Spel Verbinding

De Spel Verbinding geeft het kosmische vrouw chakra een kosmische dag werking.

Deze Verbinding doorbreekt de rechtlijnigheid van het mannelijke principe, dat in de kosmische nacht overheerst heeft. Met behulp van de Spel Verbinding kun je het leven als minder serieus en zwaar ervaren, meer als een (levens)spel.

De Spel Verbinding geeft je het gevoel dat alles altijd in beweging is, dus continu veranderlijk is.
Je voelt dan dat het minder zin heeft om alles vanuit het denken vast te leggen in patronen of definities.

Het speelse, het beweeglijke en veranderlijke van het vrouwelijke meer toelaten in je leven geeft een ruimer gevoel aan het leven.
Het vrouwelijke in jezelf kan hierdoor beter 'in het gaan' komen. In de kosmische nacht voelde 'het gaan' te gekanaliseerd, te strak voor het vrouwelijke en kon daarom ook niet tot z’n recht komen.

De Spel Verbinding verrijkt zo de beleving van het leven.

Kosmische vrouw chakra

Sinds 17 maart 1995 is de gehele mensheid door een kosmische invloed 13-voudig in plaats van 7-voudig geworden. We hebben sinds die tijd dus dertien chakra's in plaats van zeven.
Het kosmische vrouw chakra is één van de zes nieuwe chakra’s.

Twee van deze nieuwe chakra's, het kosmische vrouw chakra en het kosmische man chakra werken met elkaar samen en delen daarbij een aantal functies.


Het kosmische vrouw chakra en het kosmische man chakra bevinden zich links en rechts boven je hoofd. Het kan van persoon tot persoon verschillen of het kosmische vrouw chakra zich links of rechts boven je hoofd bevindt.

De Spel Verbinding geeft het kosmische vrouw chakra een kosmische dag programmering, waardoor dit nieuwe chakra pas werkelijk kan gaan functioneren.

Functies kosmische vrouw chakra

Na activatie door de Spel Verbinding heeft het kosmische vrouw chakra vijf functies:
 

 • vormt een verbinding met alle vrouwelijke aspecten van de kosmos

   
 • daardoor kun je onder andere drie keer zo goed intuïtieve beslissingen nemen

   
 • heeft een antenne functie

   
 • heeft een radar functie en waarschuwt zo onder andere voor gevaar

   
 • heeft een zenderfunctie: het kosmische vrouw chakra zendt informatie uit over jouw eigen positie in het grote geheel. Je neemt hiermee jouw positie in t.o.v. anderen.


De laatste drie functies worden gedeeld met het kosmische man chakra. Het kosmische vrouw chakra en het kosmische man chakra werken hierin samen.

Effecten Spel Verbinding

Je doet de dingen die gedaan moeten worden meer vanuit je systeem, minder 'vanuit je hoofd'. Alles stroomt daardoor beter, verloopt allemaal ‘vloeiender'.

Omdat je meer vanuit je systeem reageert en minder vanuit je hoofd, voel je je alerter als je iets doet, je doet het meer vanuit liefde en tegelijkertijd gaat het meer als vanzelf.
Het is alsof de jachtigheid verdwijnt, alsof je alles 'net iets vertraagd' waarneemt, maar toch volkomen alert kunt reageren.

Van rechtlijnig naar speels

De Spel Verbinding zorgt ervoor dat je speelser, minder rechtlijnig, met het leven om kunt gaan.

Het denken en willen, onze 'mannelijke' tools, zijn rechtlijnig, terwijl het voelen en onze intuïtie, onze 'vrouwelijke' tools, veel speelser zijn.
Voelen en intuïtie hebben dezelfde beweeglijkheid in zich als bijvoorbeeld stromend water in de natuur. Rechtlijnigheid komt in de natuur eigenlijk niet voor.

De mannelijke, rechtlijnige aanpak in de kosmische nacht veroorzaakt vaker 'botsingen' in het leven.
Het is een rechtlijnige manier om door het leven te gaan, die onvoldoende in harmonie is met de veranderlijkheid van het leven. Het is een te star 'gaan', in een rechte lijn van A naar B.

De Spel Verbinding vermindert het teveel aan rechtlijnigheid in jezelf en brengt zo meer humor in het leven, maakt het leven wat lichter en speelser. De doorgroefde ernst van het leven verdwijnt.

Voor wie?

De Spel Verbinding is goed voor iedereen die meer plezier in zijn of haar leven wil ervaren.

Samen ontvangen

Direct na de ontvangst van de Spel Verbinding kun je je speelser, vrolijker, minder ernstig, minder serieus voelen, waardoor je bijvoorbeeld sneller de slappe lach kunt krijgen.

De Spel Verbinding is daarom een Verbinding die leuk is om tegelijkertijd met iemand anders of met anderen te ontvangen.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Spel Verbinding voor een bedrijf

De Spel Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Spel Verbinding bevordert bij werknemers hun plezier in het werk en zal ook tot minder botsingen leiden in de onderlinge samenwerking.

Let op: De Spel Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Spel Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Spel Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Spel Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Spel Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Spel Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
.
Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.


Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

 • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure


of
 

 • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer

 

Ervaringen


Wat een speelsheid en wat een humor

‘Ik merk ontzettend veel van de Spel Verbinding. Wat een zegen, wat een speelsheid en wat een humor komt er in mij naar boven. Mensen om mij heen reageren er ook buitengewoon goed op.

Dingen in mij voelen soepeler, minder star en minder geremd.
Ik maak zonder remming en zonder na te denken grapjes en dat voelt echt als een genot.
Wat een prachtige Verbinding. Ik ben er echt dankbaar voor.’
Meta B, Amersfoort


Het is gewoon een spelletje

‘Nou, hij doet t hoor de Spel Verbinding. Ik vind ‘m helemaal leuk. Had ‘m gisteravond geactiveerd en heb gisteren in m’n bed moeten lachen om de situaties van de afgelopen paar dagen.

Situaties waar ik eerder boos en verdrietig om was. Nu zag ik wat ik deed en vond het heel grappig van mezelf. Alsof ik het gekattekop van mensen nu beter begrijp, het is gewoon een spelletje, zo gaat dat nu eenmaal, het is niet erg.’
Thea R, Tilburg