Mannenlevens behandeling

De Mannenlevens behandeling is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld, omdat zowel mannen als vrouwen vorige levens als man hebben gehad.

Uitwerking voor mannen
De behandeling helpt mannen en jongens om diepgaande en vaak gruwelijke mannelijke (oorlogs)ervaringen uit vorige levens op te lossen.

Vrijwel elke man heeft daarom de Mannenlevens behandeling nodig.

Uitwerking voor vrouwen

Als vrouw is het nog moeilijker om dit soort mannenervaringen uit vorige levens te verwerken, puur omdat je nu geen man bent. Je mist daardoor de koppeling om dit soort ervaringen uit die vorige levens te verwerken.

De Mannenlevens behandeling helpt je om dit soort ‘mannenervaringen’ uit vorige levens in je huidige leven als vrouw wel te verwerken.

 

Omdat je als vrouw contact maakt met gevoelens en ervaringen uit jouw levens waarin je man was, geeft deze behandeling je een verdiept begrip voor het andere geslacht.

Je kunt door de Mannenlevens behandeling meer puur vrouw worden en tegelijkertijd meer begrip voor mannen krijgen. De Mannenlevens behandeling heeft zo ook een positieve invloed op jouw relatie.

Elke vrouw heeft om deze redenen de Mannenlevens behandeling nodig.

Typisch mannelijke problematiek

De typisch mannelijke problematiek uit vorige levens die je niet kunt verwerken, heeft vaak te maken met oorlogsgeweld.

Het zijn de ontberingen en wanhoop die je als man mee kunt maken op bijvoorbeeld het slagveld. Verminkende en andere gruwelijke ervaringen die regelrecht door je ziel snijden en volkomen los staan van menselijke normen en waarden.

Het zijn dus ervaringen die ook in volgende levens diepe groeven in je achterlaten, die je tekenen, die je ziel als het ware hebben verminkt en daarom een specifieke behandeling nodig hebben om alsnog verwerkt te kunnen worden.

Verschil Mannenlevens behandeling en Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling helpt je om jouw verleden op zielenniveau te verwerken. Toch lost deze behandeling heel specifieke mannenervaringen uit jouw vorige levens niet op.

De mannelijke ervaringen die de Mannenlevens behandeling oplost, zijn zo diepgaand en zo gruwelijk geweest dat je daar innerlijk als het ware door bent vervormd. Deze vervormingen hebben een specifieke behandeling nodig om opgelost te kunnen worden.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de X Verbinding ondersteunt de Mannenlevens behandeling specifiek.

Voor wie?

De Mannenlevens behandeling is voor vrijwel alle mannen en jongens nodig.
 

Alle vrouwen en meisjes hebben de Mannenlevens behandeling nodig.


Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Mannenlevens behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Mannenlevens behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Mannenlevens behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 

Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Mannenlevens behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Mannenlevens behandeling is € 120,-