Innerlijk contact Verbinding

Door de Innerlijk contact Verbinding krijg je een verdiept contact met je eigen lichaam, waardoor je lichaamsbewustzijn zich vergroot. Je bent als het ware meer aanwezig in jezelf en je lichaam en maakt daardoor beter contact met je eigen systeem en gevoelens.
Je wordt dus meer kapitein op eigen schip.

De Innerlijk contact Verbinding laat het hypofyse chakra op een kosmische dagwijze functioneren. Hierdoor vergroot onze helderheid met betrekking tot ons eigen systeem.

Het hypofyse chakra zou je ons 'naar binnen gerichte' derde oog kunnen noemen, zoals het
epifyse chakra het derde oog is dat naar buiten toe is gericht.

Bewustzijn

Het is alsof het licht in je systeem aan gaat. Je systeem was eerst een soort black box, waar je nu meer toegang en bewustzijn over krijgt.
Je krijgt als het ware een kaart van je eigen systeem. Als je je er bewust op richt, kun je daardoor de energie tot in alle uiteinden van je lichaam duidelijker voelen.


Je bent je dan ook meer gewaar van alle signalen in je systeem. Je voelt je met betrekking tot je eigen systeem meer als een directeur die alle aspecten van z’n bedrijf kent, overal contact mee heeft, van de managers in de top van het bedrijf tot de conciërge en het magazijn.

Verdiept gevoelsmatig contact met je lichaam

Je hoofd is het centrum waarin je je gedachten en gevoelens bewust kunt worden.
Door de Innerlijk contact Verbinding krijgt je hoofd niet alleen een beter contact met je lichaam, maar gaat jouw systeem ook beter communiceren met je hoofd. Dit uit zich in een verdiept gevoelsmatig contact met je lichaam.

Het voelt alsof je lichaam zachtjes met jou gaat praten. Je lichaam geeft je allerlei informatie door omdat het voelt dat je bewust of onbewust luistert en het daarom ook zin heeft om jou informatie door te geven. Dit geeft een gevoel van zachtheid en begrip voor jezelf.

Beter door ontwikkelingen gaan


Door het verdiepte contact met je lichaam kun je ook gemakkelijker door ontwikkelingen gaan, puur omdat je je meer bewust kunt worden van de signalen van je eigen lichaam en daar dan op kunt inspelen.
Lees ook:
Ogenschijnlijk de gemakkelijkste weg
Ziek worden en genezen

Zintuigen

De Innerlijk contact Verbinding scherpt ook je zintuigen. Alle innerlijke kanalen lijken open te staan, waardoor je zintuigen beter kunnen werken.
Je krijgt daardoor de indruk alsof je in een nieuwe omgeving bent en alles intenser waarneemt.

Het leven wordt zo door de Innerlijk contact Verbinding nog meer een avontuur waarin van alles te voelen en te beleven is.

Keuzes en beslissingen

Door het verdiepte contact met je systeem dat ontstaat door de Innerlijk contact Verbinding kun je beter voelen of iets bij jou past of niet.

Het wordt daardoor gemakkelijker om keuzes te maken en beslissingen te nemen, omdat je systeem jou beter aan kan geven wat goed voor jou voelt.

Proeven

De Innerlijk contact Verbinding heeft ook een invloed op je smaak. Je proeft alles beter, je neemt de verschillende smaken intenser waar, doordat je de signalen van je smaakpupillen beter registreert.

Door het verdiepte contact met je systeem, voel je ook duidelijker als iets - letterlijk of figuurlijk - ‘zwaar op de maag valt’.

Beter testen

Door de Innerlijk contact Verbinding kun je ook beter wichelroede lopen en pendelen en werken met de biotensor en de kinesiologische armtest.

De resultaten daarvan zullen verbeteren door het verdiepte contact met je eigen systeem.

Voor wie?

De Innerlijk contact Verbinding is voor iedereen een heerlijke en ‘openbarende’ Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, ontvangt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.


Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Innerlijk contact Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Innerlijk contact Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Innerlijk contact Verbinding aanvragen tijdens de aanvraagprocedure.
Lees de aanwijzingen als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen. 


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Innerlijk contact Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.


In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Innerlijk contact Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.


In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-.
Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.


Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure.

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder
vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.