Verzonken gevoel behandeling

Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar leven gebeurtenissen meegemaakt die heel diep zijn gegaan, die je op je grondvesten hebben doen schudden.

Door de shock die zo’n gebeurtenis in jou teweeg brengt, kan er een zelfbescherming mechanisme in werking treden. Een deel van de gevoelens die de gebeurtenis in je oproept, komt door dit zelfbescherming mechanisme in je onderbewuste terecht.
Je bent je dus op geen enkele manier bewust van deze gevoelens en kunt ze daardoor ook niet verwerken.

Zo ontstaan ‘verzonken’ gevoelens, gevoelens waar je je absoluut niet bewust van bent en ook nooit bewust van bent geweest.

Normaal gesproken kun je je alleen bewust worden van verzonken gevoelens als ze door het leven ‘aangeraakt’ worden. Verzonken gevoelens worden door het leven ‘aangeraakt’, als er in je leven een gebeurtenis plaatsvindt, die lijkt op de gebeurtenis waardoor de verzonken gevoelens ooit zijn ontstaan.

De Verzonken gevoel behandeling heeft het vermogen om deze verzonken gevoelens in je bewustzijn te brengen zonder dat zij door het leven aangeraakt hoeven te worden.

Door de Verzonken gevoel behandeling kunnen bijvoorbeeld de verzonken gevoelens die meestal de basis vormen van kanker of verzonken gevoelens van de verloren tweelinghelft problematiek bewust worden.
Je krijgt dan de mogelijkheid om deze gevoelens te verwerken.

Verzonken gevoelens tekenen je leven

Al ben je je niet bewust van jouw verzonken gevoelens, ze tekenen wel je leven. Een deel van de wijze waarop je in het leven staat, wordt namelijk bepaald door jouw verzonken gevoelens.

Onbewust vermijd je situaties die jou doen denken aan de gebeurtenis die geleid heeft tot jouw verzonken gevoelens.

Ben je bijvoorbeeld de overgebleven helft van een verloren tweeling, dan is er een grote kans dat je een onbewuste bindingsangst hebt. Je durft hierdoor een echt diepgaande relatie niet aan te gaan en vermijdt die onbewust zelfs door bijvoorbeeld altijd relaties aan te gaan die niet echt bij je passen.

Aangeraakt door het leven

Niet elk verzonken gevoel zal door het leven aangeraakt worden.

Verzonken gevoelens kunnen door het leven ‘aangeraakt’ worden, als er iets vergelijkbaar in je leven plaatsvindt als de gebeurtenis, die deze verzonken gevoelens in jou heeft laten ontstaan.
De diep verzonken gevoelens gaan dan op zo’n gebeurtenis in het nu resoneren, waardoor ze in je bewustzijn komen en je de mogelijkheid hebt om ze te verwerken.

Het is prachtig dat het leven je in staat stelt om verzonken gevoelens te verwerken als zij door het leven worden aangeraakt, maar het is geen zachtzinnige methode, omdat je daarvoor wel iets vergelijkbaars mee moet maken.

De Verzonken gevoel behandeling is een veel zachtaardiger oplossing om verzonken gevoelens te verwerken, waardoor ze je leven niet meer tekenen.

Voor wie?

Vrijwel iedereen heeft de Verzonken gevoel behandeling nodig.

Niveau

De Verzonken gevoel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Verzonken gevoel behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verzonken gevoel behandeling bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Voel me steeds meer heel worden en blijer

‘Het is bijzonder om te ervaren hoeveel diepe verdriet stukken naar boven zijn gekomen.
Ik voel me een ander mens. Heb meer energie en kan beter een voorwaartse beweging maken.
 
Er is ook nog een Verloren tweelinghelft stuk in beweging gekomen. Ik voel me minder schuldig over het verlies en daar door minder de drang om altijd maar klaar te staan voor die ander uit het gevoel zonder dat ik daar bewustzijn op had.
Zo’n schuld gevoel zonder dat je het weet kan je behoorlijk beperken, ook op de alledaagse dingen. Je denkt dan ‘oh dit ben ik of zo doe ik dat’, en je vindt het heel normaal.

Sinds de ontvangst voel ik me steeds meer heel worden en blijer.’


Komen steeds meer positieve dingen op mijn pad

‘Ik heb door de Verzonken gevoel behandeling het idee dat met de dag mijn wereld breder wordt. Het lijkt ook wel alsof er steeds meer positieve dingen op mijn pad komen ipv alleen maar negatief zoals voorheen.

Mijn systeem is ondanks de diepte van mijn ontwikkeling aan het ontspannen.’