Beknopt Verbindingen overzicht

In dit overzicht vind je een zo kort mogelijke omschrijving van de werking van alle Verbindingen.
Zie voor een uitgebreid overzicht het Verbindingen overzicht


Naast elke omschrijving staat het bij de Verbinding behorende pictogram.
Elk pictogram is zo geactiveerd dat je de betreffende Verbinding kunt voelen door naar het pictogram te kijken of het aan te raken met je vingers.

 

 

Coördinatie VerbindingenVerbindingen Coördinator

De Verbindingen Coördinator zorgt ervoor dat al jouw Verbindingen op elk moment en in elke situatie in de voor jou optimale onderlinge balans, in de optimale compositie, samenwerken.

Intensiteit Verbinding

De Intensiteit Verbinding verhoogt de intensiteit van de werking van die specifieke Verbinding(en) die je op dat moment het meest nodig hebt.

De Intensiteit Verbinding helpt je dus om op de meest adequate manier in te spelen op gebeurtenissen in jouw leven die om een reactie van jou vragen.

 

Je huis en omgeving

Neutralisatie Verbinding huis

De Neutralisatie Verbinding huis beschermt alle bewoners tegen alle vormen van omgevingsstraling. Zo wordt je huis tot een ontspannende, fijne woonplek, waar je rust en geborgenheid ervaart.
Bovendien beschermt deze Verbinding je buitenshuis op plaatsen die je zelf niet kunt of mag neutraliseren, bijvoorbeeld in winkels of het openbaar vervoer.
Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding bedrijf

De Neutralisatie Verbinding bedrijf neutraliseert alle omgevingsstraling in het bedrijfsgebouw, waardoor een optimaal werkklimaat ontstaat. 

Het resultaat is minder ziekteverzuim, betere communicatie en concentratie, waardoor de bedrijfsresultaten kunnen verbeteren.
Deze Verbinding beschermt de werknemers ook tijdens hun werkzaamheden buiten het bedrijfsgebouw.
Versterkend
Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding werk

De Neutralisatie Verbinding werk beschermt je op je werk tegen omgevingsstraling. 

Je raakt minder snel vermoeid en blijft beter geconcentreerd en helder.
Ook je collega’s profiteren mee binnen een oppervlakte van 10 x 10 m.
Versterkend
Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding auto

Door de Neutralisatie Verbinding auto wordt rijden minder vermoeiend en blijf je als bestuurder meer ontspannen, oplettend en geconcentreerd.
Ervaringen tonen ook aan dat je auto minder brandstof verbruikt.
De sterk verzwakkende hoogspanning in hybride auto’s wordt ook geneutraliseerd.
Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding motor

Met behulp van de 'Neutralisatie Verbinding motor' is jouw elektrische fiets, brommer, scooter, motor, scootmobiel of elektrische rolstoel gedurende je gehele leven volledig tegen omgevingsstraling geneutraliseerd.

Dit is ook het geval als je een vervangend exemplaar koopt. De Neutralisatie Verbinding motor verhuist dan automatisch naar het nieuwe vervoersmiddel.
Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding caravan/tent

De Neutralisatie Verbinding caravan/tent maakt jouw verblijf in je caravan of tent nog meer ontspannend voor jezelf en je medevakantiegangers. Deze Verbinding beschermt iedereen in de caravan of tent tegen alle vormen van omgevingsstraling. 


Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw

De Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw beschermt plant en dier tegen verzwakkende omgevingsstraling, waardoor ze gezonder en beter in balans blijven.
Versterkend

Persoonlijke Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw

De persoonlijke Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw geeft je het unieke vermogen om je beter af te stemmen op 'de natuur in jou' en de natuur zelf.
Je krijgt door deze Verbinding een verdiept contact met de essentie en de Goddelijke oorsprong van de natuur.
Je ervaart zo het voedende en verrijkende aspect van de natuur, zelfs als je midden in de stad woont.

Neutralisatie Verbinding mobiel

De Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert de straling van een mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon of laptop, zodat je deze ook onderweg, buiten een geneutraliseerd huis veilig* kunt gebruiken.
Versterkend

Verhuist mee
 

** We raden aan een mobiele telefoon altijd met een headset te gebruiken, om opwarming van de hersenen te voorkomen.

Apparaat Verbinding

De Apparaat Verbinding neutraliseert de electromagnetische straling van een huishoudelijk, medisch of industrieel apparaat in een niet-geneutraliseerde ruimte.
Neutralisatie van medische apparatuur vermindert de schadelijke bijwerkingen.

Versterkend
Verhuist mee

Water Optimalisatie Verbinding

De Water Optimalisatie Verbinding vitaliseert en optimaliseert het kraanwater, waardoor het water heerlijk smaakt. 

In combinatie met de Neutralisatie Verbinding huis optimaliseert de Water Optimalisatie Verbinding ook alle andere vloeistoffen in je huis en tuin en zelfs in je lichaam, wat onder andere merkbaar is aan je huid.
Verhuist mee

 

Spirit Verbindingen

Man/Vrouw Verbinding

De Man/Vrouw Verbinding brengt evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf en je huis.
Deze Verbinding helpt ook om onze vrouwelijke aspecten tot hun recht te laten komen in onze meer mannelijk ingestelde maatschappij.
Verhuist mee

Licht Verbinding

De Licht Verbinding verhoogt je innerlijke Lichtkracht.
De helderheid van bewustzijn neemt daardoor toe en je vermogen om zuiver waar te nemen wordt groter.
De Licht Verbinding optimaliseert de subtiele energiestromen in huis, waardoor het toepassen van Feng Shui niet meer nodig is.
Verhuist mee

Lichtwezen Verbinding

De Lichtwezen Verbinding maakt een verbinding met hogere dimensies die twee kanten op werkt. Het versterkt je heldere vermogens en maakt het gemakkelijker voor Lichtwezens om af te dalen naar de Aarde.
Verhuist mee

Spiraal Verbinding

De Spiraal Verbinding overkoepelt de drie Spirit Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze drie Verbindingen.

De Spiraal Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw spirit of geest, zodat je je meer  bewust wordt van je geest. Je zult daardoor beter op je geest afgestemd gaan leven en je beter laten leiden door je geest.

 

Aura Verbindingen

Vitalisatie Verbinding

De Vitalisatie Verbinding herstelt je natuurlijke energiebalans en ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling. Je raakt meer in jezelf verankerd en wordt helderder, intuïtiever, gevoeliger en krachtiger.
De Vitalisatie Verbinding herstelt de grootte van je aura, waardoor deze beter kan functioneren. Hierdoor voel je je krachtiger en beter in balans. Je weerstand vergroot, waardoor je minder snel ziek wordt.

