Muziek Verbinding

Muziekinstrumenten worden gestemd op een bepaalde frequentie, de stemtoon genaamd.
432 Hertz is de natuurlijke ‘stemtoonhoogte’, de natuurlijke trilling in het Universum.

Toch is vrijwel alle muziek gestemd in 440 Hertz. De reden daarvan is dat in 1953 in Londen op een congres van musici de 440 Hertz internationaal als ISO 16-standaard aangenomen is.

Omdat 432 Hertz overeenstemt met de natuurlijke trilling, resoneert muziek die gestemd is in 432 Hertz met je lichaam. Muziek in 432 Hertz komt daardoor harmonieus over en kan zelfs helend werken.

De Muziek Verbinding vormt muziek voor jou persoonlijk om van 440 Hertz tot muziek van 432 Hertz. De muziek wordt niet werkelijk omgevormd door de Muziek Verbinding, maar jij hoort en ervaart de muziek dan wel als gestemd in 432 Hertz.

Anderen zullen de muziek dus in 440 Hertz horen en ervaren, terwijl jij de muziek in 432 Hertz hoort en ervaart.

Voordelen van muziek in 432 Hertz

Muziek die gestemd is in 432 Hertz heeft een aantal voordelen ten opzichte van muziek in 440 Hertz.

Muziek in 432 Hertz:

  • ligt prettiger in het gehoor, is zachter, mooier en helderder dan muziek in 440 Hertz 

     
  • heeft een grotere helderheid dan muziek in 440 Hertz. Muziek in 432 Hertz hoef je daarom minder luid af te spelen om er aangenaam naar te kunnen luisteren. 

     
  • heeft een gunstiger invloed op de chakra’s. 440 Hertz werkt op het hypofyse chakra, dat correspondeert met het denken, terwijl 432 Hertz op het hartchakra, het ‘voelen’ werkt.

     
  • versnelt de ontwikkeling van de luisteraar. De mate waarin de ontwikkeling versneld wordt  door het luisteren naar 432 Hertz muziek is bij iedereen verschillend.

Voor wie?

Iedereen heeft de Muziek Verbinding nodig omdat muziek altijd een invloed op ons systeem heeft.
De Muziek Verbinding verandert de verzwakkende werking van muziek in 440 Hertz in de versterkende en harmoniserende werking van muziek in 432 Hertz.

Muziek Verbinding voor een bedrijf

De Muziek Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Muziek Verbinding bevordert bij werknemers hun concentratievermogen en plezier in het werk.

Let op: De Muziek Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Muziek Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Muziek Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Muziek Verbinding.

Traject

De Muziek Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Muziek Verbinding bedraagt € 140,-.