Auto Verbinding

Door de Auto Verbinding voelt je auto een klasse beter aan en rijdt die ook meer als een duurdere klasse auto. Dat is niet alleen voor jou als bestuurder voelbaar maar ook voor mensen die met je meerijden.

Je gaat door deze Verbinding ook met meer passie rijden, rijden wordt ook echt leuker door de bijzondere interactie die je met je auto krijgt.

Bijzonder is dat de auto niet de Auto Verbinding ontvangt, maar dat jij als bestuurder deze Verbinding ontvangt.

De Auto Verbinding werkt niet alleen voor auto’s, maar ook voor alle andere gemotoriseerde voertuigen die jij bestuurt.

Geen illusie

Omdat niet de auto, maar de bestuurder de Auto Verbinding ontvangt, zou het een illusie kunnen zijn dat de auto aanvoelt alsof die van een hogere klasse is.

Dat mensen die met je meerijden ook ervaren dat jouw auto onder andere beter rijdt en sneller is, geeft echter aan dat het geen illusie is.

Bovendien is het effect van de Auto Verbinding op de rijeigenschappen van je auto zo duidelijk, dat je zelf ook wel weet dat het echt geen illusie kan zijn.

Interactie

Omdat jij als bestuurder de Auto Verbinding ontvangt en de auto niet, moet het effect van de Auto Verbinding ontstaan door een interactie tussen jou en de auto.

De Auto Verbinding geeft je een verdiept contact met de techniek en daardoor de mogelijkheid om de techniek beter te laten functioneren.

Het positieve effect van de Auto Verbinding op de rijeigenschappen van je auto zorgt ervoor dat je met meer passie in je auto rijdt.

Zo ontstaat er een positieve vicieuze cirkel, want het positieve effect van de Auto Verbinding versterkt naarmate je passie voor autorijden groeit.

Eenheid

Je gaat je door de Auto Verbinding ook meer één voelen met je auto. Tijdens het rijden vormen jij en je auto als het ware een eenheid.

Deze eenheid is goed te vergelijken met paardrijden. Als het paard en jij goed op elkaar ingespeeld zijn, dan geeft dat een gevoel van eenheid met het dier. Vanuit dat gevoel wil het paard graag voor je werken, wil het zich graag voor jou inzetten en zich inspannen.

Als een wildvreemde op jouw paard zou gaan rijden, dan zou het paard niet die prestaties kunnen leveren die ontstaan als jij er zelf op rijdt.

Door de interactie die je door de Auto Verbinding als bestuurder hebt met de auto, wil de auto zich meer inzetten, wil de auto vooruit. De auto heeft er voor je gevoel duidelijk meer zin in.

Werkt voor elk voertuig

Als je de Auto Verbinding hebt ontvangen dan werkt de Auto Verbinding in elke auto waarin je rijdt, het maakt daarbij niet uit of die auto van jou of van een ander is. Het mag dus ook een huurauto zijn.

Daarnaast werkt de Auto Verbinding die je persoonlijk ontvangen hebt ook als je een scooter, brommer, motor, vrachtwagen, tractor, boot of vliegtuig bestuurt.

Verbeterde prestaties

Als de bestuurder de Auto Verbinding heeft ontvangen, verbetert de auto onder andere op de volgende punten:

 • trekt sneller op
 • snellere gasrespons
 • remt beter
 • geeft het gevoel iets meer pk's te hebben
 • betere koersvastheid
 • betere, stabielere wegligging
 • kan sneller door bochten
 • geeft het gevoel van een hogere autoklasse

Werking Auto Verbinding

De Auto Verbinding heeft een werking op jezelf en een werking op het voertuig dat je bestuurt.

Werking op jezelf
De Auto Verbinding heeft ook een uitwerking op jou persoonlijk, die jou onder andere een natuurlijk gevoel van snelheid, rust en alertheid geeft.

Werking op de auto

De Auto Verbinding heeft nog een veel bredere werking dan de verbeterde prestaties die voelbaar zijn tijdens het rijden.

Deze bredere werking bestaat onder andere uit:

 • alle technieken in de motor zijn beter op elkaar afgestemd
 • je visualiseert waar je naar toe wilt en het overige verkeer voegt zich daar beter naar
 • je wordt beter gesignaleerd: voetgangers en medeweggebruikers zien je beter
 • je krijgt minder snel ongelukken en je slaat minder snel over de kop
 • het geeft je het gevoel dat je sneller van A naar B gaat


De Auto Verbinding versterkt dus niet alleen de interactie tussen jou en jouw auto, maar ook de interactie met alle overige weggebruikers. Dat maakt autorijden veiliger.

Auto Verbinding bestaat uit meerdere Verbindingen

De Auto Verbinding is samengesteld uit meerdere Verbindingen. Samen zorgen deze Verbindingen ervoor dat je het gevoel krijgt in een auto van een hogere klasse te rijden.

De Auto Verbinding bestaat onder andere uit de:

 • Banden Verbinding
 • Grip Verbinding
 • Smeer Verbinding
 • Balans Verbinding
 • Rem Verbinding
 • Sleutel Verbinding
 • Diverse Doel Verbindingen


Banden Verbinding
De Banden Verbinding zorgt onder andere voor een lagere rolweerstand en een langere levensduur van de autobanden.

Grip Verbinding
De Grip Verbinding zorgt voor meer grip op de weg.

Smeer Verbinding
De Smeer Verbinding zorgt voor een optimale smering van alle onderdelen. Hierdoor vermindert wrijving, waardoor er minder slijtage optreedt en de auto sneller kan rijden.

Balans Verbinding
De Balans Verbinding optimaliseert de balans van de auto. Dat is goed merkbaar in bochten, waar je duidelijk gemakkelijker doorheen komt en minder de neiging hebt om ruim uit de bocht te komen.

Rem Verbinding
De Rem Verbinding optimaliseert de remwerking van de auto, waardoor bijvoorbeeld blokkerende wielen minder snel optreden.

Sleutel Verbinding
De Sleutel Verbinding helpt om de garage zo snel mogelijk vast te laten stellen om welk probleem het gaat en om de reparatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Diverse Doel Verbindingen
Door diverse Doel Verbindingen is onder andere de interactie met alle overige weggebruikers versterkt. Als je bijvoorbeeld wilt inhalen, dan zie je onbewust de inhaalmanoeuvre al voor je. Door de werking van de Doel Verbindingen voegt het overige verkeer zich daar beter naar. Hierdoor ontstaan er minder snel ongelukken.

Voor wie?

Voor iedereen die met meer plezier wil rijden.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Auto Verbinding

Traject

De Auto Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Auto Verbinding bedraagt € 280,-.