Kracht Verbinding

De Kracht Verbinding brengt je in je kracht door overgave. Daardoor ga je gemakkelijker en sneller door ontwikkelingen.
Met de Kracht Verbinding kun je (ook achteraf) de schadelijke bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties neutraliseren.

Balans Herstel Verbinding

De Balans Herstel Verbinding herstelt je innerlijke balans en helpt je om na een angst en paniekreactie weer zo snel mogelijk naar de rust van je eigen gevoel te gaan.
Deze Verbinding leidt je naar de rust van het oog van de storm, waar hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden zijn. Hierdoor kun je je eigen kalmte weer ervaren en sneller herstellen.

Voedingsstoffen Verbinding

De Voedingsstoffen Verbinding voorziet je altijd van alle voedingsstoffen die je nodig hebt, ook bij eetstoornissen of bij kieskeurig eetgedrag.
Deze Verbinding is dus een voordelig energetisch voedingsstoffen supplement.
De Voedingsstoffen Verbinding lost ook de innerlijke oorzaken van eventuele voedingsstoffen tekorten op.

Frequentie Verbinding

De Frequentie Verbinding past de frequentie van voeding aan aan jouw eigen trillingsniveau.
Voeding wordt smakelijker en beter verteerbaar.

Oorsprong Verbinding

De Oorsprong Verbinding overkoepelt de vijf Aura Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze vijf Verbindingen.

De Oorsprong Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw kosmische oorsprong, met het Hogere doel waarvoor je geschapen bent. Het Hogere doel waarvoor je geschapen bent, is in wezen jouw kosmische opdracht.

Verpop Verbinding

De Verpop Verbinding overkoepelt de Oorsprong Verbinding, die zelf de vijf Aura Verbindingen overkoepelt.

De Verpop Verbinding intensiveert en verdiept het effect van de Oorsprong Verbinding, die de werkzaamheid van elk van de vijf Aura Verbindingen verdubbelt.

De Verpop Verbinding brengt je lichaam en je aura qua werking en functie nog dichter bij elkaar. Lichaam en aura worden dus nog dieper met elkaar verbonden, gaan nog meer één geheel vormen.


Chakra Verbindingen

Ki-punt Verbinding

De Ki-punt Verbinding verbindt je gemakkelijker, meer van nature met je eigen ki-punt, jouw krachtpunt.

Het ki-punt vormt het diepste aspect van je eerste chakra of stuitchakra, dat ook vaak kortweg je aarding wordt genoemd.

Als je goed verbonden bent met je ki-punt, sta je in je eigen kracht en maak je optimaal verbinding met de Aarde en je diepere voelen.

Creatiekracht Verbinding

De Creatiekracht Verbinding die het tweede chakra een kosmische dag programmering geeft, is alleen bedoeld voor vrouwen.

Alleen vrouwen hadden in de kosmische nacht een blokkade op het tweede chakra, dat wil zeggen een blokkade op hun vrouwelijke scheppingskracht en sexualiteit.
Ook meisjes die nu - aan het begin van de kosmische dag - geboren worden, hebben nog altijd deze blokkade in het tweede chakra.

Ontspanning Verbinding

De Ontspanning Verbinding is een weldadige Verbinding, die tot in elke cel te voelen is.
Je bent dieper met jezelf en je voelen verbonden, waardoor je minder ‘in het denken schiet’.
Je slaapt dieper en wordt beter uitgerust wakker.
Tijdens het werk helpt de Ontspanning Verbinding om op een geconcentreerde en ontspannen manier te werken.

Aangrijpingspunten Verbinding

De Aangrijpingspunten Verbinding geeft het middenrif chakra een kosmische dag werking. Het middenrif chakra helpt je om je gevoelens te aarden, waardoor je ze beter kunt verwerken.
Als je bepaalde gevoelens onvoldoende verwerkt hebt, ontstaan er aangrijpingspunten in jezelf waardoor je in contact met anderen onvoldoende bij jezelf kunt blijven.
De Aangrijpingspunten Verbinding lost bestaande aangrijpingspunten op en helpt je om je gevoelens beter te aarden en te verwerken.

Innerlijke Vereniging Verbinding

Door de Innerlijke Vereniging Verbinding ga je duidelijker voelen dat het mannelijke of het vrouwelijke alleen niet compleet zijn. Je ziet de beperktheid van enerzijds het mannelijke en anderzijds het vrouwelijke en voelt dat ze pas compleet zijn in een vereniging.
Daarnaast ga je als het ware de 'blinde vlekken' van jouw innerlijke man en jouw innerlijke vrouw herkennen.

Interpretatie Verbinding

De Interpretatie Verbinding helpt je om alle signalen en indrukken die je systeem gevoelsmatig ontvangt, juist te interpreteren. Zo kun je met behulp van de Interpretatie Verbinding onder andere veel beter de juiste beslissingen nemen.
Door de Interpretatie Verbinding ontvangt het thymuschakra een kosmische dag werking.
Hierdoor kun je de gevoelens die het thymuschakra voor jou kanaliseert en aan je doorgeeft, zuiverder ontvangen en dus ook beter interpreteren.

Organisatie Verbinding

De Organisatie Verbinding herstelt de Goddelijke ordening in ons. De mens kan zo weer de uitvoerder worden van de Goddelijke ordening op Aarde. Het resultaat daarvan is een innerlijke ordening in verbinding met het Hogere en dus volledig in balans.

Omdat ons creatievermogen een afspiegeling is van onze innerlijke ordening, creëren we vervolgens een ordening in onze omgeving die ook volledig in balans is.

Levensdromen Verbinding

De Levensdromen Verbinding geeft je droomchakra een kosmische dag werking.
Je droomchakra is het chakra dat je de mogelijkheid geeft om je levensdromen te realiseren.

Als je dat goed doet, kun je zelfs je brood verdienen met het realiseren van je levensdromen.


Innerlijk contact Verbinding

Door de Innerlijk contact Verbinding krijg je een verdiept contact met je eigen lichaam, waardoor je lichaamsbewustzijn zich vergroot. Je bent als het ware meer aanwezig in jezelf en je lichaam en maakt daardoor beter contact met je eigen systeem en gevoelens.

Concentratie Verbinding

Door de Concentratie Verbinding opent je derde oog zich verder, waardoor je je meer op een kosmische dag wijze gaat concentreren. Het gevolg hiervan is meer helderheid in je hoofd en een verbeterd geheugen.
Je leert ook om beter te voelen wat prioriteit heeft en wat minder belangrijk is. Daardoor blijf je beter overzicht over je werk behouden.
.

.

Succes Verbinding

Door de Succes Verbinding gaat je kruinchakra verder open en meer volgens de spelregels van de kosmische dag werken. Het contact met je Hogere leiding verdiept zich daardoor.
Deze Hogere leiding hoef je niet bewust te ervaren, je kunt die ervaren als een innerlijk vuur. Dit innerlijke vuur is aanwezig onafhankelijk van het doel dat je wilt bereiken.

