Processor behandeling

Met de Processor behandeling ga je gemakkelijker door ontwikkelingen en loop je minder snel vast in een ontwikkeling. Daar heb je altijd profijt van bij je verdere ontwikkeling de kosmische dag in.

De werking van de Processor behandeling kan vergeleken worden met de processor van een computer. Hoe groter de processor van een computer is, hoe sneller alle data op de computer verwerkt worden en hoe minder snel de computer vastloopt.

Omdat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan met behulp van de Processor behandeling, kun je ontwikkelingen sneller afronden waardoor je innerlijk beter geordend blijft.
Er ontstaat zo meer rust in jezelf, waardoor je gemakkelijker aan andere dingen toe kunt komen.

Halvering uitwerkingstijd behandelingen

Ontvang je één van onze behandelingen, dan halveert de uitwerkingstijd daarvan. Dit gaat direct in na de ontvangst van de Processor behandeling.

In alle teksten over de behandelingen wordt altijd de volledige uitwerkingstijd aangegeven. 
Heb je de Processor behandeling ontvangen en ontvang je daarna andere behandelingen, dan geldt voor jou de helft van de aangegeven uitwerkingstijd voor de betreffende behandeling(en).

De uitwerkingstijd van de Processor behandeling halveert vanzelfsprekend niet.

Integratietijd blijft ongewijzigd
De integratietijd van onze behandelingen blijft ongewijzigd na de ontvangst van de Processor behandeling. 

De integratietijd is de tijd die nodig is om het ontwikkelingspad van de behandeling in je systeem te integreren. Dit staat los van de snelheid waarmee je na de ontvangst van de Processor behandeling door ontwikkelingen gaat.

Vaststaande tijd voor vervangen programmeringen

De Processor behandeling kan het vervangen van programmeringen in de onderlaag niet versnellen. 
Er is een vaststaande tijd nodig om deze kosmische nacht programmeringen op te lossen en te vervangen door kosmische dag programmeringen.

Dit is vergelijkbaar met een zwangerschap. Het is ook niet mogelijk de zwangerschapsduur te halveren om een baby eerder geboren te laten worden.

Behandelingen die programmeringen in de onderlaag van mensen oplossen zijn de Dubbele motieven behandeling, de Zwarte magie behandeling, de Ouderweb behandeling, de Overvloed behandeling, de Oorsprong behandeling, de Ego-structuur behandeling en de Onderlaag behandeling.

Dat betekent dat je tot aan het einde van de normale uitwerkingstijd op deze behandelingen kunt blijven reageren.

Symptomen die te maken hebben met programmeringen in de onderlaag kunnen daarom de volledige uitwerkingstijd van de behandeling nodig hebben om opgelost te worden.

De Processor behandeling zorgt er wel voor dat je gemakkelijker door de verwerkingsprocessen van deze behandelingen kunt gaan.

Een andere behandeling waarvan de totale uitwerkingstijd gelijk blijft na de ontvangst van de Processor behandeling, is de Familieband behandeling.

Het duurt ongeveer zeven maanden om het kosmische nacht gezinsveld te vervangen door een kosmische dag gezinsveld. In de twee maanden daarna kun je nog op deze veranderingsprocessen blijven reageren.

De totale uitwerkingstijd van de Familieband behandeling blijft dus gelijk na de ontvangst van de Processor behandeling.

Processor behandeling en geheugen

Het vermogen om informatie op te slaan in je geheugen gaat bij veel mensen achteruit als in de loop van hun leven de 'stapels' informatie die in het geheugen zijn opgeslagen, te groot zijn geworden.
Door de grote hoeveelheid informatie wordt het steeds moeilijker om alle informatie te ordenen en te onthouden.

Deze problematiek is vergelijkbaar met een computer waarin heel veel informatie is opgeslagen, in veel verschillende documenten en mappen.

Het wordt dan steeds moeilijker om de ordening van de documenten en mappen helder en overzichtelijk te houden, waardoor je bepaalde informatie vergeet of niet goed terug kunt vinden.

Het geheugen werkt op een vergelijkbare wijze. Als je in de loop van je leven steeds meer informatie en herinneringen hebt 'opgeslagen', wordt het steeds moeilijker voor jouw geheugen om alle informatie geordend te houden en terug te vinden. Door het verlies van overzicht wordt het moeilijker om informatie te onthouden en uit je geheugen 'op te duiken'.

De Processor behandeling heeft het vermogen om de ordening van de informatie in jouw geheugen weer helder en overzichtelijk te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om dingen te herinneren.

Behalve de Processor behandeling kunnen de Hersen Processor behandeling en de Zuurstof behandeling ook een bijdrage leveren om geheugenverlies op oudere leeftijd te voorkomen of je geheugen te verbeteren.

Lees meer: Behandelingen voor het geheugen

Geestelijke vermoeidheid

Als je ergens je aandacht op richt, dan kost dat een bepaalde hoeveelheid energie.
Een deel van deze energie krijg je weer terug van hetgeen waar je je aandacht op richt. Je aandacht ergens op richten, kost je dus energie, waardoor je uiteindelijk ook (geestelijk) moe wordt.

Het is een kosmische nacht spelregel dat het je energie kost als je je ergens op richt.

In de kosmische dag mag 'je aandacht ergens op richten' juist energie geven. Je krijgt dus meer energie terug dan het aandacht geven kost.

De juiste werkhouding is daarvoor wel noodzakelijk. Als je gestrest of balend je werk doet, zal dat je ook geen energie geven. Doe je je werk met toewijding en liefde, dan laadt het werk je juist op en word je er niet moe van.

Deze prachtige kosmische dag spelregel gaat in werking door de Processor behandeling.

Vanzelfsprekend kun je na de ontvangst van de Processor behandeling nog steeds moe worden door:

  • zwaar fysiek werk
  • ontwikkelingsprocessen
  • het onderdrukken van gevoelens


Geestelijke vermoeidheid kan ook leiden tot geheugenverlies. Bij ongeveer 15 procent van de mensen die last hebben van geestelijke vermoeidheid, leidt dat ook tot geheugenverlies.
Geheugenverlies die veroorzaak wordt door geestelijke vermoeidheid wordt ook opgelost door de Processor behandeling.

Lees meer: Behandelingen voor het geheugen

Aanvullende werking Zuil behandeling

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en soepeler door ontwikkelingen te gaan.
De Zuil behandeling is een prachtige aanvulling op de Processor behandeling, omdat je door de Zuil behandeling met een duidelijk lichter gevoel door ontwikkelingen gaat.

Aanvullende werking Herstart behandeling

Door de Processor behandeling ga je voornamelijk sneller door ontwikkelingen. Je loopt ook minder snel vast in ontwikkelingen, maar dat is nog wel mogelijk.

Met behulp van de Herstart behandeling kun je niet meer blijvend vastlopen in je ontwikkeling. Zodra je vastloopt, geeft jouw systeem automatisch een impuls, waardoor je weer in ontwikkeling komt.

Ondersteunende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding helpt je om een beter contact te maken met je eigen systeem en dus ook met je innerlijke processen.
Daardoor is deze Verbinding, die je op een andere wijze helpt om sneller door ontwikkelingen te gaan, de ideale aanvulling op de Processor behandeling.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Processor behandeling kun je direct na de Ego-structuur behandeling ontvangen.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Processor behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Dit is alleen mogelijk als je de behandelingen die aan deze behandeling voorafgaan, al ontvangen hebt. 
Zie het kopje 'Volgorde' in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Processor behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.
 
Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Processor behandeling is zes maanden.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.


Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De Processor behandeling kost € 120,-.