Gevoelswereld Verbinding

De Gevoelswereld Verbinding is een Verbinding voor zowel mannen als vrouwen.

De Gevoelswereld Verbinding helpt je om het leven meer vanuit je gevoel, vanuit je hart aan te gaan. Het is daarom een Verbinding die essentieel is om het leven in de kosmische dag op de juiste wijze aan te gaan.

Na ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding gaat je hartchakra vijf keer zo sterk uitstralen.
Deze veel krachtiger uitstraling geeft een verwarmend en weldadig gevoel.

Gevoelswereld essentieel

De ontwikkeling van je gevoelswereld is essentieel in de kosmische dag.

In de huidige maatschappij overheerst het denken en willen. De wetenschap en de wijze waarop we opgeleid worden in deze maatschappij zijn daar een direct uitvloeisel van.

Door je gevoel en intuïtie verder te ontwikkelen ontsluit je een veel ruimere werkelijkheid, die anders, maar net zo werkelijk is als de wereld die ontsloten is door de wetenschap.

De gevoelswereld is ook een rijkere werkelijkheid, met nog meer nuances, kleuren en diepte. Het vertegenwoordigt een duidelijk hogere trilling, dan het intellect.

De functie van borsten op energieniveau

De borsten van vrouwen spelen op energieniveau een essentiële rol om het leven op een vrouwelijke manier aan te gaan. De energetische functie van borsten zijn voor een vrouw essentieel om haar hartenweg te gaan, haar vrouwelijke pad door het leven te gaan, om zich als vrouw volledig te ontplooien.

De borsten van vrouwen hebben daarbij op energieniveau drie heel belangrijke, volkomen onbekende functies: 

 

  1. borsten activeren de gevoelswereld, omdat ze energetisch de directe omgeving 'verzachten'. Ook mensen in de buurt worden verzacht door de zachtheid van borsten. 
Door deze verzachtende werking komen er vanuit de omgeving ook weer sneller gevoelens naar de vrouw toe. Er ontstaat zo een wisselwerking.

     
  2. door de natuurlijke zachtheid van borsten komen impressies vanuit de buitenwereld dieper bij vrouwen binnen dan bij mannen
  3. borsten vormen een soort versterker naar buiten toe van wat een vrouw gevoelsmatig uit


Deze drie functies van vrouwen borsten zijn essentieel om het leven op een vrouwelijke manier vanuit je vrouwelijke kracht aan te kunnen gaan.
De energetische functies van borsten zijn dus van belang om als vrouw jouw hartenweg te gaan, jouw vrouwelijke pad door het leven te belopen. Met behulp van jouw borsten kun je jezelf en deze wereld met jouw vrouwzijn verrijken.

Verstorende werking van bh’s

De specifieke en unieke functies van borsten worden gedeeltelijk verstoord door het dragen van bh’s.

Bh’s vormen een barrière tussen jouw borsten en de buitenwereld en werken daardoor ontwikkeling remmend.
Het type bh bepaalt daarbij de mate van verstoring van de functie van de borsten en in hoeverre ze ontwikkeling remmend werken.

In de tekst 'Minimaal ontwikkeling remmende bh's' wordt uitgelegd waarom bh's een ontwikkeling remmende werking hebben en welke bh's minimaal ontwikkeling remmend werken.
Lees meer: Minimaal ontwikkeling remmende bh's

Gevoelswereld Verbinding en 'min. ontwikkeling remmende bh's'

Als je als vrouw de Gevoelswereld Verbinding ontvangt en je draagt alleen nog bh's die jouw ontwikkeling met maximaal 12% remmen, geeft de Gevoelswereld Verbinding jou het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van deze bh's op te lossen.
Je kunt je dan net zo optimaal ontwikkelen als zonder bh, dus als je helemaal geen bh zou dragen.

De bh zelf verandert niet door de Gevoelswereld Verbinding, die houdt door het materiaal en de stof die er tussen jou en jouw hartenweg instaat, jou nog steeds tegen om volledig jouw vrouwelijke weg te gaan.

Door de Gevoelswereld Verbinding krijg je echter de power om daar doorheen te breken.
Het is dus belangrijk om de juiste bh te kiezen, die maximaal 12% ontwikkeling remmend werkt.

