Oorsprong Verbinding

De Oorsprong Verbinding overkoepelt de vijf Aura Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze vijf Verbindingen.

De Oorsprong Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw kosmische oorsprong, met het Hogere doel waarvoor je geschapen bent. Het Hogere doel waarvoor je geschapen bent,
is in wezen jouw kosmische opdracht.

Door je na ontvangst op deze Verbinding te richten, krijg je een gevoelsmatig contact met jouw kosmische oorsprong en met jouw kosmische opdracht. Deze Verbinding helpt je om te gaan staan voor jouw kosmische opdracht.

Er gaat een enorme kracht en grootsheid uit van jouw kosmische oorsprong, het beeld waarmee je als Lichtwezen geschapen bent. De Oorsprong Verbinding maakt het mogelijk om dit beeld meer te gaan leven.

Door je op deze Verbinding te richten, kun je in de pure oorspronkelijke kracht van jouw schepping gaan staan en dat voelt groots.

Situatie beoordelen

Iedereen komt wel eens in situaties terecht waarbij je echt het gevoel hebt: ‘Wat moet ik hiermee, hoe kan ik het beste reageren, wat kan ik het beste doen?’ Met andere woorden: ‘Wat is mijn werkelijke gevoel bij deze situatie?’

Als je je dan op de Oorsprong Verbinding richt, terwijl je je de situatie voor de geest haalt, wordt het direct duidelijk wat jouw gevoel hierover is en hoe je het beste kunt reageren. Je voelt direct wat voor jou de beste reactie is op wat zich afspeelt.

Authentieke keuzes maken

Als je de Oorsprong Verbinding hebt ontvangen en je richt je bewust op deze Verbinding, dan  maak je contact met jouw oorspronkelijke schepping, waardoor je meer in jouw oorspronkelijke kracht komt te staan.

Door deze kracht en het contact met jouw oorspronkelijke eigenheid, kun je beter moeilijke beslissingen nemen. Met name als het gaat om beslissingen waarbij anderen jouw keuze mogelijk zouden kunnen afwijzen. Je kunt dan ook veel beter voor jouw eigen keuze gaan staan.

Als je een probleem hebt of een moeilijke beslissing moet nemen en je richt je daarbij op de Oorsprong Verbinding, dan voel je vrijwel altijd à la minute hoe je in het probleem staat en wat de beste beslissing is die je kunt nemen.
Je voelt dat dan haarscherp aan en weet precies wat je te doen staat om het probleem aan te pakken en op te lossen.

Je kunt dus met behulp van de Oorsprong Verbinding veel gemakkelijker diepgaande beslissingen nemen en die vervolgens ook uitvoeren. Je bent daarbij niet meer onderhevig aan innerlijke twijfel, je staat beter in je eigen kracht en weet wat jouw weg is.

Je kunt zo veel beter jouw eigen unieke weg gaan in het leven. Het contact met jouw oorsprong geeft jou de kracht en moed daarvoor, waarbij je niet meer gehinderd wordt door aangeleerd 'sociaal gedrag'.

Zo met problemen omgaan, geeft niet alleen jezelf, maar ook je omgeving de helderheid die deze wereld zo hard nodig heeft.

Interactief

De Oorsprong Verbinding werkt interactief met jouw systeem. Afhankelijk van hoe je in het leven staat, reageert de Verbinding op jouw systeem en toont je wat je op dat moment nodig hebt.

De Oorsprong Verbinding laat je bijvoorbeeld eventuele verstoppingen in je systeem ervaren.
Je voelt waar je nog niet helemaal goed stroomt. Je kunt dat dan bijvoorbeeld ervaren als een pijn.

Als je niet goed stroomt, durf je nog niet volledig te gaan staan voor het Hogere doel waarvoor je geschapen bent.

De Oorsprong Verbinding helpt je vervolgens om deze verstoppingen, deze stremmingen in je systeem op te lossen. Je kunt dit proces versnellen door je bewust op de Oorsprong Verbinding af te stemmen.

