Aquarius Labyrint consult

Tijdens een Aquarius Labyrint consult beloop je onder begeleiding het Aquarius Labyrint kleed.

Een Aquarius Labyrint consult geeft inzichten, je krijgt antwoord op gestelde vragen, blokkades worden opgeruimd en je krijgt een opgefrist gevoel.

Het Aquarius Labyrint kleed kan bij een aantal Wholistic Partners van het Wholism Project belopen worden.

Symbool voor de weg naar binnen

Een labyrint staat symbool voor de weg naar binnen.

In een gebruikelijk labyrint kom je, als je deze weg naar binnen bent gegaan, uiteindelijk weer op hetzelfde punt uit.Het Aquarius Labyrint heeft in tegenstelling tot gebruikelijke labyrinten een in- en uitgang. 

Als je de weg naar binnen neemt, kom je dus bij een andere uitgang uit. Dat geeft de mogelijkheid aan om je werkelijk te ontwikkelen.
Het Aquarius Labyrint heeft een bijzondere werking. Het helpt je om te aarden, versterkt je verbinding met het Hogere en helpt je om bij je (diepere) voelen te komen.
Door de transmuterende werking van het Aquarius Labyrint worden blokkades opgelost en kom je beter in de stroom van het leven.


Aquarius Labyrint kleed

De werking van het Aquarius Labyrint kleed is gebaseerd op Licht. Het werkt nog veel krachtiger en veelzijdiger dan de afbeelding van het Aquarius Labyrint die je zelf kunt downloaden.

Er is voelbaar een intelligentie in het kleed aanwezig.

Werking Aquarius Labyrint kleed

Het Aquarius Labyrint kleed werkt interactief met de persoon die het beloopt en met de intentie waarmee het belopen wordt.
Het Aquarius Labyrint kleed past zich dus qua energie en intensiteit helemaal aan aan degene die het beloopt.

Tijdens het belopen van het Aquarius Labyrint kun je onder andere het volgende ervaren:

 • Het kan je bewust maken van dingen die je onbewust voelt
 • Het kan je duidelijk dichter bij jezelf brengen
 • De werking van het kleed ordent en ruimt diepgaand op
 • Het kleed spiegelt waar je op dat moment bent in jouw ontwikkeling
 • Het kleed kan je duidelijk maken welke losse eindjes opgeruimd moeten worden. Oude energie, pijn en patronen kunnen daarbij losgelaten worden.
 • Vragen die je jezelf hebt gesteld, kunnen beantwoord worden
 • Een behandeling die aangewezen is, kan zich tonen


Voor iedereen zijn de ervaringen tijdens het belopen van het Aquarius Labyrint kleed anders.

Na het belopen van het Aquarius Labyrint kun je onder andere het volgende voelen:

 • Je bent helemaal opgefrist, alsof je schoongespoeld bent, een soort innerlijke wasbeurt
 • Je hebt het gevoel alsof er een nieuwe balans in je lichaam is gekomen, alsof allerlei verdraaiingen eruit zijn gehaald
 • Je hebt een duidelijk beeld gekregen van waar je op dat moment in je ontwikkeling bent
 • Je hebt inzicht gekregen in de richting waarin je je verder moet ontwikkelen
 • Je kunt je moe voelen door alles wat er in korte tijd in je systeem is gebeurd en is veranderd
 • Je kunt een diepe behoefte ervaren om los te laten, te ontgiften en op te ruimen.

Wel of geen vraagstelling

Je kunt het Aquarius Labyrint kleed belopen met of zonder vraagstelling.
Beide kunnen heel zinvol zijn.

Heb je een specifiek probleem waaraan je wilt werken, dan kun je het Labyrint belopen met de vraag hoe je dit probleem kunt oplossen.
Je kunt het kleed ook belopen met meerdere vragen tegelijkertijd.

Als je het Labyrint beloopt met een bepaalde vraagstelling, dan kom je vóór het centrum alles tegen wat zich nog in de kosmische nacht bevindt met betrekking tot jouw vraag. 

Na het centrum ervaar je hoe jouw vraagstelling zich verhoudt tot de kosmische dag en wordt je vraagstelling vanuit de kosmische dag beantwoord.

Het Labyrint helpt je zo met de overgang van kosmische nacht naar kosmische dag.

Onderstaand vind je twee voorbeelden van wat je het kleed onder andere kunt vragen:
 

 • Als je in eerste instantie weinig voelt van de werking van het Labyrint, kun je vragen om meer te mogen ervaren.
   
 • Je kunt het kleed ook hulp vragen bij het oplossen van een bepaalde angst. Als het oplossen van die angst van belang is voor jouw verdere ontwikkeling, dan lost die angst vrijwel direct op.


Soms lijkt het echt een vraag- en antwoordspel te worden: iemand vraagt zich hardop iets af en het kleed antwoordt met een inzicht, gevoel of gewaarwording.

Wat dat betreft zou je het een ’wens-kleed’ kunnen noemen dat antwoordt op een hartstochtelijk uitgesproken wens of verlangen.

Beloop je het kleed zonder vraagstelling, dan komen de problemen die op dat moment voor jou belangrijk zijn aan bod.

Het Aquarius Labyrint kan je dan letterlijk in beweging, in ontwikkeling brengen op punten waar dat nodig is.