Spel Verbinding

De Spel Verbinding geeft het kosmische vrouw chakra een kosmische dag werking.
Deze Verbinding doorbreekt de rechtlijnigheid van het mannelijke principe, dat in de kosmische nacht overheerst heeft. Met behulp van de Spel Verbinding kun je het leven als minder serieus en zwaar ervaren, meer als een (levens)spel.
De Spel Verbinding verrijkt de beleving van het leven.

Bestemming Verbinding

De Bestemming Verbinding geeft het kosmische man chakra een kosmische dag werking.
Het kosmische man chakra heeft de functie om richting aan te geven in je leven en je systeem tot activiteit, verandering en beweging aan te zetten.
De Bestemming Verbinding helpt je om beter je leven aan te gaan en om je eigen unieke weg te vinden.

Connectie Verbinding

De Connectie Verbinding overkoepelt de dertien Chakra Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze dertien Chakra Verbindingen.

Een andere functie van de Connectie Verbinding is dat het tweede chakra van mannen door deze overkoepelende Verbinding een kosmische dag programmering krijgt. Mannen komen daardoor beter in hun mannelijkheid te staan, mannelijkheid in z’n zuivere en oorspronkelijke vorm.

 

 

Beïnvloeding Verbindingen

Zwart wit Verbinding

Beïnvloeding kan alleen toegepast worden vanuit een energetische zwarte wolk.

Als er ooit vanuit een huis of vanuit een andere plek bewust of onbewust een vorm van beïnvloeding is toegepast, dan blijft deze zwarte wolk voor onbepaalde tijd op die plek hangen.

De Zwart wit Verbinding lost zwarte wolken in jouw woning, bedrijf, werkplek, auto, caravan of boot op en lost restanten van zwarte wolken - uit dit en/of vorige levens - in jouw systeem op.

 

 

Bezieling Verbindingen

Apparaat bezieling Verbinding huis

De Apparaat bezieling Verbinding huis ‘bezielt’ elk apparaat in jouw huis, tuin, schuur of garage.  Elk apparaat krijgt door de Apparaat bezieling Verbinding huis als het ware een eigen, blijvende ‘behandeling’, die werkt zolang het apparaat geneutraliseerd is.

De enige uitzondering is jouw auto, die heeft de Apparaat bezieling Verbinding auto nodig.

Apparaat bezieling Verbinding bedrijf

De Apparaat bezieling Verbinding bedrijf ‘bezielt’ elk apparaat in jouw bedrijf. Elk apparaat krijgt door de Apparaat bezieling Verbinding bedrijf als het ware een eigen, blijvende ‘behandeling’, die werkt zolang het apparaat geneutraliseerd is.

De enige uitzondering zijn auto’s, die hebben de Apparaat bezieling Verbinding auto nodig.

Apparaat bezieling Verbinding werk

De Apparaat bezieling Verbinding werk ‘bezielt’ elk apparaat waar je op jouw werk mee werkt.  Elk apparaat krijgt door de Apparaat bezieling Verbinding werk als het ware een eigen, blijvende ‘behandeling’, die werkt zolang het apparaat geneutraliseerd is.

De enige uitzondering is jouw auto van de zaak, die heeft de Neutralisatie Verbinding auto en de Apparaat bezieling Verbinding auto nodig.

Apparaat bezieling Verbinding auto

De Apparaat bezieling Verbinding auto ‘bezielt’ jouw auto, bus of vrachtwagen. Jouw auto, bus of vrachtwagen krijgt door de Apparaat bezieling Verbinding auto als het ware een eigen, blijvende ‘behandeling’.

Let op: De Apparaat bezieling Verbinding auto kan uitsluitend werken als jouw auto, bus of vrachtwagen geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding auto of een voorloper daarvan.

Bezieling Verbinding huis

Huizen, met andere woorden menselijke scheppingen, zijn niet bezield en bestaan dus uit ‘dode’ materie. Dode materie onttrekt - vanuit een herinnering aan het leven en een daaruit voortkomend verlangen om te leven - levensenergie aan z’n directe omgeving.

Door je huis wordt er dus levensenergie aan je onttrokken, waardoor je oppervlakkiger wordt en het sneller koud hebt in huis.

De Bezieling Verbinding huis ‘bezielt’ jouw huis. Jouw huis krijgt door de Bezieling Verbinding huis als het ware een eigen, blijvende bezielende ‘behandeling’.

Bezieling Verbinding bedrijf

Gebouwen, met andere woorden menselijke scheppingen, zijn niet bezield en bestaan dus uit ‘dode’ materie. Dode materie onttrekt - vanuit een herinnering aan het leven en een daaruit voortkomend verlangen om te leven - levensenergie aan z’n directe omgeving.

Door het bedrijfsgebouw wordt er dus levensenergie aan elke werknemer onttrokken, waardoor die oppervlakkiger en minder alert wordt en het sneller koud heeft.

De Bezieling Verbinding bedrijf ‘bezielt’ het bedrijfsgebouw.
Het bedrijfsgebouw krijgt door de Bezieling Verbinding bedrijf als het ware een eigen, blijvende bezielende ‘behandeling’.

Bezieling Verbinding auto

Auto’s, met andere woorden menselijke scheppingen, zijn niet bezield en bestaan dus uit ‘dode’ materie. Dode materie onttrekt - vanuit een herinnering aan het leven en een daaruit voortkomend verlangen om te leven - levensenergie aan z’n directe omgeving.

Door je auto wordt er dus levensenergie aan je onttrokken, waardoor je onder andere minder alert wordt en sneller vermoeid raakt.

De Bezieling Verbinding auto ‘bezielt’ jouw auto. Jouw auto krijgt door de Bezieling Verbinding auto als het ware een eigen, blijvende bezielende ‘behandeling’.Doel Verbindingen

Resultaat Verbinding

Met de Resultaat Verbinding kun je de doelstelling van een project zo goed mogelijk bereiken.

De Resultaat Verbinding kan dus ingezet worden voor allerlei verschillende doelen die je wilt bereiken, met andere woorden om allerlei verschillende ‘projecten’ gemakkelijker te realiseren.

Helderheid Verbinding

Met de Helderheid Verbinding kun je meer inspiratie krijgen om jouw eigen creatie(s) zo goed mogelijk overeen te laten komen met jouw intentie.

De Helderheid Verbinding kan dus ingezet worden om allerlei eigen geestelijke creaties zo goed en zo geïnspireerd mogelijk te laten worden.

Harmonie Verbinding

De Harmonie Verbinding kan je helpen om de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke zo harmonieus mogelijk te laten zijn binnen het project waarvoor je de Harmonie Verbinding hebt aangevraagd.

