Partnerprofiel van
Petra Wilmsen

  Petra Wilmsen
Praktijk In Balans
Gerrisstraat 2
6031NT Nederweert
petrawilmsen@hotmail.com
www.praktijkinbalans.nu

Specialiteiten                                        

Werkwijze 


  • Via een gesprek voelen wat ik je aan mag reiken

  • Begeleiding bij wat op dit moment voor jou belangrijk is
  • Informatie over natuurlijke voeding en aanvulling van tekorten

  • Workshops op het gebied van gezondheid en bewustwording

Mijn ervaringen met het Wholism Project

Graag deel ik met je wat het Wholism Project mij gebracht heeft in de afgelopen jaren.

Voor mij is dat eigenlijk te veel om op te noemen, van het verwerken (enkele jaren geleden) van het sterven van mijn broertje - met behulp van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling - toen ik zeven jaar was, tot het verbeteren van mijn relatie en werk, die geholpen zijn met respectievelijk een Verrassing Transmutatie Channeling en een Doel Transmutatie Channeling.

Verder de geestelijke oplossing voor mijn frozen shoulder tot het behandelen van een paniek aanval van één van mijn kinderen. In al deze dingen - en nog véél meer - heeft het me ontzettend veel gebracht.

Mijn gezondheid is nu zoveel beter als jaren geleden, heerlijk dat het leven zoveel te bieden heeft! Wat heb ik véél op mogen ruimen!
Ik wordt ouder, maar het leven wordt lichter, beter en mooier, dat had ik niet gedacht toen ik nog jong was  De hardheid voor me zelf heb ik los mogen laten, er is véél meer zachtheid. Heerlijk!

Kennismaking met het Wholism Project

Toen ik in 2007 mijn kleinkind verzorgde in het huis van mijn dochter en schoonzoon had ik zoveel last, ja waarvan? Stroom…straling? Ik wist het niet precies. Ik voelde wel een grote aversie tegen de mobiele telefoon. Waarom? Ik kon dat niet uitleggen. Het huis van mijn dochter en schoonzoon stond vol elektrische apparaten en toen wist ik nog niet van de Neutralisatie Verbinding huis. 


Ik wist toen nog niet dat ik hoog gevoelig was. Dat noemen ze heel mooi HSP, maar daar had ik nog nooit van gehoord.
Ik heb mijn hele leven gedacht dat iedereen alles voelde en ervoer zoals ik. Dat bleek niet waar te zijn, dat was een behoorlijke schok voor mij!


Toen ik de boeken van Bas van Woelderen las, kwam ik thuis, de puzzelstukjes vielen allemaal op hun plek. Er zijn er daarna nog veel gevallen en daarmee is alles zoveel mooier geworden in mijn leven, echt ik kan het iedereen aanraden.


Inmiddels kan ik veel beter omgaan met deze hoog gevoeligheid, daar heeft het Wholism Project mij erg veel in gebracht. Dank je wel hiervoor!
Op het gebied van mijn werk is er steeds meer duidelijkheid gekomen waar mijn passie ligt, ik ben daar ontzettend blij mee. Ik hoop via deze weg anderen te kunnen inspireren.
Ik vind het heerlijk om met een groep mensen of individueel te mogen werken.

Heerlijk die wisselwerking want we blijven maar leren, ik van jou en jij van mij . 
Wat laat die ander mij zien, kan ik het zien en wil ik het zien?

Ik hoop dat ik je een beetje heb mogen inspireren. Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek over het Wholism Project, voel je vrij en klop gerust bij me aan. 
Graag tot ziens of horens.

Lieve groetjes,
Petra Wilmsen