Meer inzicht over de aanslag in Manchester

Op maandagavond 22 mei 2017 vindt er in Manchester een zelfmoordaanslag plaats.
 

De NOS bericht daar als volgt over:

  In Manchester zijn bij een zelfmoordaanslag 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen.
Een zelfmoordterrorist blies zichzelf op bij de Manchester Arena, waar een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande aan de gang was, heeft de politie bevestigd. Onder de doden zijn ook kinderen.


Dit soort aanslagen veroorzaken zoveel leed en komen zo zinloos over, ze maken de wereld tot een plek waar je je niet meer veilig voelt.

Meer inzicht

Wij, Bas en Maria, hebben onszelf naar aanleiding van deze aanslag in Manchester afgevraagd of het mogelijk zou zijn om meer inzicht in de diepere achtergronden van deze gebeurtenis te krijgen. Wellicht zou dat de ogenschijnlijk volstrekte zinloosheid van zo’n aanslag tenminste enige zin geven.

Op een ander niveau kiezen mensen er voor om een ingrijpende ervaring mee te maken.
In hoeverre is dat ook zo bij een aanslag waarbij je het leven verliest?

We weten hoeveel meer overzicht en inzicht mensen in het Hiernamaals hebben.
Door de gesprekken die we hebben met onze twee overleden familieleden in het Hiernamaals (Verbindingen voor het Hiernamaals en Impressies van behandelingen voor het Hiernamaals) hebben we daar langzamerhand veel ervaring mee opgebouwd.

We hebben onze begeleiders, de kosmische dag Aartsengelen daarom gevraagd of het ons toegestaan zou zijn om een gesprek te voeren met de overleden dader Salman Abedi en één van de overleden slachtoffers.

Onze begeleiders gaven direct toestemming.

Verder lezen

Als je de inzichtgevende gesprekken met Salman Abedi, de aanslagpleger en één van de overleden slachtoffers wilt lezen, log dan eerst in, ga vervolgens terug naar deze pagina en klik op de onderstaande link.

Lees meer:  Meer inzicht over de zelfmoordaanslag in Manchester