Als de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke zo harmonieus mogelijk is, zal de sfeer beter worden en zullen de eventuele resultaten beter in balans zijn.

 

 

Engel Verbindingen

Waakhond Verbinding

De Waakhond Verbinding beschermt jouw eigendommen tegen diefstal en beschadiging door (kwaadwillende) anderen.

Kosmische dag engelen bewaken jouw bezittingen, (huur)woning en/of bedrijf waarvoor jij de Waakhond Verbinding hebt aangevraagd. Je ontvangt dus een energetische bescherming voor jouw bezit, woning of bedrijf.

Engel contact Verbinding

Met behulp van de Engel contact Verbinding kun je beter contact maken met de kosmische dag Engelen die na de ontvangst van de Waakhond Verbinding altijd dicht bij jou in de buurt zijn om over jouw partner, kinderen, huisdieren en bezittingen te waken.

Het versterkte contact met deze kosmische dag Engelen maakt het mogelijk om:

 • dieper contact te maken met jezelf en je gevoel
 • gevoelens en symptomen dieper te doorvoelen
 • beter keuzes te maken op basis van je gevoel
 • vragen te stellen aan de kosmische dag Engelen over het leven in de kosmische dagHulp Verbindingen

Gelijkheid Verbinding

De Gelijkheid Verbinding heeft het vermogen om medemensen die bij de productie of distributie van een product betrokken zijn geweest en daarvoor onderbetaald zijn, alsnog geestelijk een vergoeding te geven, die tot een positieve omslag in hun levens kan leiden.

Deze geestelijke vergoeding wordt automatisch gegeven als je de Gelijkheid Verbinding hebt ontvangen en een ‘te goedkoop’ product aanschaft.

Lichtpunt Verbinding

De Lichtpunt Verbinding geeft je de mogelijkheid om een steentje bij te dragen om het grote probleem dat extremisme momenteel vormt, van binnenuit op te lossen zonder dat je enig risico of gevaar loopt.

Als jij een Lichtpunt Verbinding aanvraagt en vervolgens activeert, ontvangt een persoon die extremistisch denkt of handelt, een Lichtpunt in zijn of haar systeem.
Daardoor kan hij of zij stap voor stap het zwart-wit denken en extremisme gaan loslaten.

Natuur Gelijkheid Verbinding

Ondanks alle natuurbescherming maatregelen belasten we de natuur steeds meer door onder andere kaalslag, milieuvervuiling en slecht waterbeheer.
 
Het resultaat is dat er steeds minder natuur op onze Aarde blijft bestaan en dat de overblijvende natuur steeds minder goed z’n bijzondere functies kan vervullen.

De Natuur Gelijkheid Verbinding heeft het vermogen om de natuur op energieniveau te versterken als we ademen, groenten of plantaardige producten eten, textiel van plantaardige vezels aanschaffen of gebruiken en hout toepassen in welke vorm dan ook.Schepping Verbindingen

Atoomenergie Verbinding

De atoombommen die in de loop van de tijd tot ontploffing zijn gebracht, hebben een duidelijke negatieve invloed op de gevoelswereld van de mensheid.


Hierdoor neemt jouw gevoel jou meer in beslag, waardoor je als het ware eerder in je gevoel 'verdwijnt'. Jouw gevoel wordt dan groter dan jijzelf en dus niet meer bestuurbaar.

De Atoomenergie Verbinding lost deze diepgaande invloed van atoomenergie voor jou persoonlijk op.

Uitgestorven dier Verbinding

Al het leven op Aarde vormt samen een geheel, het is één schepping.
Elke diersoort vertegenwoordigt binnen deze eenheid een kwaliteit, een ontwikkelingsmogelijkheid voor de mens.
Wordt een diersoort door menselijk toedoen uitgeroeid, dan vervalt de specifieke kwaliteit, de specifieke ontwikkelingsmogelijkheid die het dier voor de mens vertegenwoordigde.

De Uitgestorven dier Verbinding geeft jou de kwaliteiten, de ontwikkelingsmogelijkheden terug, die verdwenen zijn bij het uitsterven van diersoorten door toedoen van de mens.

Uitgestorven mensenras Verbinding

Al het leven op Aarde vormt samen een geheel, het is één schepping.
Elk mensenras vertegenwoordigt binnen deze eenheid een ontwikkelingsmogelijkheid, een kwaliteit voor de mensheid.

Wordt een mensenras door een ander mensenras uitgeroeid, dan vervalt de specifieke ontwikkelingsmogelijkheid, de specifieke kwaliteit die dat mensenras voor de mensheid vertegenwoordigde.

De Uitgestorven mensenras Verbinding geeft jou de kwaliteiten, de ontwikkelings- mogelijkheden terug, die verdwenen zijn als gevolg van het uitroeien van een mensenras.

Ultrasoon geluid Verbinding

Ultrasoon geluid is geluid waarvan de frequentie te hoog is om bewust gehoord te kunnen worden.

Via het innerlijk horen staan we in contact met onze geest.
Technisch ultrasoon geluid snijdt mensen voor een deel los van de leiding van hun geest, hun spirit. Het gevolg daarvan is dat mensen meer ‘losslaan’ en bijvoorbeeld sneller agressief kunnen worden.

De Ultrasoon geluid Verbinding lost de negatieve gevolgen van ultrasoon geluid op het contact met je eigen geest op, waardoor je weer optimaal door je eigen geest geleid kunt worden.

 

 

Start Verbindingen

Vrouw zijn Verbinding

Elke vrouw heeft in de kosmische nacht een programmering meegekregen waardoor haar totale ontwikkelingscapaciteit standaard met 15% beperkt is.
De Vrouw zijn Verbinding lost deze kosmische nacht programmering in jou op die tijdens al jouw vrouwenlevens je ontwikkelingscapaciteit met 15% beperkte.

De Vrouw zijn Verbinding is zowel voor vrouwen als voor mannen een onmisbare Verbinding.
Als je als vrouw de Vrouw zijn Verbinding ontvangt, stijgt jouw ontwikkelingscapaciteit van 85% naar 100%.Talent Verbindingen

Auto Verbinding

Door de Auto Verbinding voelt je auto een klasse beter aan en rijdt die ook meer als een duurdere klasse auto. Dat is niet alleen voor jou als bestuurder voelbaar maar ook voor mensen die met je meerijden.

Bijzonder is dat de auto niet de Auto Verbinding ontvangt, maar dat jij als bestuurder deze Verbinding ontvangt.

De Auto Verbinding werkt niet alleen voor auto’s, maar ook voor alle andere gemotoriseerde voertuigen die jij bestuurt.

Blanco Verbinding

De Blanco Verbinding helpt je om informatie, zoals een tekst, een situatie, of wat iemand zegt 'blanco' in je op te nemen en niet meteen een eigen beeld te vormen of van aannames uit te gaan.

