Hier en daar behandeling

De Hier en daar behandeling lost de diepgaande problematiek op, die ontstaat als je levens hebt geleid op een andere planeet of in een ander Universum en een deel van jezelf op die andere planeet of in dat andere Universum hebt achtergelaten.

Je kunt een deel van jezelf op een andere planeet of in een ander Universum achterlaten als je erg gehecht bent geraakt aan de spelregels en manier van samenleven ‘daar’ en het daarom heel moeilijk vindt om die andere planeet of dat andere Universum definitief los te laten.

Als je een deel van jezelf elders achterlaat, ben je 'half hier en half daar'.

Omdat je half hier en half daar bent, voel je je hier op Aarde niet thuis: je voelt je ontheemd, wat doe je hier, alles gaat anders dan je oorspronkelijk gewend was.
Je vindt daardoor geen aansluiting en komt daardoor ook niet uit de verf. Het lukt je niet om dingen neer te zetten en te laten slagen en wordt gaandeweg hopeloos onzeker.

Deze problematiek kan zich pas werkelijk oplossen als je wel helemaal hier op Aarde bent en je echt openstelt voor het leven hier. Dan pas kun je leren hoe je hier op Aarde jouw talenten en kwaliteiten kunt aanwenden, hoe je dingen kunt neerzetten en uit kunt laten groeien tot een succes.

De Hier en daar behandeling helpt je in het proces om de andere planeet of het andere Universum echt los te laten. Het deel dat je achtergelaten had op die andere planeet of in dat andere Universum voegt zich dan samen met het deel van jou, dat hier op Aarde is.

Je wordt daardoor weer compleet, je ‘landt’ volledig op Aarde, waardoor je jezelf kunt gaan neerzetten en je leven succesvol kunt laten worden.

Voor wie?

Ongeveer 10% van alle mensen heeft deze behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

Deze behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Hier en daar behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Hier en daar behandeling bedraagt € 280,-.