Innerlijk contact Verbinding

Door de Innerlijk contact Verbinding krijg je een verdiept contact met je eigen lichaam, waardoor je lichaamsbewustzijn zich vergroot. Je bent als het ware meer aanwezig in jezelf en je lichaam en maakt daardoor beter contact met je eigen systeem en gevoelens.
Je wordt dus meer kapitein op eigen schip.

De Innerlijk contact Verbinding laat het hypofyse chakra op een kosmische dagwijze functioneren. Hierdoor vergroot onze helderheid met betrekking tot ons eigen systeem.

Het hypofyse chakra zou je ons 'naar binnen gerichte' derde oog kunnen noemen, zoals het
epifyse chakra het derde oog is dat naar buiten toe is gericht.

Bewustzijn

Het is alsof het licht in je systeem aan gaat. Je systeem was eerst een soort black box, waar je nu meer toegang en bewustzijn over krijgt.
Je krijgt als het ware een kaart van je eigen systeem. Als je je er bewust op richt, kun je daardoor de energie tot in alle uiteinden van je lichaam duidelijker voelen.


Je bent je dan ook meer gewaar van alle signalen in je systeem. Je voelt je met betrekking tot je eigen systeem meer als een directeur die alle aspecten van z’n bedrijf kent, overal contact mee heeft, van de managers in de top van het bedrijf tot de conciërge en het magazijn.

Verdiept gevoelsmatig contact met je lichaam

Je hoofd is het centrum waarin je je gedachten en gevoelens bewust kunt worden.
Door de Innerlijk contact Verbinding krijgt je hoofd niet alleen een beter contact met je lichaam, maar gaat jouw systeem ook beter communiceren met je hoofd. Dit uit zich in een verdiept gevoelsmatig contact met je lichaam.

Het voelt alsof je lichaam zachtjes met jou gaat praten. Je lichaam geeft je allerlei informatie door omdat het voelt dat je bewust of onbewust luistert en het daarom ook zin heeft om jou informatie door te geven. Dit geeft een gevoel van zachtheid en begrip voor jezelf.

Beter door ontwikkelingen gaan


Door het verdiepte contact met je lichaam kun je ook gemakkelijker door ontwikkelingen gaan, puur omdat je je meer bewust kunt worden van de signalen van je eigen lichaam en daar dan op kunt inspelen.
Lees ook:
Ogenschijnlijk de gemakkelijkste weg
Ziek worden en genezen

Zintuigen

De Innerlijk contact Verbinding scherpt ook je zintuigen. Alle innerlijke kanalen lijken open te staan, waardoor je zintuigen beter kunnen werken.
Je krijgt daardoor de indruk alsof je in een nieuwe omgeving bent en alles intenser waarneemt.

Het leven wordt zo door de Innerlijk contact Verbinding nog meer een avontuur waarin van alles te voelen en te beleven is.

Keuzes en beslissingen

Door het verdiepte contact met je systeem dat ontstaat door de Innerlijk contact Verbinding kun je beter voelen of iets bij jou past of niet.

Het wordt daardoor gemakkelijker om keuzes te maken en beslissingen te nemen, omdat je systeem jou beter aan kan geven wat goed voor jou voelt.

Proeven

De Innerlijk contact Verbinding heeft ook een invloed op je smaak. Je proeft alles beter, je neemt de verschillende smaken intenser waar, doordat je de signalen van je smaakpupillen beter registreert.

Door het verdiepte contact met je systeem, voel je ook duidelijker als iets - letterlijk of figuurlijk - ‘zwaar op de maag valt’.

Beter testen

Door de Innerlijk contact Verbinding kun je ook beter wichelroede lopen en pendelen en werken met de biotensor en de kinesiologische armtest.

De resultaten daarvan zullen verbeteren door het verdiepte contact met je eigen systeem.

Voor wie?

De Innerlijk contact Verbinding is voor iedereen een heerlijke en ‘openbarende’ Verbinding.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Innerlijk contact Verbinding

Traject

De Innerlijk contact Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Innerlijk contact Verbinding bedraagt € 140,-.