Concentratie Verbinding

De Concentratie Verbinding helpt je om je meer op een kosmische dag wijze te concentreren.

De Concentratie Verbinding leert je om beter te voelen wat prioriteit heeft en wat minder belangrijk is. Door deze Verbinding blijf je daardoor beter overzicht over je werk behouden.
Je zit er niet meer zo midden in, maar kunt er beter vanuit het geheel naar kijken, vanuit een overzicht.

Door de Concentratie Verbinding opent je derde oog zich verder. Je kunt daardoor ook een prettig licht gevoel in je hoofd ervaren, alsof er meer frisse lucht in je hersenen komt.
Het gevolg hiervan is meer helderheid in je hoofd en een verbeterd geheugen. De Concentratie Verbinding kan daardoor tot verdiepte inzichten leiden.

Door de Concentratie Verbinding ontstaat er zo een meer moeiteloze vorm van concentreren.

Voor wie?

De Concentratie Verbinding is voor iedereen een zinvolle Verbinding.
Je gaat door deze Verbinding anders om met de druk van je werk of studie en kunt dan tegelijkertijd beter in de flow van het leven blijven.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.


Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Concentratie Verbinding voor een bedrijf

De Concentratie Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Concentratie Verbinding bevordert het geconcentreerd werken in een bedrijf wat de resultaten ten goede komt.

Let op: De Concentratie Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Concentratie Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Concentratie Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze zowel voor de directie als de werknemers alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Als je een eenmanszaak hebt, is de persoonlijke Concentratie Verbinding voldoende, aangevuld met de Neutralisatie Verbinding bedrijf of de Neutralisatie Verbinding werk als je (ook) buitenshuis werkt.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Concentratie Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Concentratie Verbinding aanvragen via onze aanvraagprocedure.
Lees de aanwijzingen als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen. 


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Concentratie Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.


In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Concentratie Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.


In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek aanvragen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-.
Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.


Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure.

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder
vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.


Ervaringen


Antwoorden werden zo helder

‘Gisteren had ik voor 24 uur de Concentratie Verbinding op proef aangevraagd.
Antwoorden die al op de achtergrond sluimerden werden zo helder 'zichtbaar' dat ik het bijna niet geloofde, maar nu wel zeker weet dat het zo is.
Ik vroeg mij af hoe het mogelijk was dat ik daar gewoon langs, overheen en naast geleefd heb.’
Wil O, Gouda


Eindelijk bij de kern gekomen

‘Er is zeker een verdieping van inzichten. Ik ben eindelijk bij de kern van mijn woede gekomen en heb dat mogen doorleven.
Ik snap nu waarom ik niet gehoord en gezien werd. En waarom mijn grenzen niet gerespecteerd werden terwijl ik ze zo duidelijk aangaf.

Ik durfde het eerst nog niet helemaal te geloven, maar gisteravond toen mijn dochter gedrag vertoonde waarbij ik normaal gesproken boos word, probeerde ik niet om rustig te blijven, maar voelde ik dat ik rustig zou blijven. Dit heeft zich vandaag al een paar keer herhaald.

Ik kan er nu voor haar zijn zoals ik dat al zo lang graag wil. Dat zal voor haar ook even wennen zijn.’