Thema-avond
‘Altijd en overal beschermd
tegen omgevingsstraling’

In de afgelopen decennia is de technische omgevingsstraling met een factor van meer dan een miljoen toegenomen. Veel mensen hebben last van deze onnatuurlijke stralingsbelasting, die onder andere tot concentratie- en gezondheidsproblemen kan leiden.

Het Wholism Project heeft vanaf 1989 bijzondere oplossingen ontwikkeld om omgevingsstraling te neutraliseren. De Neutralisatie Verbindingen vormen de krachtige vierde generatie van onze neutralisatie methoden.


De thema-avond

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.
Het bijzondere van onze Neutralisatie Verbindingen is dat zij de verzwakkende werking van omgevingsstraling omvormen tot een versterkende werking.

Het unieke van de Neutralisatie Verbinding huis, is dat zij alle inwonende gezinsleden ook buitenshuis bescherming biedt tegen omgevingsstraling, voorzover het om plekken gaat die je zelf niet kunt of mag neutraliseren met een van de andere Neutralisatie Verbindingen.
De Neutralisatie Verbinding huis beschermt je daarom ook tegen omgevingsstraling in winkels, op school en in het openbaar vervoer.

De omgevingsstraling van je eigen auto, je mobiele telefoon of laptop en de omgevingsstraling op je werkplek is te neutraliseren met speciaal hiervoor ontwikkelde Verbindingen.
Met de Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseer je de straling van al jouw mobiele apparaten voor € 60,- 

Tijdens de thema-avond krijg je de unieke mogelijkheid om gratis en volledig vrijblijvend 24 uur een volledige bescherming tegen alle vormen van onnatuurlijke omgevingsstraling te ervaren.

Daarnaast ontvang je tijdens deze thema-avond informatie over de diepere achtergronden van de toegenomen omgevingsstraling en het effect daarvan op onze ontwikkelingsweg.
Niet algemeen bekend is dat de verzwakkende werking van omgevingsstraling in een bepaald opzicht ook ondersteunend is geweest voor onze ontwikkelingsweg. Dat wordt duidelijk als je dit beziet vanuit het perspectief van de sterk veranderende tijdsgeest, de huidige overgang van de kosmische nacht naar dag.

Voor wie

De thema-avond of -middag is bedoeld voor iedereen die open staat voor een bijzondere en positieve oplossing van het probleem van de steeds verder toenemende onnatuurlijke hoeveelheid straling en de invloed daarvan op je gezondheid.

Gratis 24 uur beschermd tegen alle vormen van omgevingsstraling

Tijdens de thema-avond krijg je de unieke mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 24 uur een volledige bescherming tegen alle vormen van onnatuurlijke omgevingsstraling te ervaren: thuis, op je werk, in de auto, bij het gebruik van laptop of telefoon buitenshuis of als je boodschappen doet.
Na 24 uur stopt deze proef automatisch.

Deze mogelijkheid om de gecombineerde werking te ervaren van de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk, auto, de Mobiel Verbinding en de Apparaat Verbinding, is speciaal ontwikkeld voor de thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’ en kun je ook alleen op een van de thema-avonden of -middagen ontvangen.

Je kunt op deze manier ervaren hoe het is om volledig beschermd te zijn tegen omgevingsstraling.

Het is mogelijk als bezoeker van de avond om deze proef eerder te beëindigen.

Hand-out

Bij deelname aan de thema-avond of -middag ontvang je een hand-out (handleiding), waarin je na de thema-avond de besproken stof en informatie over de geboden oplossingen nog eens kunt nalezen.

Door Partners van het Wholism Project

De thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’ wordt gegeven door de volgende Wholistic Partners van het Wholism Project:

Partner Plaats Telefoon E-mail Website

Lenie Heuven Nijmegen 06-11165162 informatie@praktijkheuven.nl

www.praktijkheuven.nl
Nadia Lucassen Amersfoort 06-15297465 nadia@omhelsjehart.nu
www.omhelsjehart.nu

Immy Oly Bergen (NH) 072-8801045 immy_oly@hotmail.com
www.wendingwoonbiologie.nl

Dini Veldman Luttenberg 0572-301595 diniengerardveldman@kpnmail.nl

 
Fiona Willemsen Druten 06-10265580 info@fionawillemsen.nl
www.fionawillemsen.nl

Petra Wilmsen Nederweert 0495-625902 petrawilmsen@hotmail.com
www.praktijkinbalans.nu


Thema-avond ‘op uitnodiging’

Als je een thema-avond-gever uitnodigt voor een thema-avond bij jou thuis of in jouw praktijk, is het minimum aantal deelnemers 8 en het maximum aantal 12

.
Je kunt hiervoor contact opnemen met één van de Partners die deze thema-avond verzorgen.


De door jou geplande thema-avond kan ook op deze pagina op de site vermeld worden, zodat er ook mensen ‘van buitenaf’ kunnen deelnemen. Als je dit wilt kun je dat met de verzorger van de thema-avond bespreken.
 

Geplande data thema-avonden en -middagen

  Datum
Plaats
Tijd
Partner
Informatie en aanmelding

  11-07-'18 Amersfoort 19.30 -21.30 uur Nadia Lucassen nadia@omhelsjehart.nu

  31-10-'18 Amersfoort 19.30 -21.30 uur Nadia Lucassen nadia@omhelsjehart.nu


Prijs thema-avond of -middag

€ 10,- per persoon, inclusief hand-out (handleiding) en een proef van 24 uur bescherming tegen alle vormen van omgevingsstraling.
Gezinskorting: Kom je met meerdere gezinsleden dan betaal je € 7,50 per persoon.

Thema-avond of -middag op locatie elders in Nederland of in België:
Dezelfde prijzen worden gehanteerd als hierboven vermeld met daarbij hoofdelijk omgeslagen € 0,19 per kilometer voor de heen- en terugreis.

Aanbod

Deelnemers aan de thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’ kunnen de derde geheel herziene en uitgebreide druk van het boek ‘Spiritueel Intelligente Materie’ van Bas van Woelderen aanschaffen voor € 13,- in plaats van de winkelprijs van € 20,-.

Bas van Woelderen is vanaf het allereerste begin in 1989 betrokken geweest bij de ontwikkeling van de voorlopers van de huidige Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project. 

Het gemakkelijke te lezen boek geeft veel informatie over de ontwikkeling en de bijzondere werking van deze producten en Verbindingen van het Wholism Project.

Aanmelding

Aanmelding en betaling voor de thema-avond of -middag gaan via de Partner die de thema-avond verzorgt. Je vindt de contactgegevens op deze pagina, onder het kopje ‘Geplande data thema-avonden en -middagen’.