Versleutel Verbinding

Vanwege het gevaar van hacking wordt informatie op computers en smartphones steeds vaker gecodeerd, versleuteld opgeslagen. Alle informatie wordt in 'geheimtaal' opgeslagen en met behulp van een code leesbaar gemaakt. Er wordt dus gebruik gemaakt van een digitale 'omweg' om de informatie op te slaan en vervolgens te tonen.

Gecodeerde informatie goed in je opnemen is duidelijk moeilijker. Het is ook moeilijker om gecodeerd opgeslagen informatie te onthouden. Je kunt daardoor moe worden van het werken met een computer waarin de gegevens versleuteld worden opgeslagen.

Gecodeerd opgeslagen informatie veroorzaakt verwarring in jouw systeem. Omdat veel computers en websites de informatie gecodeerd opslaan, heeft dit een grote invloed op vrijwel iedereen.

De Versleutel Verbinding lost deze problematiek op. De energie van apparatuur met gecodeerde informatie gaat zelfs warm en prettig aanvoelen voor jou.

De Versleutel Verbinding is een persoonlijke Verbinding die je voor jezelf aanvraagt, dus niet voor jouw computer, smartphone etc.

Verwarring

De volgende vergelijking maakt duidelijker waarom het moeilijker is om gecodeerde informatie in je op te nemen.

Als je een kleur gecodeerd opslaat, wordt de kleur in jouw computer onherkenbaar opgeslagen.

Met je ogen zie je dan op het beeldscherm de kleur waar het om gaat.
Het voelen is er echter van nature op afgestemd om de diepere bedoeling van jouw waarnemingen te doorgronden. Jouw gevoel maakt daarom automatisch contact met de gecodeerd opgeslagen informatie.

Jouw ogen zien de kleur, maar je systeem voelt achter die kleur informatie die niet met de kleur overeenstemt.

Jouw gevoel neemt daardoor iets anders waar dan wat je met je ogen waarneemt.
Dat geeft uiteraard verwarring, waardoor het moeilijker wordt om informatie goed in je op te nemen en te onthouden.

Namen codering programma’s

Het programma die de codering van Apple computers en smartphones verzorgt, heet FileVault en het codering programma van Microsoft wordt BitLocker Management genoemd.

FileVault is een voorziening in het computerbesturingssysteem macOS waarmee gegevens in de thuismap kunnen worden beveiligd door versleuteling.

BitLocker Drive Encryption is een schijf encryptie-programma, ontworpen om gegevens te beschermen door encryptie voor alle gegevens en opgenomen in de Microsoft-besturingssystemen Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.

Moeheid na de ontvangst van de Versleutel Verbinding

Na de ontvangst van de Versleutel Verbinding kan er veel 'oude' vermoeidheid loskomen.

De discrepantie van wat je met je zintuigen waarneemt en wat je voelt, wordt ook als een discrepantie door jouw systeem opgeslagen. Elke innerlijke discrepantie kost extra energie en veroorzaakt daardoor vermoeidheid.

Individuele werking

Het is niet mogelijk om met jouw Versleutel Verbinding andere mensen te beschermen tegen de diepgaande werking van gecodeerde informatie op jouw computer(s) en/of smartphone(s).

De Versleutel Verbinding verandert niets aan jouw computer en/of smartphone, maar werkt als een persoonlijke Verbinding voor jouw systeem.

De Versleutel Verbinding dient dus voor iedereen persoonlijk te worden aangevraagd.

Voor wie

De Versleutel Verbinding is voor iedereen een belangrijke Verbinding.

Dat is ook het geval als je zelf geen apparatuur bezit waar informatie gecodeerd in opgeslagen is. In deze maatschappij is zoveel informatie gecodeerd opgeslagen, dat je er sowieso altijd mee in aanraking komt.

Aanvullende Verbindingen

Wil je alle verzwakkende omgevingsstraling neutraliseren, waardoor je in een compleet geneutraliseerde ruimte kunt leven, dan heb je naast de Versleutel Verbinding ook de Neutralisatie Verbindingen en de Magnetron Verbinding nodig.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Versleutel Verbinding voor een bedrijf

De Versleutel Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

Door de Versleutel Verbinding kan elke werknemer gecodeerde informatie beter onthouden, waardoor er minder fouten zullen ontstaan. Werknemers zullen minder snel vermoeid raken en het ziekteverzuim kan zelfs afnemen.

Let op: De Versleutel Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Versleutel Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Versleutel Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen tijdens de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in hun privé leven.
De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Versleutel Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Versleutel Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Versleutel Verbinding aanvragen online aanvragen.

Let op: de Versleutel Verbinding 'neutraliseert' niet jouw computer of smartphone, maar werkt als een persoonlijke Verbinding voor jezelf.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Versleutel Verbinding nu'. 

Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Versleutel Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.


Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.


Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer