Kunststof Verbinding

In deze maatschappij heeft iedereen microdeeltjes kunststof van keuken gerei en synthetische kleding in zijn of haar lichaam. Dit werkt verstorend op je systeem.

Kunststoffen als Tefal, plastic en siliconen zijn niet volkomen inert, terwijl ze op verschillende manieren wel bij de bereiding van eten of als verpakkingsmateriaal van voedingsmiddelen en dranken gebruikt worden.
Dat betekent dat microdeeltjes van deze kunststoffen in jouw eten kunnen komen en dus ook in je lichaam.

Ook door het dragen van synthetische kleding kunnen microdeeltjes van de kunststof waarvan de kleding is gemaakt, in je systeem komen.

Het negatieve effect van een anti-aanbaklaag in pannen is het grootst, omdat de pan en daarmee de anti-aanbaklaag verhit wordt. Door dit verhittingsproces komen microdeeltjes van de anti-aanbaklaag sneller in je eten terecht dan vanuit bijvoorbeeld de plastic verpakking van voedingsmiddelen.

Deze microdeeltjes kunststof zijn door het lichaam niet verteerbaar en kunnen ook vrijwel niet uitgescheiden worden, ze zamelen zich daarom in je systeem op.

Deze microdeeltjes vormen een soort 'ruis' in je systeem. Omdat ze niet natuurlijk zijn, kunnen ze niet mee resoneren met je systeem, niet deelnemen aan het communicatieproces in je systeem, dat voortdurend plaatsvindt.
Om deze reden werken deze microdeeltjes kunststof vertroebelend en verstorend op je systeem.

De Kunststof Verbinding stimuleert de uitscheiding van deze microdeeltjes kunststof via de ontlasting en de urine. Hierdoor wordt je systeem weer ‘schoon’, zodat innerlijke communicatie ongehinderd plaats kan vinden.

Voor wie?

Iedereen heeft in deze maatschappij de Kunststof Verbinding nodig.


Dieren
De Kunststof Verbinding is ook heel belangrijk voor dieren.
Voor dieren wordt de helft van de prijs van de Kunststof Verbinding gerekend.

Aanvullende Verbindingen

De Magnetron Verbinding, de Versleutel Verbinding en de Neutralisatie Verbindingen werken specifiek aanvullend op de Kunststof Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Kunststof Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Kunststof Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Kunststof Verbinding nu'. 
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Kunststof Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer