Het aanvragen van een Update
naar Verbinding

In januari 2011 zijn de Verbindingen geïntroduceerd als opvolgers van de producten van het Wholism Project. 


Om gebruikers van onze producten de gelegenheid te geven om voordelig over te stappen naar de overeenkomstige Verbindingen, is de mogelijkheid van een 'Update naar Verbinding' geïntroduceerd.

Bij een aantal producten is het mogelijk om via een Update je product vrijwel kosteloos te vervangen door de overeenkomstige Verbinding.

Verbindingen werken twee maal zo sterk als onze producten en hebben een aantal extra mogelijkheden ten opzichte van de producten die zij opvolgen.

Voordelig overstappen van onze producten naar Verbindingen

Gebruik je onze producten en wil je overstappen op Verbindingen, dan kun je bij een aantal producten van het Wholism Project via een zogenaamde ‘Update’ voor de helft van de prijs de overeenkomstige Verbinding aanschaffen.


Als je je product na de Verbindingsupdate tweedehands doorverkoopt voor hetzelfde bedrag als de update, is jouw overstap naar een Verbinding, met alle extra voordelen, geheel kosteloos geweest.

Verbinding voordelig aanschaffen via een tweedehands product

Ook is het mogelijk om een tweedehands product te kopen en dit vervolgens na de Update weer door te verkopen. Op onze website kun je hiervoor een advertentie plaatsen.

Als je het tweedehands product na de update weer doorverkoopt, heb je voor de helft van de normale prijs een Verbinding aangeschaft.

Vóór de update

Bij een aantal producten is het nodig het product vóór de Update eerst minimaal 45 dagen in huis te hebben, zodat de energie van het product al ‘neergezet’ kan worden. 

Vervolgens vraag je de Update aan.

Na de update

Na de activatie van de Update moet het product nog minimaal 30 dagen in huis blijven staan om het proces verder af te ronden. Deze termijn is nodig om de Verbinding volledig tot stand te laten komen, dus houd tenminste deze termijn van 30 dagen aan.


Onderaan het artikel Update van product naar Verbinding vind je een overzicht van de producten waarbij een Update naar Verbinding mogelijk is.
In dit overzicht wordt ook aangegeven welke termijnen je vóór en na de Update dient aan te houden.

 

Hoe vraag je een Update aan?

Eénmalig registreren

Je moet jezelf eerst eenmalig registeren zodat je jezelf vóór elke aanvraagprocedure kunt inloggen. Door deze eenmalige registratie maak je een profiel op de site aan, waarin al jouw aangevraagde (Updates naar) Verbindingen in een handig overzicht getoond worden.Je vindt jouw persoonlijke profiel op de site door na inloggen op ‘Mijn Gegevens’ op de paarse balk te klikken.

Aanvragen

Vervolgens ga je naar de aanvraagprocedure.


In het menu aan de linker kant vind je de volgende categorieën:

  • Verbindingen
  • Boeken
  • Update naar Verbinding


Je klikt op Update naar Verbinding.
Zo kom je in het programma voor de aanschaf van een Update. Vervolgens kies je de gewenste Update.

Na afronding van je bestelling ontvang per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Factuur

Wacht met betalen totdat je ook de factuur per e-mail hebt ontvangen en vermeld het factuurnummer bij de overschrijving.


Als de factuur betaald is, ontvang je een activatie e-mail waarin staat hoe je de bestelde Update naar Verbinding zelf op een door jou gewenst moment kunt activeren.

Integratie

Na de activatie moet het product nog minimaal 30 dagen in huis blijven staan. 


Gedurende deze periode integreert de informatie van het product met de informatie van de Update, waardoor een volledige Verbinding kan ontstaan.


Na deze 30 dagen heb je het product niet meer nodig en kun je het doorverkopen of weggeven.