De Oorsprong Verbinding doet dit door jou in de loop van de tijd steeds dieper te verbinden met jouw oorspronkelijke blauwdruk.

Je kosmische opdracht en het Spirituele ik

De kosmische opdracht waarmee je geschapen bent, is gekoppeld aan 'je Spirituele ik'.

Het Spirituele ik is het tijdloze en universele aspect van jou, dat direct door het Goddelijke geschapen is. Het Spirituele ik is ook jouw directe verbindingslijn met het Goddelijke. Het is jouw Goddelijke essentie, tijdloos en constant.
Lees meer: Volledige Spirituele ik verbinding

Voor wie?

Om de Oorsprong Verbinding te kunnen ontvangen, is het noodzakelijk om:


Na ontvangst van alle Aura Verbindingen
De Oorsprong Verbinding kan - als overkoepelende Verbinding - alleen ontvangen worden nadat je alle Aura Verbindingen ontvangen hebt en alle aspecten van de aura daardoor een kosmische dag programmering ontvangen hebben.

Als je de Oorsprong Verbinding bestelt terwijl je nog niet alle Aura Verbindingen ontvangen hebt, zal de Oorsprong Verbinding eenvoudigweg niet werken.

Vraag je vervolgens de voor jou ontbrekende Aura Verbinding(en) aan, dan zal de Oorsprong Verbinding één week nadat je de laatste Aura Verbinding geactiveerd hebt, alsnog gaan werken.

Minimaal zes maanden na de Onderlaag behandeling
De Oorsprong Verbinding kan alleen vanaf zes maanden na de ontvangst van de Onderlaag behandeling ontvangen worden.
De Onderlaag behandeling lost diepe onverwerkte stukken in onze onbewuste onderlaag op. Deze onderlaag-stukken hebben een grote invloed op ons systeem en bewuste persoonlijkheid.

Als je de Oorsprong Verbinding eerder dan zes maanden na de Onderlaag behandeling zou ontvangen, dan zou de Oorsprong Verbinding het effect van deze onderlaag-stukken te sterk voelbaar maken in jouw systeem.

Daarom werkt de Oorsprong Verbinding alleen als je deze minimaal zes maanden na de ontvangst van de Onderlaag behandeling ontvangt. Vraag je de Oorsprong Verbinding eerder aan, dan zal de Verbinding pas zes maanden na de ontvangst van de Onderlaag behandeling gaan werken.

Tijdens de aanvraag moet je daarom ook aanvinken: ‘Ik heb de Onderlaag behandeling minimaal zes maanden geleden ontvangen.’
Mocht dat (nog) niet kloppen, dan zal de Oorsprong Verbinding (nog) niet functioneren.

Er aan toe zijn
Je moet aan de Oorsprong Verbinding toe zijn.
Zelfs al heb je alle Aura Verbindingen aangeschaft en de Onderlaag behandeling tenminste al zes maanden geleden ontvangen, dan nog is niet iedereen toe aan de Oorsprong Verbinding.
Ook dan is slechts ongeveer 60% van alle mensen aan deze Verbinding toe.

Het is daarom van belang dat je, voordat je de Oorsprong Verbinding in de webwinkel aanvraagt, Bas en Maria vraagt of je aan deze Verbinding toe bent. Je kunt een e-mail met deze vraag sturen aan basmaria@wholismproject.nl.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Oorsprong Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt de Oorsprong Verbinding uitsluitend 24 uur gratis op proef ervaren door een e-mail met dit verzoek te sturen aan Bas en Maria.

Het is alleen mogelijk om de Oorsprong Verbinding op proef te ervaren via Bas en Maria als je alle overige Aura Verbindingen ontvangen hebt, de Onderlaag behandeling minimaal zes maanden geleden ontvangen hebt en je aan de Oorsprong Verbinding toe bent.

Aanvragen

Je kunt de Oorsprong Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Oorsprong Verbinding nu'. 
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Oorsprong Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.


Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer