Herstart behandeling

De Herstart behandeling helpt je als je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Iedereen loopt wel eens vast in een ontwikkeling in zijn leven. Een verkoudheid of griep, maar ook  je 'vlak' of down voelen, duiden er vaak op dat je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Het hele leven is één grote ontwikkeling. Vastlopen in een ontwikkeling heeft dus lang niet altijd te maken met de ontwikkelingen die één van onze behandelingen op gang heeft gebracht.

Onbewuste angsten zijn altijd de achterliggende reden van vastlopen in je ontwikkeling.

De Herstart behandeling geeft je, als je bent vastgelopen in je ontwikkeling, automatisch een impuls waardoor de stagnatie in je ontwikkeling wordt opgelost en je innerlijk weer gaat stromen.

De symptomen van vastlopen in je ontwikkeling lossen over het algemeen snel op zodra de stagnatie in je ontwikkeling is opgelost en je weer in stroming bent.
Zo ben je bij griep meestal binnen 24 uur weer beter, nadat je weer in ontwikkeling bent gebracht.

Symptomen van vastlopen in je ontwikkeling

Vastlopen in je ontwikkeling kan zich op allerlei verschillende manieren uiten.

Vastlopen kan onder andere de volgende gevoelens en symptomen geven:

 • je vlak voelen
 • je vast voelen zitten
 • moeilijker bij je eigen gevoel kunnen
 • minder contact met jezelf kunnen maken
 • je lamlendig en humeurig voelen
 • nergens zin meer in hebben
 • alles om je heen voelt grijzer en grauwer
 • het leven minder zien zitten
 • je depressief gaan voelen
 • slaapproblemen
 • verkoudheid
 • griep
 • koorts
 • wonden die langzamer genezen
 • wonden die sneller infecteren
 • genezingsprocessen die langzamer of zelfs niet verlopen

Stilstaand water

Vastlopen in je ontwikkeling kan heel goed vergeleken worden met stilstaand water.

Stilstaand water vervuilt snel, het gaat bederven, het wordt snel een vieze stinkende poel.
Dit in tegenstelling tot stromend water. Het water in een bergbeek vervuilt niet snel, het heeft door z’n beweeglijkheid een zelfreinigend vermogen.

De achterliggende reden van het zelfreinigend vermogen van stromend water is dat het zich continu met zuurstof vermengt, en zuurstof is het element dat voor 'leven' staat.

Vastlopen duidt dus op een onbewuste angst om met de stroom van het leven mee te gaan, angst voor een onbekende ontwikkeling.

Vastlopen in een ontwikkeling in je leven

De meeste mensen lopen regelmatig vast in een ontwikkeling in hun leven.
Dit uit zich bijvoorbeeld als griep, verkoudheid, depressieve gevoelens of eenvoudigweg 'je niet lekker voelen'. Het stroomt dan niet.

De oorzaak achter vastlopen in een ontwikkeling in je leven is altijd een onbewuste angst voor de ontwikkeling waar je op dat moment voor staat. Je staat dan voor een groeimogelijkheid, een ontwikkelingssprong waar je onbewust bang voor bent. Als je een nieuwe (innerlijke) stap maakt, betekent dat vrijwel altijd ook de (schijn)veiligheid van dat wat je kende, loslaten.

De Herstart behandeling is daarom ook heel geschikt voor mensen die nooit behandelingen van het Wholism Project ontvangen. De Herstart behandeling helpt dan om in stroming te blijven en persoonlijke ontwikkelingen in het leven zo goed mogelijk aan te gaan.

Effect van de Herstart behandeling

Als je bent vastgelopen in je ontwikkeling dan voel je je minder jezelf, het leven wordt vlakker en uitzichtlozer.

De Herstart behandeling brengt je automatisch weer in ontwikkeling op het moment dat je vastloopt.

Het voelt heerlijk als je weer in ontwikkeling bent, als je weer innerlijk stroomt, het is alsof je uit een benauwde rokerige kamer stapt en je ineens midden in de natuur bevindt.

Herstart behandeling werkt direct

De Herstart behandeling werkt vanaf het moment dat je de behandeling ontvangt. Je loopt dus direct na de ontvangst van deze behandeling niet meer vast in je ontwikkeling.

Ook met terugwerkende kracht

De Herstart behandeling helpt je ook om eerdere ontwikkelingen uit je leven die je niet bent aangegaan, alsnog aan te gaan.
Klachten en symptomen die een direct gevolg zijn van het vastlopen in deze ontwikkelingen, kunnen daardoor oplossen.

Daarnaast helpt de Herstart behandeling je om de ontwikkelingen van onze behandelingen die je in het verleden niet bent aangegaan, alsnog aan te gaan.

Aanvullende werking Zuil behandeling

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen, maar je kunt nog wel vastlopen in je ontwikkeling.

Normaal gesproken kun je met behulp van de Herstart behandeling niet meer blijvend vastlopen in je ontwikkeling. Zodra je vastloopt, geeft jouw systeem je als het ware een zetje, waardoor je weer in ontwikkeling komt.

De Zuil behandeling is een prachtige aanvulling op de Herstart behandeling, omdat je door de Zuil behandeling met een duidelijk lichter gevoel door ontwikkelingen gaat.

Aanvullende werking Processor behandeling

De werking van de Processor behandeling kan vergeleken worden met de processor van een computer. Hoe groter de processor van een computer is, hoe sneller alle data op de computer verwerkt worden en hoe minder snel de computer vastloopt.

Door de Processor behandeling ga je dus voornamelijk sneller door ontwikkelingen. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen, maar dat is nog wel mogelijk.

Normaal gesproken kun je met behulp van de Herstart behandeling niet meer blijvend vastlopen in je ontwikkeling. Zodra je vastloopt, geeft jouw systeem je als het ware een zetje, waardoor je weer in ontwikkeling komt.

De Processor behandeling is een belangrijke aanvulling op de Herstart behandeling, omdat je door de Processor behandeling sneller en beter door ontwikkelingen gaat.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Herstart behandeling.

De Kracht Verbinding helpt je om gemakkelijker en soepeler door ontwikkelingen te gaan door de kracht van de aura te bundelen en door beter in overgave te blijven.

Voor wie?

Vrijwel iedereen loopt wel eens vast in z’n ontwikkeling.
Deze behandeling is daarom ook aan te raden voor mensen die nooit behandelingen ontvangen.

De frequentie waarin mensen vastlopen in hun ontwikkeling kan heel verschillend zijn en heeft te maken met de mate waarin je bestuurd wordt door onbewuste angsten.

De Herstart behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Ook dieren kunnen vastlopen in hun ontwikkeling. De Herstart behandeling voorkomt dat zij ooit nog vastlopen.

Niveau

De Herstart behandeling werkt onafhankelijk van het niveau waarop je vastgelopen bent.
Lees meer: Zes creatieniveaus

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de Herstart behandeling als eerste behandeling ontvangen.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Herstart behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Herstart behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Herstart behandeling is drie maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Herstart behandeling is € 120,-

De prijs voor dieren is € 60,-