Verzonken gevoel behandeling

Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar leven gebeurtenissen meegemaakt die heel diep zijn gegaan, die je op je grondvesten hebben doen schudden.

Door de shock die zo’n gebeurtenis in jou teweeg brengt, kan er een zelfbescherming mechanisme in werking treden. Een deel van de gevoelens die de gebeurtenis in je oproept, komt door dit zelfbescherming mechanisme in je onderbewuste terecht.
Je bent je dus op geen enkele manier bewust van deze gevoelens en kunt ze daardoor ook niet verwerken.

Zo ontstaan ‘verzonken’ gevoelens, gevoelens waar je je absoluut niet bewust van bent en ook nooit bewust van bent geweest.

Normaal gesproken kun je je alleen bewust worden van verzonken gevoelens als ze door het leven ‘aangeraakt’ worden. Verzonken gevoelens worden door het leven ‘aangeraakt’, als er in je leven een gebeurtenis plaatsvindt, die lijkt op de gebeurtenis waardoor de verzonken gevoelens ooit zijn ontstaan.

De Verzonken gevoel behandeling heeft het vermogen om deze verzonken gevoelens in je bewustzijn te brengen zonder dat zij door het leven aangeraakt hoeven te worden.

Door de Verzonken gevoel behandeling kunnen bijvoorbeeld de verzonken gevoelens die meestal de basis vormen van kanker of verzonken gevoelens van de verloren tweelinghelft problematiek bewust worden.
Je krijgt dan de mogelijkheid om deze gevoelens te verwerken.

Verzonken gevoelens tekenen je leven

Al ben je je niet bewust van jouw verzonken gevoelens, ze tekenen wel je leven. Een deel van de wijze waarop je in het leven staat, wordt namelijk bepaald door jouw verzonken gevoelens.

Onbewust vermijd je situaties die jou doen denken aan de gebeurtenis die geleid heeft tot jouw verzonken gevoelens.

Ben je bijvoorbeeld de overgebleven helft van een verloren tweeling, dan is er een grote kans dat je een onbewuste bindingsangst hebt. Je durft hierdoor een echt diepgaande relatie niet aan te gaan en vermijdt die onbewust zelfs door bijvoorbeeld altijd relaties aan te gaan die niet echt bij je passen.

Aangeraakt door het leven

Niet elk verzonken gevoel zal door het leven aangeraakt worden.

Verzonken gevoelens kunnen door het leven ‘aangeraakt’ worden, als er iets vergelijkbaar in je leven plaatsvindt als de gebeurtenis, die deze verzonken gevoelens in jou heeft laten ontstaan.
De diep verzonken gevoelens gaan dan op zo’n gebeurtenis in het nu resoneren, waardoor ze in je bewustzijn komen en je de mogelijkheid hebt om ze te verwerken.

Het is prachtig dat het leven je in staat stelt om verzonken gevoelens te verwerken als zij door het leven worden aangeraakt, maar het is geen zachtzinnige methode, omdat je daarvoor wel iets vergelijkbaars mee moet maken.

De Verzonken gevoel behandeling is een veel zachtaardiger oplossing om verzonken gevoelens te verwerken, waardoor ze je leven niet meer tekenen.

Aanvullende werking Verzonken gevoel behandeling en Goddelijk Licht behandeling

De Verzonken gevoel behandeling werkt vrijwel altijd aanvullend op de Goddelijk Licht behandeling.

Om te begrijpen hoe de Verzonken gevoel behandeling de Goddelijk Licht behandeling aanvult, is het belangrijk om te begrijpen onder welke omstandigheden kanker zich kan ontwikkelen.

Kanker kan ontstaan als je onverwerkte gevoelens langdurig heel sterk met je wil ontkent.
Door onverwerkte gevoelens langdurig te ontkennen, verdring je ze uit je eigen bewustzijn waardoor ze uiteindelijk buiten je eigen systeem terecht komen.

Buiten je eigen systeem vallen deze onverwerkte gevoelens niet meer onder jouw centrale besturingssysteem en kunnen dan niets anders dan hun eigen leven gaan leiden.
In de praktijk betekent dat er dan wildgroei ontstaat, die resulteert in tumoren.

Als onverwerkte gevoelens buiten je eigen systeem zijn verdrongen, dan komen de eventuele verzonken gevoelens die tegelijkertijd met deze onverwerkte gevoelens zijn ontstaan en daardoor één geheel vormen, ook buiten je centrale besturingssysteem.

De Goddelijk Licht behandeling heeft het vermogen om verdrongen onverwerkte gevoelens weer onder het centrale besturingssysteem te brengen, waardoor je alsnog de onverwerkte gevoelens, die de achtergrond vormen van jouw tumoren kunt verwerken.

De Goddelijk Licht behandeling heeft echter niet het vermogen om verzonken gevoelens, die buiten je centrale besturingssysteem terecht zijn gekomen weer onder dit centrale besturingssysteem terug te brengen.

Dat kan alleen als deze verzonken gevoelens met behulp van de Verzonken gevoel behandeling binnen het bereik van je bewustzijn worden gebracht.

Het is daarom altijd belangrijk om na te gaan of naast de Goddelijk Licht behandeling ook de Verzonken gevoel behandeling nodig is om de diepere oorzaak van kanker op te lossen.
Bas en Maria kunnen dat voor je invoelen.

Lang niet iedereen die de Verzonken gevoel behandeling nodig heeft, heeft ook de Goddelijk Licht behandeling nodig.

Omgekeerd geldt wel dat vrijwel iedereen die de Goddelijk Licht behandeling nodig heeft, de Verzonken gevoel behandeling ook nodig heeft.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Aangrijpingspunten Verbinding en Levensmoed Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Verzonken gevoel behandeling.

Voor wie?

Vrijwel iedereen heeft de Verzonken gevoel behandeling nodig.

Niveau

De Verzonken gevoel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Verzonken gevoel behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Verzonken gevoel behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Verzonken gevoel behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Verzonken gevoel behandeling is € 120,-


Ervaringen


Voel me steeds meer heel worden en blijer

‘Het is bijzonder om te ervaren hoeveel diepe verdriet stukken naar boven zijn gekomen.
Ik voel me een ander mens. Heb meer energie en kan beter een voorwaartse beweging maken.
 
Er is ook nog een Verloren tweelinghelft stuk in beweging gekomen. Ik voel me minder schuldig over het verlies en daar door minder de drang om altijd maar klaar te staan voor die ander uit het gevoel zonder dat ik daar bewustzijn op had.
Zo’n schuld gevoel zonder dat je het weet kan je behoorlijk beperken, ook op de alledaagse dingen. Je denkt dan ‘oh dit ben ik of zo doe ik dat’, en je vindt het heel normaal.

Sinds de ontvangst voel ik me steeds meer heel worden en blijer.’


Komen steeds meer positieve dingen op mijn pad

‘Ik heb door de Verzonken gevoel behandeling het idee dat met de dag mijn wereld breder wordt. Het lijkt ook wel alsof er steeds meer positieve dingen op mijn pad komen ipv alleen maar negatief zoals voorheen.

Mijn systeem is ondanks de diepte van mijn ontwikkeling aan het ontspannen.’