Miskleun behandeling

De Miskleun behandeling kan jou helpen als je veel meer kunt dan je in de praktijk weet neer te zetten, als je dus eigenlijk onder je kunnen presteert.
Een diepgaande en verlammende onzekerheid is de oorzaak van het minder presteren dan je eigenlijk zou kunnen.

De achterliggende oorzaak van deze onzekerheid gaat altijd terug naar een vorig leven. Je hebt in dat vorige leven een fatale ‘fout’ gemaakt die jou toen door jezelf en je omgeving bijzonder hard is aangerekend.

Deze ‘fout’ heeft je zo op je grondvesten doen schudden, dat je daardoor niet meer volledig het leven durft aan te gaan, uit angst om weer een fatale fout te maken.

Vrijwel onmogelijk te verwerken

Iedereen maakt fouten in zijn of haar leven, leven zonder fouten maken is onmogelijk.
Als je een fout maakt, ga je na waarom je de fout hebt gemaakt, verwerk je het gevoel dat het maken van de fout je heeft gegeven en ga je weer verder met leven.

Als je een fatale fout in je leven maakt die jou hard wordt aangerekend, en het lukt je niet om de gevolgen van die fout tijdens dat leven te verwerken, dan is verwerking in een volgend leven veel moeilijker en eigenlijk zelfs vrijwel onmogelijk.

In een volgend leven kun je namelijk geen onderscheid meer maken tussen het toenmalige oordeel van de omgeving, dat door je eigen schuldgevoel diep bij jou naar binnen is gekomen en je eigen authentieke gevoel dat is ontstaan door de fatale fout.

De toenmalige oordelen uit jouw omgeving voelen dan tijdens je huidige leven als eigen gevoelens over jezelf. In dit leven weet je immers niet meer dat dit oordelen van anderen uit een vorig leven zijn geweest.

Door deze oordelen als deel van je eigen gevoel te ervaren, is er een overtuiging in je ontstaan dat jij nu eenmaal zo bent en je op dit punt niet kunt veranderen. Je komt daardoor zelfs niet op het idee om deze problematiek van jou te gaan verwerken.

Problematiek

Als je de Miskleun behandeling nodig hebt, dan heb je meestal last van de combinatie van de volgende geestelijke symptomen:

 • diepgaande onzekerheid
 • een negatief zelfbeeld
 • de neiging om jezelf omlaag te praten
 • een innerlijke criticus
 • angst om fouten te maken
 • schuldgevoel
 • levensangst

Verschil Miskleun behandeling en Mislukking behandeling

Qua problematiek lijken beide behandelingen veel op elkaar. De overeenkomst tussen beide behandelingen is dat je in een vorig leven een ernstige misstap, een fatale fout hebt begaan, waardoor je in dit leven niet in je eigen kracht durft te gaan staan.

Het verschil tussen beide behandelingen is:

 • bij de Mislukking behandeling komt het verwijt over deze misstap vooral van jezelf
 • bij de Miskleun behandeling heeft jouw omgeving jou de fatale fout ook heel hard aangerekend


Door dit verschil zijn er naar aanleiding van deze misstap uit een vorig leven twee verschillende effecten op jezelf ontstaan:

 • bij de Mislukking behandeling is het effect zelfsabotage
 • bij de Miskleun behandeling resulteert de fatale fout in een diepe, alles bepalende onzekerheid


Lees meer: Mislukking behandeling

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Aangrijpingspunten Verbinding en de Innerlijk contact Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Miskleun behandeling.

Voor wie?

Ongeveer twee procent van alle mensen heeft de Miskleun behandeling nodig.

Niveau

De Miskleun behandeling werkt op zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt deze behandeling als eerste behandeling ontvangen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Miskleun behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Miskleun behandeling is negen maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot  vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Miskleun behandeling is € 120,-

 

Een ervaring


Giga minderwaardigheidscomplex brokkelt af

‘De Miskleun behandeling heeft me tot nu toe al enorm veel goed gedaan.
Mijn giga minderwaardigheidscomplex is aan het afbrokkelen en ik voel me zelfverzekerd genoeg om te beginnen met een studie communicatie wetenschappen aan de universiteit van Gent.’