmutatie Channelingen op zielen-, wezens- en eenheidsniveau kosten € 50,- 


Lees meer over:
De Doel Transmutatie Channeling, waarmee je de innerlijke blokkades oplost die tussen jou en je doel in staan.
De Speerpunt Transmutatie Channeling, voor het oplossen van het probleem dat jouw hele leven beheerst.
De Kern Probleem Transmutatie Channeling, voor het oplossen van een probleem waar je maar niet door heen komt.
De Relatie Transmutatie Channeling, waarmee je relatieproblemen kunt oplossen.
De Familie Transmutatie Channeling, waarmee je familiepatronen en familiedynamiek kunt oplossen.