Spiegelingen van Impuls oefeningen
voor het Hiernamaals

Het Hiernamaals en het leven op Aarde werken spiegelend op elkaar.

Het Hiernamaals spiegelt daarbij  het leven op Aarde twee maal krachtiger dan de mate waarin het Aardse leven het Hiernamaals spiegelt. Dat betekent dat ‘ontwikkelingen’ in het Hiernamaals een duidelijk grotere invloed hebben op het leven op Aarde, dan omgekeerd het geval is.

Omdat we in de overgang zitten van de kosmische nacht naar de kosmische dag is er een kosmische nacht Hiernamaals en een kosmische dag Hiernamaals.

Er zijn daarom ook twee verschillende spiegelingen:

  • het kosmische nacht Hiernamaals en de mensen op Aarde die met hun bewustzijn gericht zijn op de wetmatigheden van de kosmische nacht spiegelen elkaar
  • het kosmische dag Hiernamaals en de mensen op Aarde die met hun bewustzijn gericht zijn op de wetmatigheden van de kosmische dag spiegelen elkaar


Zo zullen bijvoorbeeld terroristische aanslagen veel meer effect hebben op mensen in het kosmische nacht Hiernamaals dan op mensen in het kosmische dag Hiernamaals.

Alle mensen die een behandeling, een oefening of een Verbinding van het Wholism Project hebben ontvangen, zijn met hun bewustzijn gericht op de wetmatigheden van de kosmische dag.

Spiegelingen van Impuls oefeningen voor het Hiernamaals

Het spiegelend effect tussen het leven op Aarde en het Hiernamaals maken het mogelijk om in uitzonderlijke gevallen Impuls oefeningen aan mensen in het kosmische dag Hiernamaals te geven.

Een spiegeling van een Impuls oefening werkt voor mensen in het Hiernamaals hetzelfde als de ontvangst van een Impuls oefening op Aarde.

Om onderzoek te kunnen doen mogen wij, Bas en Maria, spiegelingen van Impuls oefeningen aan twee overleden familieleden geven, één familielid van de kant van Maria en één van de kant van Bas.
Anderen, dan deze twee familieleden in het kosmische dag Hiernamaals mogen geen spiegelingen van Impuls oefeningen ontvangen.

De spiegelingen die we mogen doen voor onze twee overleden familieleden geven ons een verdiept inzicht in de werking van de Impuls oefeningen. Daarnaast is het elke keer opnieuw verrijkend om contact te hebben met onze familieleden in het Hiernamaals.

De familieleden ervaren de spiegeling alsof ze een Impuls oefening daadwerkelijk ontvangen hebben en zij kunnen zelfs inzicht krijgen wat het effect ervan is in een volgend leven.

De spiegelingen worden in chronologische volgorde in het onderstaande overzicht geplaatst.

Spiegeling Impuls bijnier oefening

“Dit is weer iets heel anders, zo'n Impuls oefening en dan nog wel een spiegeling daarvan.
Het voelt heel subtiel, als een subtiele aanraking. Ik word er even verdrietig van, er komt iets omhoog. Het voelt alsof ik iets wegdrink (een gevoel) of een gevoel zou willen wegdrinken.

En dat is opvallend, want ik heb nooit uitermate veel gedronken in mijn leven, maar mijn man soms wel. Nu lijkt het net alsof hij soms ook mijn gevoelens wegdronk, alsof hij mij erin spiegelde, dat ik het zelf niet deed, maar hij wel gedeeltelijk ook voor mij.

Wat dat met deze Impuls oefening te maken heeft, weet ik nog niet. Maar er komt een triest gevoel omhoog, met zo'n houding erbij dat je het meteen wilt wegdrinken en dat ken ik eigenlijk niet van mezelf. Toch zat het blijkbaar ook in mij.

Heel opvallend. Het is alsof ik me achteraf nog beter in mijn man kan verplaatsen. Alsof ik helemaal kan voelen nu hoe hij zich soms voelde. Toen had ik er veel minder begrip voor.

Ik begrijp niet wat ik ermee moet. Ik had het ook niet verwacht.

Nu klaart het opeens op. Het is net alsof dit voelbaar was tussen ons beiden, dat ik dit gevoel ook had en dat hij het 'voor ons beiden' wegdronk. En ik maar boos zijn op hem als hij teveel dronk, terwijl ik dat trieste gevoel zelf wegdrukte, het niet verwerkte.
Het bleef tussen ons beiden hangen en hij zette het om in wegdrinken, samen met zijn eigen gevoelens die hij niet wilde voelen.

Zou het anders zijn gegaan als ik dat gevoel toen wel was aangegaan?

Wonderlijk, dat dit omhoog komt door deze spiegeling van de Impuls bijnier oefening en dat het gevoel dan opklaart.”

Bas en Maria: Dat is de stress die deze situatie, deze gevoelens met zich meebracht.

“Dus dit is wat ik toen voelde als mijn man teveel had gedronken? Voel ik dan toch vooral zijn eigen gevoel van toen?”

Bas en Maria: Het gaf een vorm van stress, omdat het appelleerde aan uw eigen verdrongen gevoelens.

“Ah, nu kan ik het helemaal plaatsen. En die oude stress die komt nu omhoog door deze spiegeling. Dus de Impuls bijnier oefening laat opgeslagen oude stress gevoelens weer uit je systeem gaan.

Nou, dat was duidelijk dan. Want in het Hiernamaals zal ik me normaal gesproken niet snel flink aangeschoten voelen en zo voelde ik me nu wel. Met zo'n triestheid erbij. Die sfeer van toen kwam weer omhoog. En zoals mijn man zich toen voelde en gedroeg, zo voelde ik me diep van binnen soms ook. Vandaar dat dat zo diep binnenkwam.

