Verpop Verbinding

De Verpop Verbinding overkoepelt de Oorsprong Verbinding, die zelf de vijf Aura Verbindingen overkoepelt.

De Verpop Verbinding intensiveert en verdiept het effect van de Oorsprong Verbinding, die de werkzaamheid van elk van de vijf Aura Verbindingen verdubbelt.

De Verpop Verbinding brengt je lichaam en je aura qua werking en functie nog dichter bij elkaar. Lichaam en aura worden dus nog dieper met elkaar verbonden, gaan nog meer één geheel vormen.

Je kunt dit ervaren als het leven nog dieper inademen, als het leven duidelijk intenser leven, ervaren en in je opnemen. Je voelt je meer 'levend', dieper betrokken bij het leven, alsof je een stapje 'dieper' incarneert.

Basisoverkoepeling en verdiepte overkoepeling

De Oorsprong Verbinding vormt de basis overkoepeling van de vijf Aura Verbindingen en de Verpop Verbinding vormt de verdiepte overkoepeling van deze Aura Verbindingen.

Twee in één Verbinding

De Verpop Verbinding is een twee in één Verbinding.

Zoals de Vitalisatie Verbinding eerst de informatie van Ozaliet geeft en daarna de informatie van Be-O-liet, verandert deze Verbinding - zodra je daar aan toe bent - ook.

Als je de Verpop Verbinding ontvangt, ontvang je in eerste instantie de Plotseling Verbinding.

Na verloop van tijd ontpopt de rups zich in een vlinder en verandert de Plotseling Verbinding opeens, plotseling, in de Spoel Verbinding.

Deze overgang is duidelijk voelbaar en voelt dan ook als ‘plotseling’, vandaar de naam Plotseling Verbinding.

Na ongeveer vijf jaar verandert de Plotseling Verbinding in de Spoel Verbinding.

Zou de Plotseling Verbinding zich tijdens je leven niet verpoppen tot de Spoel Verbinding dan gebeurt dat in het Hiernamaals of tijdens je volgende leven.

Overgang Plotseling Verbinding naar Spoel Verbinding

De Plotseling Verbinding brengt je lichaam en je aura qua werking en functie nog dichter bij elkaar.

Je kunt dit ervaren als het leven nog dieper inademen, als het leven duidelijk intenser leven, ervaren en in je opnemen. Je voelt je meer 'levend', dieper betrokken bij het leven, alsof je een stapje 'dieper' incarneert.

De Plotseling Verbinding verpopt tot de Spoel Verbinding op het moment dat je er klaar voor bent om jezelf echt neer te zetten. Dat gebeurt als je zover bent dat je vanuit een diepe innerlijke overtuiging en drive gaat staan voor wie jij bent.

Je kunt het moment van verpopping van de Plotseling Verbinding naar de Spoel Verbinding ervaren als een doorspoelen in je lichaam, alsof alle bloedvaten in je lichaam worden schoongespoeld.

Voor wie?

Iedereen heeft profijt van de Verpop Verbinding.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Verpop Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verpop Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Veel krachtiger en veel zachter

‘Direct na de Verpop Verbinding voelde ik mij veel krachtiger in mezelf. Dit is tot mijn verbazing gebleven :~) Tegelijk voel ik mij ook veel zachter.’
Wil, O, Gouda


Ervaar nu enorme dankbaarheid, gelukzaligheid, liefde en lichtheid

‘Ik heb de Verpop Verbinding zojuist geactiveerd.
Het moment van activatie was zo bijzonder om te voelen.
Het ontroerde me enorm.
Ik zou het het beste kunnen omschrijven als een gevoel van thuiskomen bij mezelf. Het voelde zo warm, liefdevol en welkom.

Dank, dank, dank!

Ik ervaar nu enorme dankbaarheid.
Gelukzaligheid, liefde en lichtheid.’
Diana vdH, Boskoop