Thema-avond
'Omgevingsstraling en ontwikkeling'

In de afgelopen decennia is de technische omgevingsstraling met een factor van meer dan een miljoen toegenomen. Veel mensen hebben last van deze onnatuurlijke stralingsbelasting, die onder andere tot concentratie- en gezondheidsproblemen kan leiden.

Het Wholism Project heeft vanaf 1989 bijzondere oplossingen ontwikkeld om omgevingsstraling te neutraliseren. De Neutralisatie Verbindingen vormen de krachtige vierde generatie van onze neutralisatie methoden.

De thema-avond

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.
Het bijzondere van onze Neutralisatie Verbindingen is dat zij de verzwakkende werking van omgevingsstraling omvormen tot een versterkende werking.


Hierdoor werken de Neutralisatie Verbindingen ook ontwikkeling bevorderend.
Je beschermt je dus niet alleen tegen omgevingsstraling m.b.v. de Neutralisatie Verbindingen, maar je stimuleert ook je eigen ontwikkeling en die van je gezinsleden door bijvoorbeeld je huis te neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding huis.

Tijdens de Thema-avond kun je via een aantal demo's zelf ervaren hoe jouw ontwikkeling verloopt en voelt met en zonder Neutralisatie Verbindingen.

Het unieke van de Neutralisatie Verbinding huis is daarnaast dat zij alle inwonende gezinsleden ook buitenshuis bescherming biedt tegen omgevingsstraling, voorzover het om plekken gaat die je zelf niet kunt of mag neutraliseren met één van de andere Neutralisatie Verbindingen.
De Neutralisatie Verbinding huis beschermt je daarom ook tegen omgevingsstraling in winkels, op school en in het openbaar vervoer.

De omgevingsstraling van je eigen auto, je mobiele telefoon of laptop en de omgevingsstraling op je werkplek is te neutraliseren met speciaal hiervoor ontwikkelde Verbindingen.
Met de Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseer je de straling van al jouw mobiele apparaten voor € 60,-.

Tijdens de thema-avond krijg je de unieke mogelijkheid om gratis en volledig vrijblijvend 24 uur een volledige bescherming tegen alle vormen van onnatuurlijke omgevingsstraling te ervaren.

Daarnaast ontvang je tijdens deze thema-avond informatie over de diepere achtergronden van de toegenomen omgevingsstraling en het effect daarvan op onze ontwikkelingsweg.
Niet algemeen bekend is dat de verzwakkende werking van omgevingsstraling in een bepaald opzicht ook ondersteunend is geweest voor onze ontwikkelingsweg aan het einde van de kosmische nacht. Dat wordt duidelijk als je dit beziet vanuit het perspectief van de sterk veranderende tijdsgeest, de huidige overgang van de kosmische nacht naar dag.

Voor wie

De thema-avond of -middag is bedoeld voor iedereen die open staat voor een bijzondere en positieve oplossing van het probleem van de steeds verder toenemende onnatuurlijke hoeveelheid straling en de invloed daarvan op je gezondheid en je persoonlijke ontwikkeling.

Gratis 24 uur beschermd tegen alle vormen van omgevingsstraling

Tijdens de thema-avond krijg je de unieke mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 24 uur een volledige bescherming tegen alle vormen van onnatuurlijke omgevingsstraling te ervaren: thuis, op je werk, in de auto, bij het gebruik van laptop of telefoon buitenshuis of als je boodschappen doet.
Na 24 uur stopt deze proef automatisch.

Deze mogelijkheid om de gecombineerde werking te ervaren van de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk, auto en mobiel en de Apparaat Verbinding, is speciaal ontwikkeld voor de thema-avond ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling’ en kun je ook alleen op een van de thema-avonden of -middagen ontvangen.

Je kunt op deze manier ervaren hoe het is om volledig beschermd te zijn tegen omgevingsstraling.

Het is mogelijk als bezoeker van de avond om deze proef eerder te beëindigen.

Let op: Deze Combinatieproef van zes Neutralisatie Verbindingen is alleen mogelijk als er minimaal zes deelnemers zijn.
Als er minder dan zes deelnemers zijn, ontvang je één Neutralisatie Verbinding naar keuze 24 uur op proef.

Persoonlijke ontwikkeling

Leven is ontwikkelen, je steeds verder persoonlijk ontwikkelen, waarbij je je onverwerkte gevoelens van het heden en verleden stap voor stap steeds verder verwerkt.
Door je te ontwikkelen blijf je niet alleen gezond, maar verruim je ook je horizon en wordt het leven een uitdaging en een ontdekkingstocht.

Omdat omgevingsstraling verzwakkend op je werkt, werkt het daardoor ontwikkeling remmend. Omgevingsstraling werkt ook als een soort mist, waardoor je eerder van de geestelijke koers die bij jouw persoonlijkheid hoort, zult afdwalen.
Naarmate je meer afdwaalt van jouw geestelijke koers, krijg je meer gezondheidsklachten.