We hadden een groot gezin en ik kon me niet permitteren om me net zo te gedragen.
Nou was dat voor mijn man ook geen dagelijkse kost, maar als het 'mis' ging, dan was dat altijd wel duidelijk ja. Dan kon je daar echt niet omheen. Ik denk daar niet graag aan terug. Het was inderdaad stressvol.”

Bas en Maria: Het is opvallend dat uw ervaring veel weg heeft van ervaringen die wij van onze cliënten horen. Bij de Verbindingen en de (demo's van) behandelingen die aan u gegeven zijn, zien we dat u veel diepere aspecten van de werking van deze Verbindingen en behandelingen kon voelen.
Onze vraag is: heeft de Impuls bijnier oefening ook een direct effect op uw zijn in het Hiernamaals?


“Misschien kan ik dat volgende week voelen, op dit moment voel ik wat ik tot nu toe verteld heb.”

Een week later:

“Fijn dat jullie er weer zijn. Ik heb zin in ons gesprek.
De spiegeling van de Impuls bijnier oefening heeft me krachtiger gemaakt, meer uit één stuk hout gesneden. Mijn energie voelt duidelijker gericht. Als een pijl die één kant uit gaat.
Het geeft een prettig krachtig en gericht gevoel. Alsof ik mijn energie gerichter kan gebruiken.

Zelfs ontspannen voelt krachtiger. Ik ben gewoon een krachtiger geheel, wat ik ook doe.

Dat geeft het gevoel dat je beter kunt focussen. Mijn dag voelt zinvoller en gerichter.
Terwijl ik het leven altijd al zinvol heb gevonden. Nu voelt alles meer gericht en gefocust.
Ik weet wie ik ben, ik weet wat ik voel en ik weet wat ik doe, zo'n gevoel. Ik heb het roer stevig in handen.

Ik werk, ik dans, ik leef, ik beleef en kan het leven besturen terwijl ik er in meega, terwijl ik het leven volg. Ik kan inspringen op wat er naar mij toekomt. Als een speler in een balspel met grote 'balvaardigheid', die het spel 'onder de knie heeft', alles aanvoelt, alert kan zijn en direct kan reageren.

Altijd zelf een stapje voor zijn in plaats van een stapje achter. Want dat laatste geeft een gevoel van stress. Het gevoel dat alles je overrompelt en je het niet kunt bijbenen. Dat gevoel aan een lopende band te zitten die net iets te snel voor jou gaat.

Door de Impuls bijnier oefening krijg je het gevoel van: oké, kom maar op met het volgende, ik ben er klaar voor en heb er zin in."

Bas en Maria: De vraag die wij de vorige keer hebben gesteld:
'heeft de Impuls bijnier oefening ook een direct effect op uw zijn in het Hiernamaals?'
is dus beantwoord met een volmondig ja.


Lees meer: Impuls bijnier oefening

Spiegeling van de Impuls oor oefening

“Ja, m'n oren gaan al een beetje dicht zitten van wat ik toch eigenlijk liever niet wil horen :~)
Deze Impuls oefening werkt goed hoor. Ik ontvang hem nu in een andere vorm, aangepast aan hier, als een spiegeling en deze werkt luid en duidelijk.

Er komt wat oude pijn omhoog uit mijn buik. Op de een of andere manier is dat een mooi gevoel, want ik heb het onderdrukt en nu kan het vrij omhoog komen. Dit ben ik, dit is mijn gevoel. Alsof ik completer word, zelfs met mijn verdriet.

Het gevoel is duidelijk, ik kan het goed voelen, nu luister ik ernaar.

Net als een kind dat eindelijk gehoord wordt en zich opgenomen voelt.

Het voelt niet zwaar, al is het onmiskenbaar oude pijn, oud verdriet dat voelt als smart.
Het voelt compleet makend, opgenomen worden door mezelf. Het is mijn gevoel.

Nu wordt het stiller in mij. Alsof ik op een wandeltocht ben en nu op een rustig stukje kom, een open plek in het woud, waar ik kan uitrusten in de schaduw.

Weer een laagje pijn dat omhoog komt...
Wat heb ik al die tijd gedaan, dat ik dat niet wilde voelen... Dan leef je maar half, leef je in de schijn.

Pijn is nooit iets statisch, het verandert als je het doorleeft en verwerkt. Het is beweeglijk als een dier. Het is voeding voor een volgende, meer gerijpte stap. Zo word je een mooi mens, door je eigen pijn te verwerken. Zodat als je lacht, je ook werkelijk lacht.

Ik heb het gevoel dat de Impuls oor oefening mij veel gaat brengen, essentieel voor mij is.

Het geeft me een goed gevoel om mezelf beter te leren kennen. En op de een of andere manier voelt het niet zwaar om die oude pijn of oud verdriet te voelen en wie weet wat voor andere gevoelens ik nog meer niet wilde horen.

Het komt omhoog, die gevoelens, in de bedding van die Impuls oefening, alsof je er tegelijkertijd wat in begeleid wordt. Dat voelt 'veilig', dat voelt omhuld. En het komt ook niet allemaal in één keer omhoog, maar meer druppelgewijs, in een tempo dat goed is voor je. 

Het voelt ook heel ontspannend, want het kost je energie en geeft spanning om gevoelens te onderdrukken.”

Bas en Maria: We krijgen het gevoel bij jou dat je je ook als het ware meer opricht. Kun je dat zelf ook zo voelen?

“Ik kan het zelf nu nog niet bewust voelen. Het is net alsof ik nog ergens in zit, door de ontwikkelingen ga die deze spiegeling in mij oproept. Misschien kan ik dat volgende week beter zien en jouw vraag dan beantwoorden.”

Lees meer: Impuls oor oefening