Heeft jouw bh een ontwikkeling remmende werking van meer dan 12%, dan geeft de Gevoelswereld jou niet het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van deze bh te verminderen.
Lees meer: Minimaal ontwikkeling remmende bh's

Beklemmend gevoel

Mocht je na de ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding een bh dragen die normaal gesproken jouw ontwikkeling met meer dan 12 procent remt, dan kan zo’n bh jou een beklemmend gevoel geven.

Het kan jou het gevoel geven alsof er geen werkelijke ruimte voor vrouwelijkheid is.

Door deze beperkende energie die jouw vrouwelijkheid minder ruimte geeft, gaat jouw vrouwelijkheid meer naar de achtergrond, waardoor je (bijna) vergeet hoe echte, pure vrouwelijkheid voelt.

Je kunt het rationele dan ook sterker voelen. Dat voelt ook als een vorm van conformeren aan de mannenmaatschappij.

Sterker uitstralen hartchakra

Na ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding gaat je hartchakra vijf keer zo sterk uitstralen.
Deze veel krachtiger uitstraling geeft een verwarmend en weldadig gevoel.

De Gevoelswereld Verbinding en de voordelen van zijden onderkleding

Als je na de ontvangst van de Gevoelswereld een zijden bh, zijden bh-hemd, zijden herenhemd of zijden t-shirt direct op je blote huid draagt, gaat je hartchakra niet alleen sterker, maar ook tweezijdig uitstralen.
Door het contact met de zijde straalt je hartchakra zowel naar buiten als naar binnen toe sterker uit. Dat geeft een heel bijzonder en prettig gevoel.

Daarnaast remmen zijden bh's en zijden bh-hemdjes het sterker uitstralen van je hartchakra niet af, terwijl bh's en bh-hemdjes van andere materialen dat wel doen.

Lees meer: De Gevoelswereld Verbinding en de voordelen van zijden onderkleding

Ervaring met de Gevoelswereld Verbinding


Veel vrijer

Vandaag in de praktijk viel het mij op dat ik mij veel vrijer voel, alsof er eerder een pantser voor me zat. Mijn borst voelt heel open en vrij en ik voel me niet meer kwetsbaar in dat gebied.
Heel bijzonder omdat je zou verwachten dat je je zonder pantser juist kwetsbaarder zou voelen, maar dat is helemaal weg. Alsof ik meer mijn borst vooruit durf te steken.

Ik voel ook een soort geruststelling, een soort aanmoediging ‘laat je maar zien’.

Als ik mij richt op een behandeling geven met Universele liefde dan voelt het alsof ik deze Universele liefde makkelijker kan doorgeven, alsof het verder uitwaaiert vanaf mij gezien dan eerder.

Voor wie?

De Gevoelswereld Verbinding is voor iedereen een belangrijke Verbinding.

Gevoelswereld Verbinding voor een bedrijf

De Gevoelswereld Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Gevoelswereld Verbinding stimuleert werknemers om hun gevoelsmatige aspecten meer in te zetten voor het werk. Hierdoor kan het creatieve vermogen van werknemers duidelijk toenemen.

Let op: De Gevoelswereld Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Gevoelswereld Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Gevoelswereld Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen tijdens de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in hun privé leven. 

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Gevoelswereld Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Gevoelswereld Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Balsem voor de ziel

De Gevoelswereld Verbinding voelt als een Balsem voor de ziel.
Heel fijn om zo'n zachte bron van liefde in mijzelf te voelen en dat te voelen uitstralen naar buiten toe.
Hester T, Bennekom
 

Ik mag er meer zijn van mezelf

‘Sinds de Gevoelswereld Verbinding voel ik dat ik er meer mag zijn van mezelf. Ik voel dat ik meer in mijn kracht sta hoe lastig af en toe die grote beren ook zijn :-)

Mijn man en ik hebben deze Verbinding vorige week samen geactiveerd, hierna hebben we meteen het resultaat gevoeld.
Bijna niet in woorden uit te leggen, zo'n natuurlijk gevoel als er ontstond. We voelden ons helemaal vrij met alles wat er is. Vrij zijn zoals we zijn, ook met elkaar / naar elkaar toe.’
Wil O, Gouda