Onwillekeurige bewegingen

Als je op het Aquarius Labyrint kleed staat, kan je lichaam onwillekeurige bewegingen gaan maken. Je kunt bijvoorbeeld wat gaan wiebelen of je hebt het gevoel dat je 'bewogen wordt', waardoor je armen bijvoorbeeld meer zijwaarts gaan staan.

Het wiebelen is het zoeken naar een nieuwe balans en die impuls voor die beweging komt van binnenuit.

Je kunt ook ervaren dat je 'bewogen wordt', waarbij je armen bijvoorbeeld meer zijwaarts gaan staan. De impuls daarvoor komt 'van buitenaf'.

Deze bewegingen hebben een doel, ze maken specifieke onverwerkte gevoelens in je los.
Er treedt daarbij een steeds terugkerende volgorde op: eerst word je bewogen, dan is er verdriet voelbaar en vervolgens komen er diepe onverwerkte gevoelens naar de oppervlakte.

Inzicht en overzicht

De werking van het Aquarius Labyrint kleed zit ergens tussen transmuteren en een behandeling van het Wholism Project in.

De functie lijkt op een soort ‘doorsmeren’ van het menselijk systeem, een vorm van een innerlijke ordening en geeft ook een helikopter view, waardoor je door je eigen bomen het bos weer kunt zien. Je ziet weer waar je bent met je ontwikkeling en waar je naartoe moet gaan.

De routebeschrijving die je krijgt als je een behandeling van het Wholism Project hebt ontvangen, wordt als het ware in het Licht gezet.
Je krijgt door waar je deze route nog niet optimaal gegaan bent, waardoor er open eindjes zijn ontstaan.


Het belopen van het Aquarius Labyrint kleed geeft helderheid over de achtergrond van je problematiek en brengt heel veel in beweging.


De uitwerking van het Aquarius Labyrint kleed geeft dus nooit een vaststaande gewenste uitkomst, maar brengt je beter in de stroom van het leven.
Het Aquarius Labyrint werkt elke keer verrassend.

Combinatie met onze behandelingen

Een essentieel verschil tussen een behandeling van het Wholism Project en het belopen van het Aquarius Labyrint is dat een behandeling je een ontwikkelingspad geeft en het Aquarius Labyrint niet.

Om die reden kun je het Aquarius Labyrint kleed ook belopen binnen de integratietijd van een behandeling van het Wholism Project.

Het Aquarius Labyrint laat jou wel ervaren op welke punten je nog 'vast zit' op een bestaand ontwikkelingspad van een behandeling, Transmutatie Channeling of andere ontwikkeling in je leven.

Daarom heeft het Aquarius Labyrint ook de vorm van een weg, een pad en toont het jou waar de knelpunten in jouw huidige ontwikkelingsweg zitten.
Het helpt je een ontwikkelingspad van een behandeling of een andere ontwikkeling in je leven beter te gaan.

Het Aquarius Labyrint kleed vaker belopen

Je kunt het Aquarius Labyrint kleed vaker belopen als je dat wilt.

Elke ‘kleed ervaring’ is daarbij volkomen nieuw en verrassend. Het sluit elke keer precies aan op wat je op dat moment nodig hebt.
Het is dus goed om je elke keer opnieuw open te stellen en je te laten verrassen.

Zielenniveau

Het Aquarius Labyrint maakt een verbinding tussen Hemel en Aarde en werkt op zielenniveau.
Problematiek die zijn oorsprong boven het zielenniveau heeft, kan daarom niet worden opgelost via het Aquarius Labyrint kleed.

Ook op het zielenniveau kan de werking van het Aquarius Labyrint kleed lang niet iedere specifieke problematiek oplossen.

Voor bepaalde problematiek is een behandeling van het Wholism Project de aangewezen weg, omdat voor deze problematiek het ontwikkelingspad van één van onze behandelingen nodig is.


Als je wilt weten of een Aquarius Labyrint consult jou kan helpen met het oplossen van jouw specifieke problematiek, kun je ons, Bas en Maria een e-mail sturen met een korte beschrijving van jouw probleem of doelstelling en een recente foto waar je gezicht duidelijk op te zien is.

Waar kun je het Aquarius Labyrint kleed belopen

Het Aquarius Labyrint kleed kan bij de volgende Wholistic Partners belopen worden.

Hoe vaak

Het Aquarius Labyrint kleed mag maximaal één maal per maand belopen worden.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd van het belopen van het Aquarius Labyrint kleed is twee maanden. Dit is de tijd waarbinnen je de resultaten kunt verwachten.

Kosten

Een Aquarius Labyrint consult kost € 70,- voor een uur of € 105,- voor anderhalf uur.


Het is aan te raden om de eerste keer een afspraak voor anderhalf uur te maken zodat je ruim de tijd hebt om te gaan voelen en ‘begrijpen’ wat je zoal met de energie van het kleed kunt doen.

 

Een ervaring


Onder de indruk

‘Ik ben erg onder de indruk geraakt van het Aquarius Labyrint kleed. Het maakt veel dingen helder en zorgt ervoor dat achterstallig onderhoud wordt ingehaald.
Het is de perfecte aanvulling op de behandelingen.’
Renaldo vd L, Heerlen