Met behulp van de Blanco Verbinding zul je een tekst of situatie dus niet meteen volgens een eigen, jou bekend beeld in je opnemen. Je zult met deze Verbinding het beeld juist veel meer transparant in je opnemen, dus zoals het werkelijk is of zoals het bedoeld is.

Complimenten Verbinding

Veel mensen hebben de neiging om vanuit een negatief zelfbeeld over-kritisch naar zichzelf te kijken. Ze halen zichzelf dan omlaag en maken zich kleiner dan ze zijn. Als je dat doet dan werkt dat verzwakkend en ondermijnend op jezelf.

De Complimenten Verbinding helpt je om positiever naar jezelf te kijken en om jezelf zo nu en dan een compliment te geven voor wat je gedaan hebt, voor wat je toch maar weer hebt neergezet.

Eerste keer Verbinding

Als je iets positiefs voor de eerste keer ervaart of meemaakt, komt dat diep binnen, omdat je er helemaal open voor staat.
Zo’n ‘eerste keer ervaring’ heeft vaak ook iets puurs en mysterieus.

De Eerste keer Verbinding zorgt ervoor dat je dat sprookjesachtige, mysterieuze en pure van een 'eerste keer ervaring' steeds opnieuw kunt blijven ervaren.
Je blijft dus even ontvankelijk voor een positieve ervaring, ook als je die al eerder hebt gevoeld of meegemaakt.

Eigen kleur Verbinding

Om succesvol te zijn in het leven is het uitstralen van je eigen unieke en specifieke kleur essentieel. Je trekt dan mensen aan die een match hebben met deze kleur. Zo ontstaat een vrienden- of klantenkring, die zo goed mogelijk bij jou aansluit.

De Eigen kleur Verbinding helpt je om jouw eigen kleur gemakkelijker te ontdekken en te versterken. De Eigen kleur Verbinding helpt je dus met de essentiële levensvraag: Wie ben ik?

Gecomprimeerde tijd Verbinding

Met behulp van de Gecomprimeerde tijd Verbinding leer je om meer te doen in dezelfde tijd.
Je krijgt dus het vermogen om meer te realiseren in de tijd die tot jouw beschikking staat.

Door de Gecomprimeerde tijd Verbinding kun je alles wat je doet meer in een flow doen. 
Je kiest vaker een volgorde voor je bezigheden waarin alles goed op elkaar aansluit en je zoveel mogelijk resultaat hebt in zo min mogelijk tijd.

Gevoelswereld Verbinding

De Gevoelswereld Verbinding is een Verbinding voor zowel mannen als vrouwen.

De Gevoelswereld Verbinding helpt je om het leven meer vanuit je gevoel, vanuit je hart aan te gaan. Het is daarom een Verbinding die essentieel is om het leven in de kosmische dag op de juiste wijze aan te gaan.

Gezelligheid Verbinding

De Gezelligheid Verbinding geeft je het omhullend gevoel van een natuurlijke warme deken.
Deze warme deken is de liefde en warmte die je zelf uitstraalt naar je directe omgeving.

De Gezelligheid Verbinding werkt 15% ontwikkeling bevorderend. Naarmate je je beter voelt en optimistischer ingesteld bent, ga je namelijk eerder ontwikkelingen aan en loop je minder snel in ontwikkelingen vast.

Groene vinger Verbinding

De Groene vinger Verbinding geeft je een verdiept contact met jezelf en daardoor ook met planten en bomen.

Het verdiepte contact met jezelf ontstaat doordat je met behulp van de Groene vinger Verbinding contact gaat maken met een verstild deel in jezelf. Het contact met dit verstilde deel in jezelf kan sprookjesachtig aanvoelen.
Het contact met het verstilde deel in jezelf werkt tegelijkertijd ook versterkend op je intuïtie.

Helder hoofd Verbinding

De Helder hoofd Verbinding lost spanning en verdriet in je hoofd op. Je hoofd kan dan weer vrijer ‘stromen’ en voelt frisser, prettiger en minder gespannen aan.

Je wordt ook weer helderder door de Helder hoofd Verbinding, de mist in je hoofd lost op.

Deze Verbinding voelt echt weldadig aan.

Hemels voelen Verbinding

De Hemels voelen Verbinding geeft je de mogelijkheid om jouw gevoelens bewuster en ‘concreter’ te voelen en te ervaren.

Door de Hemels voelen Verbinding weet je beter wat je voelt en waarom je iets voelt. Je begrijpt beter waar je gevoel vandaan komt.
Hierdoor vormt deze Verbinding een krachtige ondersteuning voor verwerkings- en ontwikkelingsprocessen. Je kunt met deze Verbinding je onverwerkte verleden dan ook sneller en diepgaander doorvoelen en verwerken.

Hiervoormaals Verbinding

Met behulp van de Hiervoormaals Verbinding kun je onbewuste herinneringen aan het kosmische nacht Hiernamaals loslaten. Daardoor kun je beter in het hier en nu zijn.

Door de Hiervoormaals Verbinding laat je veel kosmische nacht verleden los. Alle herinneringen aan het Hiernamaals zijn immers uit de kosmische nacht afkomstig.

Hogere bedoeling Verbinding

Als een gebeurtenis of voorval in jouw leven een Hogere bedoeling heeft, helpt de Hogere bedoeling Verbinding jou om een indruk te krijgen wat die Hogere bedoeling is.

Door de Hogere bedoeling Verbinding wordt het Goddelijke of het Hogere plan achter het leven ook beter voelbaar.

De Hogere bedoeling Verbinding kan je door z’n werking het gevoel geven dat je niet 'gevangen' bent in het leven in de materie, maar 'op reis' bent in de materie.

Ik ben Verbinding

De ‘Ik ben’ Verbinding helpt je om jezelf beter te tonen, meer te laten zien wie jij bent. Je gaat door de ‘Ik ben’ Verbinding meer in je kracht staan, in jouw unieke kracht.

Door jezelf te tonen, ga je dus het leven beter aan. De ‘Ik ben’ Verbinding is daarom belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling.

Kunstmest Verbinding

Als je met kunstmest geteelde producten eet, werkt dat door op jouw systeem en persoonlijkheid. Het heeft daarbij een vervlakkende en verslappende werking.

De Kunstmest Verbinding lost de vervlakkende effecten van het eten van met kunstmest geteelde voedingsmiddelen, in jouw systeem op.

Kunststof Verbinding

In deze maatschappij heeft iedereen microdeeltjes kunststof van keuken gerei en synthetische kleding in zijn of haar lichaam. Dit werkt verstorend op je systeem.

Omdat ze niet natuurlijk zijn, kunnen ze niet mee resoneren met je systeem, niet deelnemen aan het communicatieproces in je systeem, dat voortdurend plaatsvindt.
Om deze reden werken deze microdeeltjes kunststof vertroebelend en verstorend op je systeem.

