Oefeningen

De Hogere bedoeling van alle Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de Impuls oefeningen is dat je in de kosmische dag een lichaam krijgt dat in veel mindere mate ouderdomsverschijnselen krijgt.

Vastgezette onverwerkte gevoelens zijn de achterliggende oorzaak van het verouderingsproces.
Ze werken als een soort zand in de motor, die steeds verder vastloopt naarmate de hoeveelheid vastgezette onverwerkte gevoelens toeneemt.

De verschillende typen oefeningen, te weten de Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de verschillende Impuls oefeningen maken elk specifieke onverwerkte gevoelens los die in het lichaam zijn vastgezet.

Daarnaast stimuleren de oefeningen het verwerkingsproces van deze onverwerkte gevoelens.

Door de Wholistische bewegingsoefeningen en de Oefening voor je hersenen te beoefenen en alleen al door de ontvangst van de verschillende Impuls oefeningen word je duidelijk voelbaar vitaler en lossen klachten op die op geen enkele andere manier opgelost kunnen worden.

Tot slot werken al deze oefeningen ontwikkeling bevorderend, waardoor je gemakkelijker en sneller door processen gaat.

Een stap dieper de materie in

Het Wholism Project heeft in 2006 de eerste behandeling, de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling geïntroduceerd. Inmiddels is het aantal behandelingen enorm gegroeid.

Elke behandeling helpt om een specifieke geestelijk problematiek op te lossen.

In 2017 is Basisoefening 1 geïntroduceerd, de eerste Wholistische bewegingsoefening van het Wholism Project.

Het grote verschil tussen de behandelingen en de oefeningen is dat de behandelingen primair geestelijke problemen oplossen en de oefeningen problematiek oplossen die het gevolg is van in het lichaam vastgezette gevoelens.

De behandelingen en oefeningen vullen elkaar daarom optimaal aan.

Dit geeft aan dat er sinds 2006 een ontwikkeling heeft plaatsgevonden, waarbij de ‘tools’ van het Wholism Project steeds dieper op de materie in kunnen werken.
Dat geeft aan hoezeer de kracht van het Wholism Project is toegenomen en ook de mate waarin de kosmische dag steeds verder z’n intrede doet en steeds dieper doordringt tot in de materie.

Wholistische bewegingsoefeningen

Wholistische bewegingsoefeningen zijn kosmische dag bewegingsoefeningen die geleid ontwikkeld zijn door Bas en Maria van Woelderen van het Wholism Project.

De eerste Wholistische bewegingsoefening, Basisoefening 1, is in februari 2017 op de website van het Wholism Project geïntroduceerd.Wholistische bewegingsoefeningen:

  • versterken het contact met je lichaam en je gevoel
  • werken ontwikkeling bevorderend
  • helpen je om vastgezette gevoelens weer los te maken en te verwerken
  • werken vitaliserend, laten je energie beter stromen
  • versnellen je stofwisseling, waardoor je desgewenst gemakkelijker gewicht kunt verliezen
  • maken je lichaam soepeler en versterken je spieren


Lees meer: Wholistische bewegingsoefeningen

Oefening voor je hersenen

Met de ‘Oefening voor je hersenen’ kun je je hersenen beter laten functioneren. Deze oefening is heel eenvoudig en kost weinig tijd.

De ‘Oefening voor je hersenen’ kan alleen voor jou werken nadat je daarvoor een impuls van het Wholism Project hebt ontvangen.
Lees meer: Oefening voor je hersenen

Impuls oefeningen

Impuls oefeningen zijn oefeningen voor specifieke delen van je lichaam waar je zelf niets voor hoeft te doen.
Je hoeft zelf dus niet actief te bewegen voor de Impuls oefeningen.

Hoe werken deze oefeningen dan?
Vanaf de ontvangst van een Impuls oefening gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau 'door je heen werken’. Zij brengen je op energieniveau op een heel subtiele wijze continu in beweging.

De subtiele energetische bewegingen waaruit deze Impuls oefeningen bestaan, zullen voor vrijwel iedereen niet bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel heel snel merkbaar worden.

Een Impuls oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een continu werkende impuls met een blijvende uitwerking.

Je hoeft zelf dus niets voor een Impuls oefening te doen.
Lees meer: Impuls oefeningen