Eerste keer Verbinding

Als je iets positiefs voor de eerste keer ervaart of meemaakt, komt dat diep binnen, omdat je er helemaal open voor staat. Zo’n ‘eerste keer ervaring’ heeft vaak ook iets puurs en mysterieus.

De Eerste keer Verbinding zorgt ervoor dat je dat sprookjesachtige, mysterieuze en pure van een 'eerste keer ervaring' steeds opnieuw kunt blijven ervaren.
Je blijft dus even ontvankelijk voor een positieve ervaring, ook als je die al eerder hebt gevoeld of meegemaakt.

Muziek kan bijvoorbeeld even mooi en vervoerend voor jou blijven klinken, als je een nummer vaker beluistert.

Tip voor de ontvangst van de Eerste keer Verbinding

Als je de Eerste keer Verbinding ontvangt, richt je dan op iets waarvan je het mooie begin in het nu graag opnieuw wilt ervaren, bijvoorbeeld het begin van je relatie.

Voor wie?

Iedereen kan deze verrijkende Verbinding gebruiken.

Aanvullende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Eerste keer Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Ontvankelijkheid behandeling en de Eerste keer Verbinding zijn wat hun werkingsgebied duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Eerste keer Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Eerste keer Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Eerste keer Verbinding nu'. 

Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Eerste keer Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Een ervaring


Sprookjesgevoel

‘Na het activeren van de Eerste keer Verbinding voor ons beiden heb ik / hebben we in een bijna magisch, sprookjesachtig gevoel de middag in ons hotel doorgebracht.
We besloten om niet mee te gaan met een excursie tijdens de vakantie, maar gewoon te zijn waar we waren.
We hadden uitzicht op een tuin met prachtig tropische bomen en planten. Vogels in allerlei bonte kleuren vlogen voorbij en hun zanggeluiden maakten het sprookjesgevoel compleet.

Niet alleen de natuur voelde zo sprookjesachtig harmonieus en feeëriek, maar ook mijn man en ik naar elkaar toe. Zijn, zoals we zijn alsof het de eerste keer was en toch zo heerlijk vertrouwd. Intens gelukkig, een intens gevoel van samenzijn. Het ontroert nog steeds als ik dit beschrijf.

Voor mij was er ook een heel hoge fijne frequentie zachte energie op heel kleine plekjes boven op mijn hoofd voelbaar. Alsof ik aan zilveren of gouden draadjes verbonden was.
Ik voelde mij intens gelukkig, het was compleet, gelukzalig in een gelukzalig aanvoelende wereld op dat moment.’