Levensmoed Verbinding

De Levensmoed Verbinding doet exact wat de naam van deze Verbinding al aangeeft.
Deze Verbinding helpt je om het leven met meer moed aan te gaan.

Levensmoed is primair de innerlijke moed om jezelf aan te gaan. De Levensmoed Verbinding helpt je om de angst voor jouw onbekende innerlijk aan te gaan.

Lichter verteerbaar Verbinding

De Lichter verteerbaar Verbinding maakt geestelijke en lichamelijke verwerkingsprocessen lichter ‘verteerbaar'.

Geestelijke ontwikkelingen verlopen door deze Verbinding daarom gemakkelijker en soepeler.
Door ontwikkelingen gaan kost je zo minder energie, waardoor je er minder snel moe van wordt en er minder snel bewust of onbewust tegenop ziet.

Tegelijkertijd wordt met behulp van de Lichter verteerbaar Verbinding je eten ook lichter verteerbaar.

Magnetron Verbinding

De Magnetron Verbinding lost de zeer schadelijke werking op die voedingsmiddelen op het menselijk systeem hebben, als ze in de magnetron zijn opgewarmd.

Deze zeer schadelijke werking ontstaat door het exploderen van alle cellen in levensmiddelen onder invloed van de magnetron. De natuurlijke ordening wordt hierdoor vernietigd, waardoor de oorspronkelijke blauwdruk van het leven wordt beschadigd.

Materie contact Verbinding

Met de Materie contact Verbinding kun je verdiept en op een kosmische dagwijze contact maken met de materie.

De Materie contact Verbinding laat ons de omhullende warmte van Moeder Aarde ervaren. De uitwerking van deze Verbinding voelt dan ook als een warme ontvangst van de materie, als ontvangen worden in een moederschoot.

Dat geeft je een innerlijk gevoel van zekerheid: hier sta ik, hier ben ik, ik mag er zijn. Dat geeft een heel ontspannend gevoel.

Mijn oorsprong Verbinding

We hebben allemaal onze eigen oorsprong, daar waar je oorspronkelijk vandaan komt, daar waar  je ooit voor de eerste keer geïncarneerd bent.

De Mijn oorsprong Verbinding helpt je om gevoelsmatig niveau in contact te komen met jouw meest oorspronkelijke leven.
Als je bewust gevoelsmatig contact maakt met jouw meest oorspronkelijke leven, dan geeft jou dat een enorme boost, een enorme power, waardoor je veel beter in je kracht kunt gaan staan. Je voelt dan ook sterker wie je bent en waarin je je onderscheidt van anderen.

Muziek Verbinding

De Muziek Verbinding vormt muziek voor jou persoonlijk om van 440 Hertz tot muziek van 432 Hertz.

De muziek wordt niet werkelijk omgevormd door de Muziek Verbinding, maar jij hoort en ervaart de muziek dan wel als gestemd in 432 Hertz.

Natuurlijke overgave Verbinding

De Natuurlijke overgave Verbinding helpt je om op een kosmische dag wijze in overgave te zijn.

Deze Verbinding helpt je om meer in overgave te zijn voor alle natuurlijke processen in je systeem, dus om minder tegen je systeem in te gaan vanuit angst of weerstand.

De Natuurlijke overgave Verbinding helpt je om ondanks oude angsten in je systeem toch zoveel mogelijk in overgave te blijven.

Natuurwezen Verbinding

Met behulp van de Natuurwezen Verbinding kun je de natuurwezens in jouw omgeving gemakkelijker voelen.

Je krijgt daardoor een verdiept contact met de voor de meeste mensen onzichtbare kant van de natuur. Met de Natuurwezen Verbinding kan dus een nieuwe wereld voor je open gaan.

Ontwikkelingspad Verbinding

De Ontwikkelingspad Verbinding geeft jou de unieke mogelijkheid om onbewust te profiteren van de ervaringen van anderen die al eerder door een soortgelijke ontwikkeling zijn gegaan.

Met behulp van de Ontwikkelingspad Verbinding wordt ontwikkelen gemiddeld zo’n 25% lichter en dat is een duidelijk merkbaar verschil.

Oprechtheid Verbinding

De Oprechtheid Verbinding helpt je om te uiten wat je voelt. Deze Verbinding helpt je om te zijn wie je werkelijk bent, om zoveel mogelijk recht door zee te zijn.

Oprecht zijn is ook van essentieel belang als je geleid wilt worden. Je kunt pas geleid worden als je volkomen oprecht bent naar jezelf en anderen toe.

Oude incarnatie Verbinding

De Oude incarnatie Verbinding lost de invloed op die jouw oude incarnaties vanuit het Hiernamaals op je huidige leven hebben.

De invloed van oude incarnaties kan sterk remmend werken op jouw huidige ontwikkeling. Ze houden jou verbonden met een niet meer bestaand verleden.

De Oude incarnatie Verbinding lost deze remmende invloed van jouw oude incarnaties op.
Je komt daardoor veel meer in het nu.

Overgaan Verbinding

De Overgaan Verbinding lost de effecten op van eventuele 'onnatuurlijke omstandigheden' rond:

 • jouw overlijden in vorige levens
 • het heengaan in dit huidige leven

en

 • het overgaan in toekomstige levens


De Overgaan Verbinding herstelt de natuurlijke rust en balans van het etherische lichaam.

Parallel Verbinding

De Parallel Verbinding helpt je om meer voelend te denken in plaats van het analytische denken wat ons in deze maatschappij wordt geleerd.

Dit leidt tot verdiepte inzichten hoe het leven en de natuur functioneert, hoe deze prachtige schepping functioneert.

De Parallel Verbinding schenkt je het talent om deze benadering van het leven verder te ontwikkelen.

Rust Verbinding

Door de Rust Verbinding ontstaat een geestelijke rust die ook in je hele systeem voelbaar is.
Er ontstaat zo een weldadig gevoel van innerlijke rust, waardoor je helemaal kunt ontspannen.

Door deze innerlijke rust en ontspanning krijg je het gevoel van ruimte en van keuzemogelijkheden. Je moet niets, het mag alleen.

Schoonmaak Verbinding

De Schoonmaak Verbinding:

 • helpt je om innerlijk alles op te ruimen wat er tussen jou en innerlijk goed ‘schoonmaken’ in staat
 • helpt om je huis opgeruimder en schoner te krijgen
 • geeft je de gave om de energetische kwaliteit en daardoor ook de effectiviteit van de Jemako schoonmaakproducten voor persoonlijk gebruik te optimaliseren

Sensueel contact Verbinding

De Sensueel contact Verbinding brengt jou en je partner dichter bij elkaar tijdens sensueel contact.

