Eigen wereld behandeling

Mensen die de Eigen wereld behandeling nodig hebben, zijn heel eigen, hebben een eigen kleur, zijn anders dan anderen. In een groep vallen ze ook op zonder dat je direct kunt aangeven waarom.

Zij varen heel duidelijk hun eigen koers in het leven. Ze kunnen daarbij wel zo in hun eigen wereld opgaan dat ze moeilijk bereikbaar kunnen zijn voor derden.
Sluit, hetgeen je wilt delen, aan bij hun eigen wereld dan zijn ze één en al oor en is een diepgaande uitwisseling mogelijk.
Sluit het niet aan bij hun eigen wereld, dan krijg je geen aansluiting, dan kunnen ze zelfs, volkomen onverwacht, over iets beginnen wat wel in hun eigen wereld past.

Er is uiteraard een achterliggende reden, als iemand ooit een eigen wereld heeft gecreëerd.

Je kunt je eigen wereld creëren als je in omstandigheden terecht komt waarbij je je eigen talenten niet meer tot uitdrukking kunt brengen.
Je eigen wereld stort daardoor in elkaar, er ontstaat leegte, er is alleen nog chaos om je heen. Je kunt het niet aanzien, het doet zo’n intense pijn, dat alles waar je zo met hart en ziel aan gewerkt hebt van het ene op het andere moment ineenstort, dat je onbewust diep van binnen besluit: ‘Ik bouw een eigen wereld op’.

Je eigen wereld creëren is dus een wanhoopsdaad, doordat je bijvoorbeeld ineens in een oorlogssituatie verzeild raakt, of doordat je door een ongeval sterk beperkt wordt in jouw mogelijkheden en je een uitweg zoekt om je passie toch uit te drukken.

De wereld die je dan opbouwt is een illusionaire wereld, een wereld waar jezelf in gelooft, maar die niet reëel is.

Ook als de omstandigheden weer ten goede wijzigen, blijft je eigen wereld bestaan. Deze problematiek werkt zelfs over levens heen door.
Je blijft dus meerdere levens als het ware in je eigen wereld ‘gevangen’. Pas als je de oorzaak van het ontstaan van je eigen wereld verwerkt hebt, ben je ervan verlost.

De Eigen wereld behandeling kan je helpen om de achtergrond van je ‘eigen wereld’ op te lossen zodat je weer helemaal in de realiteit terug kunt keren.

Gradaties

De ‘eigen wereld’ problematiek kan in verschillende gradaties bestaan.

Je kunt een ‘eigen wereld’ hebben waarbij je tegelijkertijd in goed contact staat met de realiteit en je kunt zo sterk een ‘eigen wereld’ problematiek hebben dat je vrijwel geen of helemaal geen contact meer kunt maken met de werkelijkheid.

Als je in goed contact staat met de werkelijkheid, kun je met je ‘eigen wereld’ ook succes hebben. Dat kan alleen als je een goede aansluiting met de wereld om je heen hebt.
Er zijn bijvoorbeeld kunstenaars en musici die juist door hun ‘eigen wereld’ problematiek wereldberoemd zijn geworden.

Voorbeelden van kunstenaars die een eigen wereld hadden zijn: Jeroen Bosch, Vincent van Gogh, Dali, Picasso en Frida Kahlo.
De volgende zangers hadden of hebben een eigen wereld: Lou Reed, de zanger van de Velvet Underground, Janis Joplin, Bob Dylan en Brian Ferry, de zanger van Roxy Music.

Gaat iemand echt te sterk in z’n eigen wereld op, dan kan die de aansluiting met de realiteit en daardoor ook met anderen volkomen gaan missen. Dat kan zo ver gaan dat opname vanwege een gebrek aan realiteitszin de enige oplossing is.

De Eigen wereld behandeling zal dan helaas vaak geen oplossing bieden, omdat het risico te groot is dat de patiënt de verergeringen die op kunnen treden na de ontvangst van de Eigen wereld behandeling, niet aan zal kunnen.

Reacties op de behandeling

Als je na de ontvangst van de Eigen wereld behandeling je eigen wereld hebt losgelaten, kun je dieper contact maken met anderen en de wereld om je heen.

Je had jezelf dus als het ware gegijzeld, opgesloten in de toren van je eigen (lucht)kasteel.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Levensmoed Verbinding ondersteunt de Eigen wereld behandeling specifiek.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling, de Loskoppel behandeling en de Processor behandeling ondersteunen de Eigen wereld behandeling specifiek.

Voor wie?

Ongeveer 5% van alle mensen heeft deze behandeling nodig.

Niveau

De Eigen wereld behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Eigen wereld behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Eigen wereld behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Eigen wereld behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Eigen wereld behandeling is € 240,-


Een ervaring


Ben eindelijk uit mijn porseleinen huisje aan het stappen….

'Waar ik enkele maanden geleden nog voor een onoverkomelijke hoge muur stond sta ik nu in en landschap met alle mogelijkheden.
Het is een beetje een onwerkelijk gevoel want deze realiteit ken ik niet maar voelt als waar. Ben dan toch eindelijk uit mijn porseleinen huisje aan het stappen….'