Muziek Verbinding

Muziekinstrumenten worden gestemd op een bepaalde frequentie, de stemtoon genaamd.
432 Hertz is de natuurlijke ‘stemtoonhoogte’, de natuurlijke trilling in het Universum.

Toch is vrijwel alle muziek gestemd in 440 Hertz. De reden daarvan is dat in 1953 in Londen op een congres van musici de 440 Hertz internationaal als ISO 16-standaard aangenomen is.

Omdat 432 Hertz overeenstemt met de natuurlijke trilling, resoneert muziek die gestemd is in 432 Hertz met je lichaam. Muziek in 432 Hertz komt daardoor harmonieus over en kan zelfs helend werken.

De Muziek Verbinding vormt muziek voor jou persoonlijk om van 440 Hertz tot muziek van 432 Hertz. De muziek wordt niet werkelijk omgevormd door de Muziek Verbinding, maar jij hoort en ervaart de muziek dan wel als gestemd in 432 Hertz.

Anderen zullen de muziek dus in 440 Hertz horen en ervaren, terwijl jij de muziek in 432 Hertz hoort en ervaart.

Voordelen van muziek in 432 Hertz

Muziek die gestemd is in 432 Hertz heeft een aantal voordelen ten opzichte van muziek in 440 Hertz.

Muziek in 432 Hertz:

 • ligt prettiger in het gehoor, is zachter, mooier en helderder dan muziek in 440 Hertz 

   
 • heeft een grotere helderheid dan muziek in 440 Hertz. Muziek in 432 Hertz hoef je daarom minder luid af te spelen om er aangenaam naar te kunnen luisteren. 

   
 • heeft een gunstiger invloed op de chakra’s. 440 Hertz werkt op het hypofyse chakra, dat correspondeert met het denken, terwijl 432 Hertz op het hartchakra, het ‘voelen’ werkt.

   
 • versnelt de ontwikkeling van de luisteraar. De mate waarin de ontwikkeling versneld wordt  door het luisteren naar 432 Hertz muziek is bij iedereen verschillend.

Voor wie?

Iedereen heeft de Muziek Verbinding nodig omdat muziek altijd een invloed op ons systeem heeft.
De Muziek Verbinding verandert de verzwakkende werking van muziek in 440 Hertz in de versterkende en harmoniserende werking van muziek in 432 Hertz.

Aanvullende Verbinding

De Balans Herstel Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Muziek Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Muziek Verbinding werkt ondersteunend voor en aanvullend op alle behandelingen.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Muziek Verbinding voor een bedrijf

De Muziek Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Muziek Verbinding bevordert bij werknemers hun concentratievermogen en plezier in het werk.

Let op: De Muziek Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Muziek Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Muziek Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Muziek Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Muziek Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Muziek Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Muziek Verbinding nu'. 
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Muziek Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

 • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

 • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer