Oorsprong Verbinding

De Oorsprong Verbinding overkoepelt de vijf Aura Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze vijf Verbindingen.

De Oorsprong Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw kosmische oorsprong, met het Hogere doel waarvoor je geschapen bent. Het Hogere doel waarvoor je geschapen bent,
is in wezen jouw kosmische opdracht.

Door je na ontvangst op deze Verbinding te richten, krijg je een gevoelsmatig contact met jouw kosmische oorsprong en met jouw kosmische opdracht. Deze Verbinding helpt je om te gaan staan voor jouw kosmische opdracht.

Er gaat een enorme kracht en grootsheid uit van jouw kosmische oorsprong, het beeld waarmee je als Lichtwezen geschapen bent. De Oorsprong Verbinding maakt het mogelijk om dit beeld meer te gaan leven.

Door je op deze Verbinding te richten, kun je in de pure oorspronkelijke kracht van jouw schepping gaan staan en dat voelt groots.

Situatie beoordelen

Iedereen komt wel eens in situaties terecht waarbij je echt het gevoel hebt: ‘Wat moet ik hiermee, hoe kan ik het beste reageren, wat kan ik het beste doen?’ Met andere woorden: ‘Wat is mijn werkelijke gevoel bij deze situatie?’

Als je je dan op de Oorsprong Verbinding richt, terwijl je je de situatie voor de geest haalt, wordt het direct duidelijk wat jouw gevoel hierover is en hoe je het beste kunt reageren. Je voelt direct wat voor jou de beste reactie is op wat zich afspeelt.

Authentieke keuzes maken

Als je de Oorsprong Verbinding hebt ontvangen en je richt je bewust op deze Verbinding, dan  maak je contact met jouw oorspronkelijke schepping, waardoor je meer in jouw oorspronkelijke kracht komt te staan.

Door deze kracht en het contact met jouw oorspronkelijke eigenheid, kun je beter moeilijke beslissingen nemen. Met name als het gaat om beslissingen waarbij anderen jouw keuze mogelijk zouden kunnen afwijzen. Je kunt dan ook veel beter voor jouw eigen keuze gaan staan.

Als je een probleem hebt of een moeilijke beslissing moet nemen en je richt je daarbij op de Oorsprong Verbinding, dan voel je vrijwel altijd à la minute hoe je in het probleem staat en wat de beste beslissing is die je kunt nemen.
Je voelt dat dan haarscherp aan en weet precies wat je te doen staat om het probleem aan te pakken en op te lossen.

Je kunt dus met behulp van de Oorsprong Verbinding veel gemakkelijker diepgaande beslissingen nemen en die vervolgens ook uitvoeren. Je bent daarbij niet meer onderhevig aan innerlijke twijfel, je staat beter in je eigen kracht en weet wat jouw weg is.

Je kunt zo veel beter jouw eigen unieke weg gaan in het leven. Het contact met jouw oorsprong geeft jou de kracht en moed daarvoor, waarbij je niet meer gehinderd wordt door aangeleerd 'sociaal gedrag'.

Zo met problemen omgaan, geeft niet alleen jezelf, maar ook je omgeving de helderheid die deze wereld zo hard nodig heeft.

Interactief

De Oorsprong Verbinding werkt interactief met jouw systeem. Afhankelijk van hoe je in het leven staat, reageert de Verbinding op jouw systeem en toont je wat je op dat moment nodig hebt.

De Oorsprong Verbinding laat je bijvoorbeeld eventuele verstoppingen in je systeem ervaren.
Je voelt waar je nog niet helemaal goed stroomt. Je kunt dat dan bijvoorbeeld ervaren als een pijn.

Als je niet goed stroomt, durf je nog niet volledig te gaan staan voor het Hogere doel waarvoor je geschapen bent.

De Oorsprong Verbinding helpt je vervolgens om deze verstoppingen, deze stremmingen in je systeem op te lossen. Je kunt dit proces versnellen door je bewust op de Oorsprong Verbinding af te stemmen.

De Oorsprong Verbinding doet dit door jou in de loop van de tijd steeds dieper te verbinden met jouw oorspronkelijke blauwdruk.

Je kosmische opdracht en het Spirituele ik

De kosmische opdracht waarmee je geschapen bent, is gekoppeld aan 'je Spirituele ik'.

Het Spirituele ik is het tijdloze en universele aspect van jou, dat direct door het Goddelijke geschapen is. Het Spirituele ik is ook jouw directe verbindingslijn met het Goddelijke. Het is jouw Goddelijke essentie, tijdloos en constant.
Lees meer: Volledige Spirituele ik verbinding

Voor wie?

Iedereen heeft profijt van de werking van de Oorsprong Verbinding.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Oorsprong Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Oorsprong Verbinding bedraagt € 140,-.