Hier en daar behandeling

De Hier en daar behandeling lost de diepgaande problematiek op, die ontstaat als je levens hebt geleid op een andere planeet of in een ander Universum en een deel van jezelf op die andere planeet of in dat andere Universum hebt achtergelaten.

Je kunt een deel van jezelf op een andere planeet of in een ander Universum achterlaten als je erg gehecht bent geraakt aan de spelregels en manier van samenleven ‘daar’ en het daarom heel moeilijk vindt om die andere planeet of dat andere Universum definitief los te laten.

Als je een deel van jezelf elders achterlaat, ben je 'half hier en half daar'.

Omdat je half hier en half daar bent, voel je je hier op Aarde niet thuis: je voelt je ontheemd, wat doe je hier, alles gaat anders dan je oorspronkelijk gewend was.
Je vindt daardoor geen aansluiting en komt daardoor ook niet uit de verf. Het lukt je niet om dingen neer te zetten en te laten slagen en wordt gaandeweg hopeloos onzeker.

Deze problematiek kan zich pas werkelijk oplossen als je wel helemaal hier op Aarde bent en je echt openstelt voor het leven hier. Dan pas kun je leren hoe je hier op Aarde jouw talenten en kwaliteiten kunt aanwenden, hoe je dingen kunt neerzetten en uit kunt laten groeien tot een succes.

De Hier en daar behandeling helpt je in het proces om de andere planeet of het andere Universum echt los te laten. Het deel dat je achtergelaten had op die andere planeet of in dat andere Universum voegt zich dan samen met het deel van jou, dat hier op Aarde is.

Je wordt daardoor weer compleet, je ‘landt’ volledig op Aarde, waardoor je jezelf kunt gaan neerzetten en je leven succesvol kunt laten worden.

Ondersteunende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Bestemming Verbinding en de Levensmoed Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Hier en daar behandeling.

Voor wie?

Ongeveer 10% van alle mensen heeft deze behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

Deze behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Deze behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd van de Hier en daar behandeling is 3 maanden.Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling gedurende 3 maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ondergaan.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen.
Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
 
Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Hier en daar behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Hier en daar behandeling is € 240,-