Kunststof Verbinding

In deze maatschappij heeft iedereen microdeeltjes kunststof van keuken gerei en synthetische kleding in zijn of haar lichaam. Dit werkt verstorend op je systeem.

Kunststoffen als Tefal, plastic en siliconen zijn niet volkomen inert, terwijl ze op verschillende manieren wel bij de bereiding van eten of als verpakkingsmateriaal van voedingsmiddelen en dranken gebruikt worden.
Dat betekent dat microdeeltjes van deze kunststoffen in jouw eten kunnen komen en dus ook in je lichaam.

Ook door het dragen van synthetische kleding kunnen microdeeltjes van de kunststof waarvan de kleding is gemaakt, in je systeem komen.

Het negatieve effect van een anti-aanbaklaag in pannen is het grootst, omdat de pan en daarmee de anti-aanbaklaag verhit wordt. Door dit verhittingsproces komen microdeeltjes van de anti-aanbaklaag sneller in je eten terecht dan vanuit bijvoorbeeld de plastic verpakking van voedingsmiddelen.

Deze microdeeltjes kunststof zijn door het lichaam niet verteerbaar en kunnen ook vrijwel niet uitgescheiden worden, ze zamelen zich daarom in je systeem op.

Deze microdeeltjes vormen een soort 'ruis' in je systeem. Omdat ze niet natuurlijk zijn, kunnen ze niet mee resoneren met je systeem, niet deelnemen aan het communicatieproces in je systeem, dat voortdurend plaatsvindt.
Om deze reden werken deze microdeeltjes kunststof vertroebelend en verstorend op je systeem.

De Kunststof Verbinding stimuleert de uitscheiding van deze microdeeltjes kunststof via de ontlasting en de urine. Hierdoor wordt je systeem weer ‘schoon’, zodat innerlijke communicatie ongehinderd plaats kan vinden.

Voor wie?

Iedereen heeft in deze maatschappij de Kunststof Verbinding nodig.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Kunststof Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Kunststof Verbinding bedraagt € 140,-.