Inzichten vanuit het HiernamaalsOp deze overzichtspagina vind je de weergaven van gesprekken met mensen uit het Hiernamaals.

Door het ruimere overzicht dat zij daar hebben, zijn hun inzichten heel diepgaand en waardevol.
Het geeft een gevoel van ruimte en herkenning, en geeft vaak een verdiepte blik op het leven op Aarde.

Zuivere inzichten van mensen uit het Hiernamaals

Elke week spreken wij, Bas en Maria, met twee overleden familieleden van ons, één van de kant van Maria en één van de kant van Bas.

Deze twee overleden familieleden krijgen van ons elke week een andere Verbinding. Zij delen dan hun ervaringen met de ontvangen Verbinding.
Deze gesprekken zijn weergegeven in het artikel Verbindingen voor het Hiernamaals.

Een groot verschil tussen mensen op Aarde en mensen in het Hiernamaals is het ontbreken van een fysiek lichaam bij mensen in het Hiernamaals. Door het ontbreken van een fysiek lichaam is het trillingsgetal van mensen in het Hiernamaals veel hoger dan dat van mensen op Aarde.

Een tweede groot verschil tussen mensen op Aarde en mensen in het Hiernamaals is dat wij op Aarde onze gevoelens kunnen onderdrukken of ontkennen, terwijl mensen in het Hiernamaals dat niet kunnen.

Door deze twee grote verschillen kunnen mensen in het Hiernamaals veel zuiverder en dieper voelen dan mensen op Aarde.
Mensen in het Hiernamaals hebben door hun verfijnder ontwikkeld gevoel vaak heel diepgaande en bijzondere inzichten.

Een enkele keer spreken we ook wel eens met mensen in het Hiernamaals over andere onderwerpen, dan die direct te maken hebben met het Wholism Project. 
Als de inzichten die wij in deze gesprekken ontvangen geschikt en interessant zijn voor een breder publiek, dan plaatsen we die in dit artikel.

Corona levensles - inzichten vanuit het Hiernamaals

 

Dinsdag 8 september 2020

We mogen contact opnemen met iemand in het Hiernamaals die door een besmetting met het Corona virus ziek geworden is en vervolgens overleden is.
We mogen hem of haar vragen hoe hij of zij het ziekteproces ervaren heeft en wat hij of zij er achteraf gezien van geleerd heeft.  

 

We weten nog niets over deze persoon.

Het enige wat we doorgekregen hebben, is dat deze persoon in maart 2020 na een besmetting met het Corona virus overleden is.  

Lees verder

Meer inzicht over de aanslag in Manchester

Op maandagavond 22 mei 2017 vindt er in Manchester een zelfmoordaanslag plaats.
 

De NOS bericht daar als volgt over:

  In Manchester zijn bij een zelfmoordaanslag 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen.
Een zelfmoordterrorist blies zichzelf op bij de Manchester Arena, waar een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande aan de gang was, heeft de politie bevestigd. Onder de doden zijn ook kinderen.


Dit soort aanslagen veroorzaken zoveel leed en komen zo zinloos over, ze maken de wereld tot een plek waar je je niet meer veilig voelt.

Lees verder