Workshop Transmuteren

Transmuteren is een fantastische mogelijkheid van de kosmische dag om je onverwerkte verleden op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld bijwerkingen van medicijnen te neutraliseren.

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je automatisch ook de Transmutatiegave, waardoor je direct kunt gaan transmuteren.

Hoewel transmuteren eigenlijk heel eenvoudig werkt, blijkt er veel behoefte te bestaan aan extra uitleg en het samen oefenen van de vele mogelijkheden die transmuteren je biedt.

In de Workshop Transmuteren leer je dit bijzondere instrument begrijpen en gebruiken zodat je jezelf en je naasten onder andere kunt helpen bij het oplossen van je onverwerkte verleden.

Voor wie

De workshop is zowel geschikt als eerste kennismaking met het Wholism Project, als voor mensen die een of meerdere behandelingen van het Project ontvangen hebben en beter willen begrijpen wat je allemaal met de Transmutatiegave kunt doen.

Als je nog geen behandeling of Transmutatie Channeling van het Project ontvangen hebt, ontvang je de Transmutatiegave tijdens de workshop via de Transmutatiegave impuls.

Hand-out

Bij deelname aan de Workshop Transmuteren ontvang je een hand-out (handleiding), waarin je na de workshop alle toepassingen, tips en achtergrondinformatie over het transmuteren kunt nalezen.

Op het voorblad van de hand-out staat een afdruk van het Aquarius Labyrint, dat een transmuterende en aardende werking heeft. Achterin de hand-out worden de toepassingen beschreven van dit extra ‘transmutatie instrument’.

De hand-out is een praktisch naslagwerk, waardoor je transmuteren steeds meer in je dagelijks leven kunt gaan toepassen.

Door Wholistic Partners

De Workshop Transmuteren wordt gegeven door de volgende therapeuten die als Wholistic Partner samenwerken met het Wholism Project:
 


De workshop kan gegeven worden in de praktijkruimte van de betreffende Wholistic Partner of elders in Nederland, op uitnodiging van een andere Partner of cliënt van het Wholism Project.

Workshop ‘op uitnodiging’

Als je een workshop-gever uitnodigt voor een Workshop Transmuteren bij jou thuis of in jouw praktijk, is het minimum aantal deelnemers 8 en het maximum aantal 10.

Je kunt hiervoor contact opnemen met een van de workshopgevers.

De geplande workshop kan ook op deze pagina op de site vermeld worden, zodat er ook mensen ‘van buitenaf’ kunnen deelnemen. Als je dit wilt kun je dat met de workshop-gever bespreken.
 

Geplande data Workshop Transmuteren

 

Datum Plaats Tijd Workshop-gever Informatie en aanmelding

22-06-'19 Amersfoort 11.00-13.00 uur Nadia Lucassen nadia@omhelsjehart.nu
 


Transmutatiegave

In deze workshop leer je transmuteren met behulp van de Transmutatiegave van het Wholism Project.

Je ontvangt de Transmutatiegave automatisch bij een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project, exclusief behandelingen voor bedrijven met meerdere werknemers, zoals bijvoorbeeld de Kosmische dag Bedrijfsvoering behandeling.

Bij de overige Verbindingen, die je online kunt aanvragen, ontvang je geen transmutatiegave.

Bijdrage Workshop 
Transmuteren

 • Workshop in de eigen praktijk van de workshop-gever:
  € 40,- per persoon, inclusief hand-out (handleiding)


   
 • Workshop ‘op locatie’, elders in het land:
  € 50,- per persoon, inclusief hand-out.
  Dit is inclusief € 10,- bijdrage in de reiskosten en reistijd van de workshop-gever.

 

 • Workshop ‘op locatie’, in België:
  € 55,- per persoon, inclusief hand-out.
  Dit is inclusief € 15,- bijdrage in de reiskosten en reistijd van de workshop-gever.


Je maakt je bijdrage over naar de rekening van Stichting Wholisme o.v.v. bijdrage Workshop Transmuteren en de vastgestelde datum en de naam/namen van de deelnemer(s) voor wie je betaalt.

Voorbeeld van de omschrijving bij de betaling:
Workshop Transmuteren, 01-10-18, Anna de Groot

Let op:
Deze bijdragen zijn niet restitueerbaar.

Aanmelding

Om je aan te melden voor de Workshop Transmuteren ga je als volgt te werk:

 • je meldt je als deelnemer aan bij de Partner die de Workshop Transmuteren verzorgt.
 • de Partner die de Workshop Transmuteren verzorgt, plaatst jou op de voorlopige deelnemerslijst.
 • je maakt de bijdrage voor jouw deelname over naar de rekening van het Wholism Project, onder vermelding van de juiste omschrijving.

  Zie de omschrijving onder het kopje 'Bijdrage Workshop Transmuteren' hierboven.
 • je mailt de Partner een schermafbeelding van jouw overschrijving waarop jouw naam, het bedrag en het rekeningnummer van het Wholism Project zichtbaar zijn.
 • jouw deelname is definitief nadat de Partner jou een bevestiging stuurt dat je op de deelnemerslijst van de betreffende Workshop Transmuteren staat.

 

Een ervaring
 

Transmuteren moet je leren!

‘Ik heb de workshop als een grote verdieping ervaren van mogelijkheden die ik al had waar ik veel meer uit kan halen. Dat blijkt duidelijk uit het makkelijker aan kunnen gaan van de ontwikkelingen die voor me liggen door meer te transmuteren.
Een fantastisch instrument en transmuteren moet je leren!’
Bas M, Uden