Tijd Verbinding

Met behulp van de Tijd Verbinding leer je beter met tijd omgaan.

Je krijgt door deze Verbinding een verdiepte feeling met tijd, je krijgt tijd als het ware in je vingers en leert tijd beter beheersen. Tijd wordt meer een instrument, waardoor je ook beter met tijdsdruk leert om te gaan.

Tijd wordt als het ware een voelbare energie, een krachtenspel waar je in mee kunt gaan en gebruik van kunt maken, zoals een surfer gebruik maakt van de golven en daar op het juiste moment op inspeelt.

Je krijgt door de Tijd Verbinding ook een krachtiger verbinding met het tijdloze. De volkomen stilte in jezelf, verankerd in een diepe verbinding met het Hogere.

Voor wie?

Iedereen kan deze zinvolle Verbinding gebruiken.

Tijd Verbinding voor een bedrijf

De Tijd Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Tijd Verbinding helpt werknemers om beter om te gaan met werkdruk en deadlines. Planningen kunnen daardoor beter gerealiseerd worden.

Let op: De Tijd Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Tijd Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Tijd Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.
 

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Tijd Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Tijd Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Droom minder vaak even weg

‘Ik vind het bijzonder om te ervaren hoe ik na 2 dagen al veel makkelijker ‘in de tijd’ kan blijven; ik droom minder vaak even weg.

Het duidelijkst merk ik dat tijdens het doen van Basisoefening 1: voor de ontvangst van de Tijd Verbinding lukte het me niet om Basisoefening 1 binnen de 40 min te doen. Nu ben ik gewoon met 40 min klaar en zoals ik het aanvoel is er binnenkort ook ruimte om Basisoefening 1 inclusief het onderdeel ‘het mandje’ in 40 min te doen, zonder dat ik daarvoor sneller hoef te bewegen.’
Wilma Q, Enschede
 

Rustige zekerheid in mijzelf

‘Wat ik er tot nu toe van merk is dat ik een rustige zekerheid in mijzelf voel dat ik die rottige invulklus nu wel kan aanpakken en er alle tijd maar ook hulp voor krijg om het ‘op tijd’ af te krijgen.

En ja hoor, toen ik de helpdesk belde omdat er iets niet helder was, kreeg ik direct contact tot 2 keer toe, terwijl andere mensen heel erg aan het mopperen waren dat de helpdesk nauwelijks bereikbaar was.
Dini V, Luttenberg