Processor behandeling

Met de Processor behandeling ga je gemakkelijker door ontwikkelingen en loop je minder snel vast in een ontwikkeling. Daar heb je altijd profijt van bij je verdere ontwikkeling de kosmische dag in.

De werking van de Processor behandeling kan vergeleken worden met de processor van een computer. Hoe groter de processor van een computer is, hoe sneller alle data op de computer verwerkt worden en hoe minder snel de computer vastloopt.

Omdat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan met behulp van de Processor behandeling, kun je ontwikkelingen sneller afronden waardoor je innerlijk beter geordend blijft.
Er ontstaat zo meer rust in jezelf, waardoor je gemakkelijker aan andere dingen toe kunt komen.

Halvering uitwerkingstijd behandelingen

Ontvang je één van onze behandelingen, dan halveert de uitwerkingstijd daarvan. Dit gaat direct in na de ontvangst van de Processor behandeling.

In alle teksten over de behandelingen wordt altijd de volledige uitwerkingstijd aangegeven. 
Heb je de Processor behandeling ontvangen en ontvang je daarna andere behandelingen, dan geldt voor jou de helft van de aangegeven uitwerkingstijd voor de betreffende behandeling(en).

De uitwerkingstijd van de Processor behandeling halveert vanzelfsprekend niet.

Processor behandeling en geheugen

Het vermogen om informatie op te slaan in je geheugen gaat bij veel mensen achteruit als in de loop van hun leven de 'stapels' informatie die in het geheugen zijn opgeslagen, te groot zijn geworden.
Door de grote hoeveelheid informatie wordt het steeds moeilijker om alle informatie te ordenen en te onthouden.

Deze problematiek is vergelijkbaar met een computer waarin heel veel informatie is opgeslagen, in veel verschillende documenten en mappen.

Het wordt dan steeds moeilijker om de ordening van de documenten en mappen helder en overzichtelijk te houden, waardoor je bepaalde informatie vergeet of niet goed terug kunt vinden.

Het geheugen werkt op een vergelijkbare wijze. Als je in de loop van je leven steeds meer informatie en herinneringen hebt 'opgeslagen', wordt het steeds moeilijker voor jouw geheugen om alle informatie geordend te houden en terug te vinden. Door het verlies van overzicht wordt het moeilijker om informatie te onthouden en uit je geheugen 'op te duiken'.

De Processor behandeling heeft het vermogen om de ordening van de informatie in jouw geheugen weer helder en overzichtelijk te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om dingen te herinneren.

Geestelijke vermoeidheid

Als je ergens je aandacht op richt, dan kost dat een bepaalde hoeveelheid energie.
Een deel van deze energie krijg je weer terug van hetgeen waar je je aandacht op richt. Je aandacht ergens op richten, kost je dus energie, waardoor je uiteindelijk ook (geestelijk) moe wordt.

Het is een kosmische nacht spelregel dat het je energie kost als je je ergens op richt.

In de kosmische dag mag 'je aandacht ergens op richten' juist energie geven. Je krijgt dus meer energie terug dan het aandacht geven kost.

De juiste werkhouding is daarvoor wel noodzakelijk. Als je gestrest of balend je werk doet, zal dat je ook geen energie geven. Doe je je werk met toewijding en liefde, dan laadt het werk je juist op en word je er niet moe van.

Deze prachtige kosmische dag spelregel gaat in werking door de Processor behandeling.

Vanzelfsprekend kun je na de ontvangst van de Processor behandeling nog steeds moe worden door:

  • zwaar fysiek werk
  • ontwikkelingsprocessen
  • het onderdrukken van gevoelens


Geestelijke vermoeidheid kan ook leiden tot geheugenverlies. Bij ongeveer 15 procent van de mensen die last hebben van geestelijke vermoeidheid, leidt dat ook tot geheugenverlies.
Geheugenverlies die veroorzaak wordt door geestelijke vermoeidheid wordt ook opgelost door de Processor behandeling.

Lees meer: Behandelingen voor het geheugen

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Processor behandeling

Traject

De Processor behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Processor behandeling bedraagt 140,-.