Rust Verbinding

Door de Rust Verbinding ontstaat een geestelijke rust die ook in je hele systeem voelbaar is.
Er ontstaat zo een weldadig gevoel van innerlijke rust, waardoor je helemaal kunt ontspannen.

Door deze innerlijke rust en ontspanning krijg je het gevoel van ruimte en van keuzemogelijkheden. Je moet niets, het mag alleen.

Voor wie?

Voor iedereen in deze maatschappij is de Rust Verbinding weldadig.

Rust Verbinding voor een bedrijf

De Rust Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Rust Verbinding helpt om stress bij werknemers zoveel mogelijk te voorkomen. Vanuit innerlijke rust ontstaan ook de beste werkprestaties.

Let op: De Rust Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Rust Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Rust Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Rust Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Rust Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Een weldadige uitwerking

‘De Rust Verbinding geeft echt een weldadige uitwerking. Het voelt alsof ik op vakantie ben, en dat in het Amsterdamse:-)
Ben er heel blij mee.’
Kim C, Amsterdam


Erg rustig en ontspannen

‘Ik voel me er erg rustig en ontspannen door de Rust Verbinding.’
Meta M, Amersfoort