Zuurstof behandeling

Voor het functioneren van de hersenen is de zuurstofvoorziening essentieel.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de zuurstofvoorziening van de hersenen niet optimaal is.

Zo kan de zuurstofvoorziening van de hersenen tekort schieten bij mensen met een in aanleg lage bloeddruk. Op den duur kan door een ontoereikende zuurstofvoorziening van de hersenen geheugenverlies ontstaan en uiteindelijk dementie.

De zuurstofvoorziening van de hersenen kan ook tekortschieten als de hersenen meer zuurstof verbruiken dan wordt aangevoerd, zoals bij veel en langdurige geestelijke inspanning.

Door de Zuurstof behandeling krijgen de hersenen weer een optimale zuurstofvoorziening.De Zuurstof behandeling kan ook ondersteunend werken bij andere aandoeningen waarbij de zuurstofvoorziening van de hersenen niet optimaal is. De Zuurstof behandeling lost de aandoening zelf niet op, maar uitsluitend het effect van het tekort aan zuurstofvoorziening van de hersenen.

Bij dementie kan de Zuurstof behandeling voor enige verlichting zorgen, maar deze behandeling lost de achterliggende oorzaak van deze problematiek niet op.

Reacties op de behandeling

Als  de hersenen door de Zuurstof behandeling weer een optimale zuurstofvoorziening krijgen, kan er een licht tintelend en verfrissend gevoel in de hersenen ontstaan.
Dit tintelend en verfrissend gevoel is het gevolg van de verbeterde zuurstofvoorziening van de hersenen.

Door de verbeterde zuurstofvoorziening van de hersenen kunnen de hersenen ook beter gifstoffen loslaten. Dat geeft een ruimer gevoel in je hoofd, alsof een mist in je hoofd optrekt. Het kan ook voelen alsof het licht aangaat in een donkere omgeving.

De Zuurstof behandeling geeft vrijwel uitsluitend positieve reacties en niet of nauwelijks verergeringsreacties.

Aanvullende werking Zuurstof behandeling en Hersen processor behandeling

De Zuurstof behandeling en Hersen processor behandeling werken aanvullend op elkaar.
Beide behandelingen geven een licht tintelend en verfrissend gevoel in de hersenen, zodra je de behandeling ontvangt.

Het tintelend en verfrissend gevoel dat de Hersen processor behandeling geeft, voelt verfijnder aan dan het tintelend effect van de Zuurstof behandeling, dat grofstoffelijker aanvoelt.

Dit tintelend en verfrissend gevoel is bij de Zuurstof behandeling het gevolg van de verbeterde zuurstofvoorziening van de hersenen.

Bij de Hersen processor behandeling ontstaat dit gevoel door de verbeterde verbinding tussen het kruinchakra, het chakra waarmee je geestelijke informatie ontvangt, en de hersenen. De hersenen ontvangen hierdoor als het ware 'geestelijke zuurstof'

Voor het optimale functioneren hebben de hersenen beide componenten, zuurstof en de geestelijke voeding nodig.

Net als de Zuurstof behandeling kan de Hersen processor behandeling ook ondersteunend werken bij dementie.

Lees meer: Hersen processor behandeling

Aanvullende behandeling

De Cel herinnering behandeling werkt aanvullend op de Zuurstof behandeling.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Vitalisatie Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Zuurstof behandeling.

Voor wie?

Voor iedereen met een in aanleg lage bloeddruk en bij andere aandoeningen of omstandigheden waarbij de zuurstofvoorziening van de hersenen niet optimaal is.

Zo is deze behandeling ook aan te raden voor mensen met werkzaamheden waarin veel geestelijke inspanningen vereist worden.

 

80% van alle mensen heeft baat bij deze behandeling, omdat zij zich er beter door gaan voelen.
40% van alle mensen heeft deze behandeling nodig omdat de Zuurstof behandeling een specifiek probleem oplost.

Niveau

De Zuurstof behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Zuurstof behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Zuurstof behandeling.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Zuurstof behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak vóór of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Zuurstof behandeling is drie maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Zuurstof behandeling is € 60,-