Ervaringen van dieren met
Verbindingen en behandelingen

De ervaringen van dieren met de Verbindingen en behandelingen laten zien hoe prachtig dieren op beide kunnen reageren en hoeveel ze er aan kunnen hebben.


Ervaringen van dieren met de Verbindingen

Dieren reageren vaak heel authentiek op de verschillende Verbindingen.


Dier Verbinding

Het is prachtig om te zien hoe dieren op de Dier Verbinding reageren, zeker als je bedenkt dat een dier nooit iets zal simuleren.
De overeenkomst tussen de ervaring van de hond, Dibbes, in de een na laatste ervaring en het paard, Cash, in de laatste ervaring is opvallend.
Lees meer

 

Neutralisatie Verbinding huis
 

Bij oma hoor je de hele dag de vogels zingen

‘Het lijkt wel of ons huis lichter is geworden, rustiger, zuiverder. Ik had altijd het gevoel dat ik alles moest schoonmaken en dat is grotendeels weg.
De moestuin van mijn man staat te pronken, de vogels fluiten zodat onze kleindochter van vier zelfs opmerkt, bij oma hoor je de hele dag de vogels zingen.’
Lenie S, Ospel

 

Neutralisatie Verbinding bijenkast


Het volk groeit goed

‘De bijen doen het goed ondanks het geen goed bijenweer is. Het volk groeit goed.’
Lenie S, Ospel


Water Optimalisatie Verbinding


Mijn kat drinkt dubbel zoveel

‘Mijn kat wilde het laatste jaar alleen maar buiten regenwater drinken en drinkt nu sinds de Water Optimalisatie Verbinding weer volop (dubbel zoveel als eerder!) uit haar bakje. Bijzonder toch?’
Ank J, Amsterdam
 

Reactie aquarium diertje

Ik heb een bloedzuiger als huisdier, die erg gevoelig is voor veranderingen in het water.
Als ik zijn aquarium verschoond heb, gaat hij daarna altijd een paar uur "half droog" hangen, blijkbaar om langzaam aan het "nieuwe" water te wennen.
Het bijzondere is dat hij dat ook deed vlak nadat ik de Water Optimalisatie Verbinding activeerde.

 

Ontspanning Verbinding
 

Ontspanning op de blaasspieren

Bij Lady, mijn hond, die de Ontspanning Verbinding ook ontvangen heeft, lijkt de ontspanning te werken op de blaasspieren: het achterlijf is meer ontspannen en ze doet nu een echte plas in plaats van een afgeknepen plasje.

 

Balans Herstel Verbinding
 

Enorm sterk in zijn eigen energie

De Balans Herstel Verbinding heeft een wonderbaarlijke uitwerking gehad op ons paard, Cash. We hadden de Verbinding aangevraagd omdat we hem gingen verhuizen wat natuurlijk gepaard gaat met veel stress. Het ging allemaal zo soepeltjes en het leek of hij meteen thuis was.

In het verleden was hij best een klever, onrustig als hij even alleen was. Hij staat nu enorm sterk in zijn eigen energie. Dit merkten we al en het is later nog door een therapeute bevestigd.


Voedingsstoffen Verbinding

Voor dieren kan de Voedingsstoffen Verbinding echt belangrijk zijn om bepaalde kwalen te laten genezen.

Lees meer

 

Frequentie Verbinding
 

Eet nu gewoon

‘Mijn hond eet nu gewoon meteen haar brokjes op, zonder er eerst een paar uur om heen te dralen…. (en het is hetzelfde merk als vóór de Frequentie Verbinding.)’
 

 

Ervaringen van dieren met de behandelingen

Dieren reageren over het algemeen veel sneller op een behandeling dan mensen dat doen.

 

Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling

Uit de ervaringen van de paarden die de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling hebben ontvangen blijkt hoe goed zij op deze behandeling reageren.
Lees meer


Ontswitching behandeling


Oogje genezen

Eind april 2013 merkte ik dat mijn konijntje Juleke zijn rechter oogje constant gesloten hield. Ik ben ermee naar de dierenarts gegaan en er werd een ernstig wondje in het hoornvlies vast gesteld.

