Helder krijgen wat je voelt

De onderstaande afbeelding 'Eerst voelen dan beslissen', waarmee je behandelingen en Verbindingen van je keuze eerst kunt voelen voordat je die aanvraagt, heeft nu extra 'voel' mogelijkheden gekregen.

Hulp bij onzekerheid

De bloem die je op de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ ziet, is een Bougainville bloem.
De afbeelding van de Bougainville bloem is nu ook zo ‘geprogrammeerd’ dat de bloem je kan helpen als je het moeilijk vindt om een keuze te maken of als je niet zeker weet of het juist is wat je voelt.

Je kunt door naar de bloem te kijken, voelen wat je zou beslissen als je puur op je gevoel af zou gaan. Het kijken naar de bloem op onze website verbindt je namelijk dieper met je eigen centrum, waardoor je beter kunt voelen wat voor jou de beste keuze is.
Ook kun je op deze wijze meer helderheid krijgen over wat je voelt.

Met behulp van de bloem kun je dus beter 'over jouw onzekerheid heen kijken'.

Wel of niet beïnvloed

De afbeelding van de Bougainville bloem is nu ook zo ‘geprogrammeerd’ dat de bloem je kan helpen om zelf te voelen of je wel of niet last hebt van beïnvloeding, bijvoorbeeld door zwarte magie.

Als je de Zwarte Magie behandeling, de Dubbele motieven behandeling of de Bezem behandeling hebt ontvangen, dan lossen deze behandelingen verschillende vormen van beïnvloeding op.

Oud of nieuw
In de eerste drie maanden na ontvangst van één van deze drie behandelingen zal de 'oude' beïnvloeding jouw systeem stap voor stap verlaten. Hierbij gaat de oude beïnvloeding via dezelfde uitgang jouw systeem uit als het er ooit is ingebracht.

Omdat de oude beïnvloeding dezelfde uitgang gebruikt, als waar het ooit jouw systeem is binnengekomen, voelt ‘oude’ beïnvloeding vrijwel hetzelfde als ‘nieuwe’ beïnvloeding, die in het hier en nu jouw systeem binnenkomt.

Twijfel je of je last hebt van ‘oude’ of ‘nieuwe’ beïnvloeding, dan kun je dat nagaan via de foto van de Bougainville bloem.

Als je het gevoel hebt dat er sprake is van nieuwe beïnvloeding, stuur ons, Bas en Maria dan een e-mail, dan voelen wij via jouw foto of dit klopt. We zullen indien nodig de beïnvloeding weer  laten verdwijnen. Na de ontvangst van deze Beïnvloeding behandelingen, komt nieuwe beïnvloeding hoogstzelden voor.

Hoe antwoordt de bloem jou?

Als je één van de bovenstaande vragen hebt en je kijkt naar de Bougainville bloem, voel dan of je systeem zich opent of juist sluit.
Als je het gevoel krijgt dat je systeem zich opent, betekent dat ‘ja’ en sluit jouw systeem zich, dan is dat een ‘nee’.

Geen helder antwoord

Als je geen helder antwoord krijgt door naar de Bougainville bloem te kijken, dan kun je vervolgvragen stellen die alleen met ‘ja’ of met ‘nee’ beantwoord kunnen worden.
Zo kun je er zelf achter komen waarom je in eerste instantie geen helder antwoord kreeg.

Alleen voor jezelf

Je kunt de bougainville bloem alleen vragen stellen voor jezelf, dus niet voor of over anderen.

Alleen digitaal

De foto van de Bougainville bloem werkt alleen als je die digitaal op onze website bekijkt.
Een afdruk op papier of een schermafbeelding maken, heeft dus geen zin.

Om ook onderweg gebruik te kunnen maken van de foto van de Bougainville bloem, zou je een snelkoppeling in je Smartphone kunnen maken, met een directe link naar deze pagina op onze website.

Als je webpagina’s op jouw computer in een leeslijst kunt opslaan om die op een later moment te bekijken, dan kun je de foto van de Bougainville bloem ook offline voor de bovenstaande toepassingen gebruiken.


Ervaringen


Een heerlijk/hemels geschenk

‘Als ik naar de Bougainville bloem kijk, dan wordt ik recht in mijn hart geraakt en gaat dit open. Dan ervaar ik liefde, ook als ik er nadien aan terug denk, dan voel ik dit nog. Kan dit?
Ik merk dat dit me helpt om beter bij mijn gevoel te komen en te blijven.
Het is een heerlijk/hemels geschenk, dánkjéwél.’
Ria V, Wiekevorst, België


Het voelt of ik zelf openga

‘Wat prachtig, wat voelt de Bougainville bloem openend.
Het voelt of ik zelf verder openga.’
Wil O, Gouda
 

Zo verhelderend!

'Ik wil jullie graag laten weten dat ik me enorm dankbaar voel met het gebruik mogen maken van de Bougainville bloem. Het is zo verhelderend!’