X Verbinding

De X Verbinding, spreek uit als Kruis Verbinding, zorgt ervoor dat je innerlijke vrouw zich volkomen gelijkwaardig gaat voelen aan je innerlijke man.
Dat kan je een heel rijk gevoel geven. Het is daarbij opvallend dat deze gelijkwaardigheid volkomen vanzelfsprekend voelt, alsof het nooit anders is geweest.

Volgens de spelregel ‘zo binnen, zo buiten’ opent de X Verbinding daarmee de mogelijkheid van relaties waarbij man en vrouw zich helemaal gelijkwaardig aan elkaar voelen. Je moet daarvoor dan wel beiden de X Verbinding ontvangen hebben.
De X Verbinding geeft hierdoor een enorme groeimogelijkheid aan je relatie.

De X Verbinding verandert verder de programmering van het vrouwelijk geslacht in een kosmische dag programmering.

Een derde belangrijke functie van de X Verbinding is het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van tampons, maandverband en inlegkruisjes op te lossen, te neutraliseren.
Na ontvangst van de X Verbinding werken tampons, maandverband en inlegkruisjes dus niet meer ontwikkeling remmend.

Gelijkwaardigheid van de innerlijke man en vrouw

De X Verbinding zorgt ervoor dat je innerlijke man en vrouw zich volkomen gelijkwaardig aan elkaar gaan voelen.

Dit subtiele gevoel uit zich er onder andere in dat je je innerlijk warmer gaat voelen.
Het innerlijk warmer voelen is, net als het gelijkwaardig voelen van je innerlijke man en vrouw, zo vanzelfsprekend dat het je gemakkelijk ontgaat. Het voelt alsof het nooit anders is geweest.

Het voelt alsof het nooit anders is geweest, omdat de X Verbinding deze veranderingen niet alleen in het nu, maar ook met terugwerkende kracht plaats laat vinden. Alsof er een ‘foutje’ uit het verleden hersteld wordt.

Door de innerlijke balans tussen het mannelijke en vrouwelijke zul je je buitenwereld ook vanuit deze balans benaderen. Dat heeft uiteraard een effect op je totale doen en laten en dus ook op je relatie.

Als je beiden de X Verbinding ontvangen hebt, kan jouw relatie naar een volkomen gelijkwaardigheid tussen man en vrouw groeien.

Een relatie waarin je echt gelijkwaardig aan elkaar bent en elkaar als gelijkwaardige mensen respecteert, is een feest.

Kosmische dag programmering van het vrouwelijk geslacht

De X Verbinding geeft het vrouwelijk geslacht een kosmische dag programmering.

Het vrouwelijk geslacht is het enige orgaan dat in de kosmische nacht een kosmische nacht programmering heeft gekregen. Alle overige organen hadden gedurende de kosmische nacht een neutrale programmering.

Door de kosmische nacht programmering van het vrouwelijk geslacht, hebben vrouwen een grotendeels onbewust gevoel dat het vrouwelijk geslacht er niet mag zijn, iets minderwaardigs is en zelfs dat het vrouwelijk geslacht eigenlijk vies is.

Door de kosmische dag programmering die de X Verbinding aan het vrouwelijk geslacht geeft, krijg je als vrouw meer het gevoel dat jouw geslacht zich niet hoeft te verbergen, maar er mag zijn en dus ook ‘ruimte’ mag innemen.

Het vrouwelijk geslacht ‘opent’ en aardt zich ook door de kosmische dag programmering.
Het is ook goed mogelijk dat je aarding na de ontvangst van de X Verbinding helemaal warm wordt.

Effect op de man
Opvallend is dat mannen ook kunnen voelen dat hun aarding warmer wordt door de ontvangst van de X Verbinding.

Dit komt doordat elke man ook vrouwenlevens heeft gehad. Deze ervaringen hebben je gevormd en werken op je door in het hier en nu. De ervaringen uit deze vrouwenlevens werken door in jouw innerlijke vrouw.

Het effect van de kosmische nacht programmering op het vrouwelijk geslacht en het effect dat dit op jouw vrouwenlevens heeft gehad, wordt in het hier en nu door de X Verbinding hersteld.

Dit heeft een effect op jou als man in het hier en nu, doordat jouw innerlijke vrouw, jouw gevoelskant, hierdoor dieper kan aarden. Je voelt je daardoor gevoelsmatig krachtiger en dieper met jezelf verbonden. Als man kom je daardoor beter in balans.

Ontwikkeling remmende werking oplossen

De X Verbinding heeft het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van tampons, maandverband en inlegkruisjes op te lossen, te neutraliseren.

Na ontvangst van de X Verbinding werken tampons, maandverband en inlegkruisjes dus niet meer ontwikkeling remmend.

We zullen de werking van de X Verbinding uitleggen aan de hand van een ervaring met een tampon, die tijdens de ontvangst van de X Verbinding in gebruik was:

  ‘Het is net alsof er elke keer, in het ritme van mijn hartslag, een gekrulde vorm in mijn vagina, om de tampon die ik in heb, beweegt.

Die beweging om de tampon heen, maakt dat de ruimte in mijn vagina op energieniveau helemaal van mij blijft, in mijn bezit blijft, in mijn eigen energie blijft.

Het 'vreemde voorwerp' dat een tampon toch in je vagina is, neemt dan zelf geen eigen ruimte in, verspreid zijn energie niet, verandert mijn energie niet.
  Mijn energie gaat juist in de tampon zitten, de tampon gaat op energieniveau op in de vagina, heeft geen eigen energie meer in de vagina, neemt geen ruimte in beslag.

Op het moment dat de tampon de vagina verlaat, blijft (al) mijn energie juist achter in mijn vagina, gaat niet met de tampon mee. Er vloeit dus geen energie weg naar buiten, op het moment dat de tampon mijn lichaam ‘verlaat’.’

Voor wie?

Deze Verbinding is voor iedereen, zowel man als vrouw, belangrijk.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Pictogram X Verbinding

Je kunt via het onderstaande pictogram van de X Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Traject

De X Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de X Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Werkt bevrijdend voor mij

‘Ik kreeg een grote lach op mijn gezicht bij het activeren van de X Verbinding.
Eigenlijk in mijn hele systeem.

De X Verbinding werkt als bevrijdend voor mij!
Nu al!’
Carmen v. L, Den Haag

 

Prachtig en helend

‘Ik voelde me vandaag voor het eerst niet alleen in mijn verdriet. Ik weet niet of dat logisch klinkt, maar hiervoor voelde het alsof het verdriet er niet mocht of hoorde te zijn. Iets waar ik vanaf moest en eigenlijk geen contact mee wilde maken.

Vandaag voelde ik voor het eerst compassie voor mezelf. Het verdriet is niet meer iets op zich staands, het is een deel van mij en het mag er zijn. Ik voel me meer een geheel.

Ik kom eindelijk in contact met de zachtheid in mezelf. Ik kon voelen dat dat in me zit, maar ik kon er niet bij door de hardheid die ervoor stond. Dit voelt prachtig en helend en het maakt me blij.

Ik heb me altijd heel vrouwelijk gevoeld, maar nu voel ik daar warmte en waardering bij. Ik voelde zelfs dat ik mezelf mag accepteren in dit moment zoals ik nu ben.
Aangezien dit anderhalf dag na activatie is ben ik heel benieuwd naar het verdere proces.’