Mislukking behandeling

Als je de Mislukking behandeling nodig hebt, dan heb je in een vorig leven iets gedaan, wat je -tenminste in je eigen ogen - nooit had moeten doen. Je hebt voor je gevoel echt een ernstige misstap begaan, waarbij je je eigen kracht verkeerd gebruikt hebt.

Om te voorkomen dat je nogmaals zo’n misstap begaat, saboteer je jezelf in dit leven zodat je niet in je eigen kracht kunt gaan staan.

Het effect daarvan is dat je jezelf als een mislukkeling, een ‘loser’ gaat zien, die het gevoel heeft, dat als jij iets doet, het mis gaat.

De Mislukking behandeling helpt je om alsnog de misstap te verwerken die je in een vorig leven begaan hebt. Je kunt daardoor weer in je eigen kracht gaan staan en meer een succes van je leven maken.

Problematiek

Als je de Mislukking behandeling nodig hebt, dan heb je meestal last van de combinatie van de volgende geestelijke symptomen:

 • zelfsabotage
 • diepgaande onzekerheid
 • een negatief zelfbeeld
 • de neiging om jezelf omlaag te praten
 • een innerlijke criticus
 • angst om fouten te maken
 • schuldgevoel
 • levensangst

Verschil Mislukking behandeling en Miskleun behandeling

Qua problematiek lijken beide behandelingen veel op elkaar. De overeenkomst tussen beide behandelingen is dat je in een vorig leven een ernstige misstap, een fatale fout hebt begaan, waardoor je in dit leven niet in je eigen kracht durft te gaan staan.

Het verschil tussen beide behandelingen is:

 • bij de Mislukking behandeling komt het verwijt over deze misstap vooral van jezelf
 • bij de Miskleun behandeling heeft jouw omgeving jou de fatale fout ook heel hard aangerekend


Door dit verschil zijn er naar aanleiding van deze misstap uit een vorig leven twee verschillende effecten op jezelf ontstaan:

 • bij de Mislukking behandeling is het effect zelfsabotage
 • bij de Miskleun behandeling resulteert de fatale fout in een diepe, alles bepalende onzekerheid


Lees meer: Miskleun behandeling

Ondersteunende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding, de Innerlijk contact Verbinding en de Levensmoed Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Mislukking behandeling.

Voor wie?

Ongeveer 4% van alle mensen heeft deze behandeling nodig.

Niveau

De Mislukking behandeling werkt op zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt deze behandeling als eerste behandeling ontvangen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Mislukking behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.

Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Mislukking behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand maanden. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Mislukking behandeling is € 120,-

 

Een ervaring


Een zware last is verdwenen uit mijn systeem

‘Ik heb de Mislukking behandeling gehad. Er kwam heel veel angst boven. Angst om ook maar iets te ondernemen. Die angst heeft 2 weken aangehouden.

De behandeling is nog niet uitgewerkt maar ik voel me al zoveel beter. Ik was altijd zo bang om dingen voor mezelf te ondernemen omdat ik er van overtuigd was dat het echt tot een mislukking zou leiden.

En als ik wel iets tot een succes had gemaakt dan was dat vaak toeval of had ik even geluk gehad. Ik had altijd diep van binnen het gevoel dat ik het niet waard was. Maakte me altijd kleiner dan ik was.

Nu voel ik dat ik meer durf aan te gaan zonder het gevoel van een onoverkomelijke angst dat het toch wel weer zal gaan mislukken.
Het voelt alsof er een zware last is verdwenen uit mijn systeem. Wat een verlichting!’