Miskleun behandeling

De Miskleun behandeling kan jou helpen als je veel meer kunt dan je in de praktijk weet neer te zetten, als je dus eigenlijk onder je kunnen presteert.
Een diepgaande en verlammende onzekerheid is de oorzaak van het minder presteren dan je eigenlijk zou kunnen.

De achterliggende oorzaak van deze onzekerheid gaat altijd terug naar een vorig leven. Je hebt in dat vorige leven een fatale ‘fout’ gemaakt die jou toen door jezelf en je omgeving bijzonder hard is aangerekend.

Deze ‘fout’ heeft je zo op je grondvesten doen schudden, dat je daardoor niet meer volledig het leven durft aan te gaan, uit angst om weer een fatale fout te maken.

Vrijwel onmogelijk te verwerken

Iedereen maakt fouten in zijn of haar leven, leven zonder fouten maken is onmogelijk.
Als je een fout maakt, ga je na waarom je de fout hebt gemaakt, verwerk je het gevoel dat het maken van de fout je heeft gegeven en ga je weer verder met leven.

Als je een fatale fout in je leven maakt die jou hard wordt aangerekend, en het lukt je niet om de gevolgen van die fout tijdens dat leven te verwerken, dan is verwerking in een volgend leven veel moeilijker en eigenlijk zelfs vrijwel onmogelijk.

In een volgend leven kun je namelijk geen onderscheid meer maken tussen het toenmalige oordeel van de omgeving, dat door je eigen schuldgevoel diep bij jou naar binnen is gekomen en je eigen authentieke gevoel dat is ontstaan door de fatale fout.

De toenmalige oordelen uit jouw omgeving voelen dan tijdens je huidige leven als eigen gevoelens over jezelf. In dit leven weet je immers niet meer dat dit oordelen van anderen uit een vorig leven zijn geweest.

Door deze oordelen als deel van je eigen gevoel te ervaren, is er een overtuiging in je ontstaan dat jij nu eenmaal zo bent en je op dit punt niet kunt veranderen. Je komt daardoor zelfs niet op het idee om deze problematiek van jou te gaan verwerken.

Problematiek

Als je de Miskleun behandeling nodig hebt, dan heb je meestal last van de combinatie van de volgende geestelijke symptomen:

  • diepgaande onzekerheid
  • een negatief zelfbeeld
  • de neiging om jezelf omlaag te praten
  • een innerlijke criticus
  • angst om fouten te maken
  • schuldgevoel
  • levensangst

Voor wie?

Ongeveer twee procent van alle mensen heeft de Miskleun behandeling nodig.

Niveau

De Miskleun behandeling werkt op zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Miskleun behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Miskleun behandeling bedraagt € 140,-.

 

Een ervaring


Giga minderwaardigheidscomplex brokkelt af

‘De Miskleun behandeling heeft me tot nu toe al enorm veel goed gedaan.
Mijn giga minderwaardigheidscomplex is aan het afbrokkelen en ik voel me zelfverzekerd genoeg om te beginnen met een studie communicatie wetenschappen aan de universiteit van Gent.’