Deze Verbinding zorgt ervoor dat je elkaar als partners beter aanvoelt en intenser aanvoelt tijdens sexueel en fysiek contact.
Deze prachtige Verbinding geeft je dus de mogelijkheid om meer van elkaar te genieten en kan jullie daardoor ook dichter bij elkaar brengen.


Sfeer Verbinding

De Sfeer Verbinding is een idee van één van onze familieleden in het Hiernamaals.

De Sfeer Verbinding helpt je zowel om meer sfeer te creëren als om sfeer beter te ervaren.

Stap vooruit Verbinding

De Stap vooruit Verbinding helpt je, als je in je ontwikkeling een stap vooruit gemaakt hebt, om minder snel terug te vallen in je oude gedrag, gewoonte of patroon. Je kunt dus niet meer zo gemakkelijk een stap terugnemen.

De Stap vooruit Verbinding doet dit door positieve gevoelens die opbouwend ingesteld zijn, te versterken. Reacties vanuit angst krijgen door deze Verbinding duidelijk minder de ruimte om aan het roer van je systeem te gaan staan.

Talen Verbinding

De Talen Verbinding helpt je onder andere om een taal sneller en gemakkelijker te leren.
Je maakt daarbij onbewust contact met een Hoger niveau in jezelf, waar de taal jou al bekend is.

De Talen Verbinding zorgt er ook voor dat je informatie - waaronder ook boodschappen van het Hogere - gemakkelijker ontvangt.

Tepel Verbinding

Tepels van zowel mannen als vrouwen hebben op energieniveau totaal onbekende functies. Ze fungeren als antennes voor het hartchakra en kunnen ook met elkaar communiceren.

De Tepel Verbinding versterkt de communicatie tussen jouw tepels. Het bijzondere is dat door deze verbeterde communicatie tussen de tepels jouw ontwikkelingssnelheid met ongeveer 50% toeneemt.

Tijd Verbinding

Met behulp van de Tijd Verbinding leer je beter met tijd omgaan.

Je krijgt door deze Verbinding een verdiepte feeling met tijd, je krijgt tijd als het ware in je vingers en leert tijd beter beheersen. Tijd wordt meer een instrument, waardoor je ook beter met tijdsdruk leert om te gaan.

Je krijgt door de Tijd Verbinding ook een krachtiger verbinding met het tijdloze. De volkomen stilte in jezelf, verankerd in een diepe verbinding met het Hogere.

Verbondenheid Verbinding

De Verbondenheid Verbinding heeft het vermogen om je los te koppelen van de mening die andere mensen over jou hebben. Je komt met behulp van deze Verbinding los van beelden, gevoelens en gedachten van anderen over jou.

Ook al hoef je je niet bewust te zijn welke ideeën anderen over jou hebben, toch hebben die een beperkende invloed op jou.
Je kunt na de ontvangst van de Verbondenheid Verbinding dan ook meer ruimte om je heen voelen. Je wordt niet meer ingekaderd door de mening die andere mensen over jou hebben.

Verruiming Verbinding

De Verruiming Verbinding geeft je het gevoel van meer geestelijke ruimte, waardoor je het leven met meer plezier en relativeringsvermogen tegemoet kunt treden.

De beperkingen van de materie worden door de Verruiming Verbinding minder voelbaar.
Dat geeft het gevoel van meer ademruimte en vergeestelijking, terwijl je je volledig verbonden voelt met het Aardse leven.

Versleutel Verbinding

Vanwege het gevaar van hacking wordt informatie op computers en smartphones steeds vaker gecodeerd, versleuteld opgeslagen.

Als je daar gevoelig voor bent, voelt een computer, laptop of smartphone, waarvan de informatie gecodeerd is opgeslagen, onprettig.

De Versleutel Verbinding lost deze problematiek op. De energie van apparatuur met gecodeerde informatie gaat zelfs warm en prettig aanvoelen voor jou.

Ware ik Verbinding

De Ware ik Verbinding helpt je om in contact te komen met wie jij werkelijk bent, om op een dieper niveau jezelf te vinden.

Je kunt daardoor door je huidige zelfbeeld heenkijken, en voelen en zien wat je echt wilt. .

De Ware ik Verbinding vormt een spiegel waarin je je ware ik, je ware zelf kunt zien.

Werkdruk-vrije tijd Verbinding

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding helpt om werk en privé in een betere balans te brengen en te houden.

We leven in een veeleisende maatschappij, waarbij de economie centraal staat. Er is daarom een continue druk vanuit de maatschappij om te presteren.
Mensen krijgen daardoor begrijpelijkerwijs het gevoel opgejaagd te worden.

Door de Werkdruk-vrije tijd Verbinding word je je er meer bewust van in welke mate je jezelf onder druk zet om te presteren en ontstaat er een betere en gezondere balans tussen werk en privé.

X Verbinding

De X Verbinding, spreek uit als Kruis Verbinding, zorgt ervoor dat je innerlijke vrouw zich volkomen gelijkwaardig gaat voelen aan je innerlijke man.

De X Verbinding verandert verder de programmering van het vrouwelijk geslacht in een kosmische dag programmering.

Een derde belangrijke functie van de X Verbinding is het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van tampons, maandverband en inlegkruisjes op te lossen, te neutraliseren.

Zelfbesturing Verbinding

De Zelfbesturing Verbinding helpt je om meer structuur in je leven aan te brengen en om je beter te focussen. Je kunt daardoor jouw doelen, voor zover deze realistisch zijn en op jouw pad passen, beter bereiken.

Met behulp van de Zelfbesturing Verbinding kun je jezelf ook gemakkelijker losmaken uit patronen, uit oude gewoonten.

De Zelfbesturing Verbinding geeft je het gevoel dat je achter het stuur zit van je eigen persoonlijke voertuig. Jij bent de kapitein, je hebt het roer in handen.

Zelftrouw Verbinding

Het is heel belangrijk om trouw te zijn naar jezelf. Je gevoel van eigenwaarde en zelfrespect is voor een belangrijk deel afhankelijk van de mate waarop je op jezelf kunt rekenen.

Je bent trouw naar jezelf als je onder andere:

 • afspraken die je met jezelf maakt ook nakomt.
 • afspraken die je met anderen maakt, nakomt
 • voornemens die je hebt ook uitvoert.


De Zelftrouw Verbinding helpt je om trouw te zijn naar jezelf.

Zijde Verbinding

Door de Zijde Verbinding worden bepaalde zijden kledingstukken, zijden beddengoed en verzorgingsproducten met zijde bestanddelen ontwikkeling bevorderend voor jou. Jouw ontwikkeling verloopt dan niet alleen sneller maar ook gemakkelijker.

