Fontanel behandeling

De fontanel mag in de kosmische dag op energieniveau meer geopend worden voor een directer contact met het Hogere.

De Fontanel behandeling helpt je om jouw fontanel op energieniveau meer te openen.  
Het hoofd zal hierdoor energetisch beter doorlatend en meer transparant worden, zodat een directer contact met het Hogere kan ontstaan.

Je krijgt in dit proces meer het Hemelse gevoel dat zo kenmerkend is voor baby’s.

Bij baby's is de fontanel fysiek open. Zij hebben daardoor een nog veel sterker contact met het Hogere.
Zij hebben door de fontanel, die in ongeveer anderhalf jaar geleidelijk dichtgroeit, de mogelijkheid om stap voor stap in te dalen op Aarde. De overgang van het Hemelse naar het Aardse kan zo geleidelijk verlopen.

Door de Fontanel behandeling verandert jouw schedel, op de plaats waar jouw fontanel in jouw babytijd gezeten heeft, niet.
De Fontanel behandeling opent deze plaats op jouw schedel wel op energieniveau, waardoor een directer contact met het Hogere mogelijk wordt.

Zwaar obstakel

Het hoofd voelt energetisch duidelijk meer verhard dan de rest van je lichaam en daardoor ook duidelijk minder goed doorlatend.

In de kosmische nacht moest het hoofd ook een 'zwaar obstakel’ vormen in het kanaal tussen Hemel en Aarde, het kanaal tussen je aarding en kruinchakra.
Dat stemde overeen met het Hogere doel van de kosmische nacht waarin het de bedoeling was dat we ons meer en meer met de materie zouden verbinden.

Minder blokkades vanuit het denken

Het denken kan heel beperkend zijn, kan sterk de begrenzing van jouw werkelijkheid bepalen. Dit kan een blokkerende werking op je hebben.
Met behulp van de Fontanel behandeling zul je jezelf - stap voor stap - minder blokkeren vanuit het denken.
 
Door deze blokkades op te lossen, zal je hoofd geleidelijk beter ‘doorlatend’ gaan voelen voor het contact met je eigen systeem, met je eigen voelen.

Je zult je hoofd ook als ‘transparanter' gaan ervaren, als je je eigen beperkende denkpatronen hebt kunnen doorbreken en je jezelf zo hebt ‘geopend’ voor een intenser contact met het Hogere.

Hoofd massage

Je kunt het proces om jezelf minder vanuit het denken te blokkeren, ondersteunen en bevorderen door je eigen hoofd te masseren of door je hoofd te laten masseren.

Door een massage van je hoofd, ontstaat er onder andere een betere doorbloeding van je hoofdhuid. Dat helpt om denkpatronen en vastgezette gevoelens in je hoofd, los te maken.
Een hoofd massage kan daardoor een heel bevrijdend gevoel geven.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Succes Verbinding is specifiek ondersteunend voor de Fontanel behandeling.
Deze Verbinding geeft het kruinchakra een kosmische dag programmering.

Voor wie?

Iedereen heeft de Fontanel behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

De Fontanel behandeling werkt ook verzachtend op het indalingsproces van baby’s.
De overgang van het Hemelse naar het Aardse wordt voor de baby verzacht.

Niveau

De Fontanel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Fontanel behandeling mag als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Fontanel behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 

Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Fontanel behandeling is 6 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot 3 maanden. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Fontanel behandeling is €120,-