Persoonlijke ontwikkeling houdt je dus niet alleen gezond, maar maakt van het leven ook een uitdaging, die meer dan de moeite waard is om geleefd te worden.

Bijzondere demo’s

Tijdens de Thema-avond 'Omgevingsstraling en ontwikkeling’ kun je m.b.v. demo’s zelf ervaren hoe jouw ontwikkeling verloopt en voelt met en zonder Neutralisatie Verbindingen.

Reader

Bij deelname aan de thema-avond of -middag ontvang je een digitale reader, waarin je na de thema-avond de besproken stof en informatie over de geboden oplossingen nog eens kunt nalezen.

Door Partners van het Wholism Project

De Thema-avond ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling' wordt gegeven door de volgende Wholistic Partners van het Wholism Project:

 

Partner Plaats Telefoon E-mail Website

Corrine Geeris
 
Amsterdam 06-55944222 info@corrinegeeris.nl
 
Nadia Lucassen Amersfoort 06-15297465 nadia@omhelsjehart.nu
www.omhelsjehart.nu

Immy Oly Bergen (NH) 072-8801045 immy_oly@hotmail.com


Wil Oostdam
 

Zuilichem 06-20380321 wj.oostdam@kpnmail.nl
 
Annet van Tol
 
Uitgeest 06-47591392 Annet@hetwittelicht.info
www.hetwittelicht.info

Dini Veldman

Luttenberg

0572-301595

diniveldman4@gmail.com

 


 

Thema-avond ‘op uitnodiging’

Als je een thema-avond-gever uitnodigt voor een thema-avond bij jou thuis of in jouw praktijk, is het maximum aantal deelnemers 12

. Het minimum aantal deelnemers wordt door de Partner die de thema-avond geeft, zelf bepaald.
Je kunt hiervoor contact opnemen met één van de Partners die deze thema-avond verzorgen.


De door jou geplande thema-avond kan ook op deze pagina op de site vermeld worden, zodat er ook mensen ‘van buitenaf’ kunnen deelnemen. Als je dit wilt, kun je dat met de verzorger van de thema-avond bespreken.
 

Geplande data thema-avonden en -middagen

 

Datum Plaats Tijd Workshop geefster
17 december 2022 Bergen (NH) 13.30 -15.30u Immy Oly

                                                                                                                                                                                       

Informatie en aanmelding

Immy Oly 
072 - 880 10 45‬
immy_oly@hotmail.com                                                                                   


Bijdrage thema-avond of -middag

De bijdrage is € 10,- per persoon.
Deze bijdrage is niet restitueerbaar.Je maakt je bijdrage over naar de rekening van Stichting Wholisme o.v.v. bijdrage thema-avond of -middag en de vastgestelde datum en de naam/namen van de deelnemer(s) voor wie je betaalt.

Voorbeeld van de omschrijving bij de betaling:
Thema-avond 'Omgevingsstraling en ontwikkeling', 01-10-18, Anna de Groot

Bijdrage Thema-avond 'op locatie' of in België
Thema-avond of -middag op locatie elders in Nederland of in België:
Dezelfde prijzen worden gehanteerd als hierboven vermeld met daarbij hoofdelijk omgeslagen € 0,19 per kilometer voor de heen- en terugreis.
Deze reiskosten worden contant afgerekend met de Partner die de Thema-avond verzorgt.

Aanmelding

Om je aan te melden voor de Thema-avond ga je als volgt te werk:

  1. je meldt je als deelnemer aan bij de Partner die de Thema-avond verzorgt
  2. de Partner die de Thema-avond verzorgt, plaatst jou op de voorlopige deelnemerslijst
  3. je maakt de bijdrage voor jouw deelname over naar de rekening van het Wholism Project, onder vermelding van de juiste omschrijving.
Zie de omschrijving onder het kopje 'Bijdrage Thema-avond of -middag' hierboven.
  4. je mailt de Partner een schermafbeelding van jouw overschrijving waarop jouw naam, het bedrag en het rekeningnummer van het Wholism Project zichtbaar zijn.
  5. jouw deelname is definitief nadat de Partner jou een bevestiging stuurt dat je op de deelnemerslijst van de betreffende Thema-avond staat

Aanbod

Deelnemers aan de thema-avond ‘Omgevingsstraling en ontwikkeling’ kunnen de derde geheel herziene en uitgebreide druk van het boek ‘Spiritueel Intelligente Materie’ van Bas van Woelderen aanschaffen voor € 13,- in plaats van de winkelprijs van € 20,-.

Bas van Woelderen is vanaf het allereerste begin in 1989 betrokken geweest bij de ontwikkeling van de voorlopers van de huidige Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project. 

Het gemakkelijke te lezen boek geeft veel informatie over de ontwikkeling en de bijzondere werking van deze producten en Verbindingen van het Wholism Project.