Omdat het oogje na de nodige behandelingen en operaties maar niet genas, heb ik een Relatie Transmutatie Channeling voor Juleke en mij aangevraagd bij Bas en Maria.
 
Hieruit bleek dat ik te veel druk op mijn konijntje legde, door hem te beschouwen als vervanging  voor een afwezige partner en kinderen. Het konijntje kon en durfde niet meer ‘echt konijn’ te zijn, het oogje kon hierdoor niet genezen.

Dit te vernemen woog me zwaar, maar het was inderdaad zo.

De herstelperiode van Julekes oogje verliep een tijdje goed en keerde dan plots om. Natuurlijk verliep dit zo want, zo las ik op de pagina bij de ‘Ontswitching behandeling’, al wat ‘goed’ verliep in mijn leven aanzag ik als ‘slecht’ en wat ‘slecht’ liep bestempelde ik als ‘goed’. Dus de mooie liedjes in mijn leven konden nooit lang duren en ook niet bij mijn konijntje.

Tot … ik de Ontswitching behandeling kon ontvangen. Sindsdien zag ik stilletjes aan wél blijvend goede veranderingen in mijn leven.

Juleke heeft in augustus 2014 de Ontswitching behandeling ontvangen en op 21 november 2014 heeft de dierenarts Julekes oogje ‘genezen’ verklaard’ (wel met een klein overgebleven litteken).
Juleke is nu ook veel vrolijker in zijn manier van doen, leuk om zien.

Deze genezing was er zonder de behandelingen van Bas en Maria wellicht nooit geweest. Oprecht dank hiervoor.
Ria V, Wiekevorst, België


Zwarte Magie behandeling

Zwarte magie kan ook op dieren gericht worden, bijvoorbeeld om daarmee de eigenaar van het dier te treffen.
Als één van de gezinsleden de Zwarte Magie behandeling heeft ontvangen zijn inwonende dieren ook beschermd tegen zwarte magie, ook als ze buiten zijn of tijdelijk bijvoorbeeld in een hondenpension zitten omdat je met vakantie bent.

Dieren die bijvoorbeeld permanent elders op stal staan, zijn echter niet beschermd tegen zwarte magie. Om bevrijd te worden van eventuele zwarte magie zouden zij zelf de Zwarte Magie behandeling moeten ontvangen.

Lees meer


Vermenging behandeling


Haar eigen geur behouden

‘Vorige week is Lady drie dagen naar de hondenopvang geweest.
Opvallend: ze rook gewoon naar zichzelf toen ik haar ophaalde. Ze had haar eigen geur behouden.  

Voorheen rook ze dan naar andere honden en duurde het een halve tot hele dag voordat ze weer haar eigen geur teruggevonden had en weer naar 'zichzelf' rook.’
Hester T, Nijmegen

 

Transmutatie Channelingen

Allerlei problemen van dieren kunnen opgelost worden met een Transmutatie Channeling, van het trauma om te vroeg uit het nest gehaald te worden tot ontstoken oogjes en gedragsproblemen.
Lees meer


Relatie Transmutatie Channeling

Een Relatie Transmutatie Channeling kan niet alleen de onderlinge relatie tussen dieren of tussen het dier en z'n baasje duidelijk verbeteren, maar kan zelfs helpen om een parasieten probleem, waar niets tegen hielp, op te lossen.
Lees meer


Verrassing Transmutatie Channeling
 

Onze band nog meer versterkt

‘Mijn hond, Bono reageerde heel sterk op de channeling.
Hij kwam direct en de dagen erna, zodra ik ging zitten, heel dicht tegen me aan zitten en wilde dat ik hem steeds aaide. Als ik ophield keek hij me aan om toch vooral door te gaan.

Het heeft onze band nog meer versterkt.’
Ellen vL, Voorburg

 

Oerkracht behandeling

Dieren worden door de Oerkracht behandeling speelser, meer ontspannen en ook wel ondeugender.

Het contact tussen het baasje en het dier verbetert er ook door.

Lees meer