Als je na de ontvangst van de Zijde Verbinding zijden kleding draagt, voel je meer ruimte. Het voelt alsof je beter contact maakt met buitenwereld, de buitenlucht. Het beklemmende gevoel dat kleding kan geven, verdwijnt. Je kunt tegelijkertijd ook dieper contact met jezelf maken.Zijde oplaad Verbinding

De Zijde oplaad Verbinding:

 • houdt de kleur en energetische werking van zijden stoffen langer optimaal  
 • laadt jou ook op
 • reinigt je innerlijk

Zijde product Verbinding

Niet elk verzorgingsproduct sluit op energetisch niveau even goed bij jou aan.

Verzorgingsproducten met zijde bestanddelen kunnen in combinatie met de Zijde Verbinding 10 à 20 % ontwikkeling bevorderend werken.

De Zijde product Verbinding zorgt ervoor dat alle Alkena verzorgingsproducten met zijde  bestanddelen op energieniveau goed bij jou aansluiten en interactief met jou gaan samenwerken. 

Zijde was Verbinding

Met behulp van de Zijde was Verbinding krijg je het vermogen om wasmiddelen die geschikt zijn voor zijde, te upgraden. De levensduur van zijde stoffen wordt door deze upgrade verlengd en de natuurlijke glans en schoonheid van zijde worden licht geïntensiveerd.

Wasmiddelen die geüpgraded zijn door jouw Zijde was Verbinding, worden nog beter voor zijde en blijven even goed voor wol als vóór de upgrade.

Zon Verbinding

De Zon Verbinding laat als het ware een innerlijke zon in jou schijnen.

Je kunt de weldadige warmte van deze zon in je lichaam voelen. Het is alsof er een kacheltje jou vanbinnen verwarmt.

De uitwerking is weldadig en heerlijk ontspannend. Je kunt je er op een prettige manier loom door gaan voelen, ongeveer zoals na een stranddag.

Zonlicht Verbinding

De Zonlicht Verbinding is een Talent Verbinding die ervoor zorgt dat het licht van vrijwel elke lichtbron meer het effect van zonlicht krijgt.

Het (lamp)licht gaat door de Zonlicht Verbinding opladend werken, je krijgt er dus energie van net zoals je van zonlicht energie krijgt.Talent hart Verbindingen

Signaal Verbinding

De Signaal Verbinding:

 • versterkt jouw signalen, waardoor anderen je beter begrijpen en respecteren wat je aangeeft.
 • maakt je bewuster van wat je als vrouw (onbewust) uitstraalt. Je kunt je uitstraling vervolgens zelf bewust aanpassen. Hierdoor kun je onder andere ongewenste intimiteiten voorkomen.

De Signaal Verbinding zorgt ervoor dat je eenduidiger en krachtiger overkomt.

Verbondenheid Verbinding Plus

De Verbondenheid Verbinding Plus breidt de kwaliteiten van de Verbondenheid Verbinding nog veel verder uit.

Beide Verbindingen zijn erop gericht om jou te helpen bij jouw ontwikkeling. Zij doen dit door jou los te koppelen van de ontwikkeling remmende invloed van jouw directe omgeving.
De Verbondenheid Verbinding Plus werkt daarbij duidelijk nog diepgaander en krachtiger dan de Verbondenheid Verbinding.


 


Versmelting Verbindingen

Paar Verbinding

De Paar Verbinding werkt voor elke man-vrouw liefdesrelatie, zowel voor henzelf als naar de buitenwereld toe.

Door de Paar Verbinding voel je je als paar, nog meer een paar. Je voelt je duidelijker met elkaar verbonden en nog meer tot elkaar aangetrokken.

De Paar Verbinding maakt het voor anderen ook voelbaar dat jij en jouw partner bij elkaar horen. Jouw man voelt voor andere vrouwen als 'bezet' en jouw vrouw voelt voor andere mannen als ‘bezet'.


 

Bodem, Plant en Dier

Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie

Je kunt jouw lievelingsplekje in de natuur neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie. Je beschermt zo de bomen, planten en dieren op deze plek met deze Verbinding tegen de verzwakkende omgevingsstraling.
Versterkend

Neutralisatie Verbinding bijenkast

De Neutralisatie Verbinding bijenkast beschermt de kast en het bijenvolk tegen omgevingsstraling en werkt versterkend op het immuunsysteem.
Daarnaast worden bestrijdingsmiddelen en schadelijke stoffen geneutraliseerd, zowel in de honing als in het bijenvolk zelf.
Versterkend

Dier Verbinding

De Dier Verbinding verbetert de gezondheid van het dier, het dier wordt zelfstandiger, blijer en uit zich meer.
Ook het voer van het dier wordt bij inname in een hogere trilling gebracht waardoor het beter opgenomen wordt.

Bodem Vitalisatie Verbinding


De Bodem Vitalisatie Verbinding is bedoeld voor tuinen, landbouwgrond en bos om de bodemgesteldheid optimaal te maken.
Planten, bomen en gewassen groeien en bloeien daardoor beter.
Door de grond onder je huis ook de Bodem Vitalisatie Verbinding te geven, werkt dat versterkend op de werking van de overige Verbindingen, omdat deze dan nog dieper kunnen aarden.

Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie

Je kunt de plantengroei van jouw lievelingsplekje in de natuur optimaliseren met behulp van de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie.
De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie is een blijvende Verbinding om de microbiologische gesteldheid van de bodem optimaal te maken, waardoor voedingsstoffen in de bodem beter beschikbaar worden voor planten en bomen.

Bodemwater Verbinding

De Bodemwater Verbinding werkt in op het vermogen van de humus in de bodem om water vast te houden of juist los te laten.

Door de Bodemwater Verbinding worden de humus-deeltjes als het ware intelligent:

 • zij houden (regen)water beter vast als de grond droog is
 • zij laten het (regen)water sneller los als de bodem te nat is


Bodem Frequentie Verbinding

De Bodem Frequentie Verbinding verhoogt de trilling frequentie van de bodem.
Met andere woorden de levensenergie van de bodem wordt verhoogd door de Bodem Frequentie Verbinding.

 

Versterkend


Door de transmuterende werking van deze Neutralisatie Verbinding verzwakt omgevingsstraling je niet meer, maar gaat versterkend en ontwikkelingsbevorderend werken.

Verhuist mee

De Verbinding verhuist automatisch mee als de eigenaar van de Verbinding naar een ander huis verhuist, ander werk krijgt of een andere auto, caravan, tent, mobiele telefoon of apparaat aanschaft. De eigenaar van de Verbinding is degene die de Verbinding in zijn of haar profiel heeft staan.
Als een bedrijf naar een ander gebouw verhuist, verhuist de Neutralisatie Verbinding bedrijf mee naar de nieuwe locatie.

 

Pictogrammen downloaden

Pictogrammen overzicht
Pictogrammen los