Verpop Verbinding

De Verpop Verbinding overkoepelt de Oorsprong Verbinding, die zelf de vijf Aura Verbindingen overkoepelt.

De Verpop Verbinding intensiveert en verdiept het effect van de Oorsprong Verbinding, die de werkzaamheid van elk van de vijf Aura Verbindingen verdubbelt.

De Verpop Verbinding brengt je lichaam en je aura qua werking en functie nog dichter bij elkaar. Lichaam en aura worden dus nog dieper met elkaar verbonden, gaan nog meer één geheel vormen.

Je kunt dit ervaren als het leven nog dieper inademen, als het leven duidelijk intenser leven, ervaren en in je opnemen. Je voelt je meer 'levend', dieper betrokken bij het leven, alsof je een stapje 'dieper' incarneert.

Basisoverkoepeling en verdiepte overkoepeling

De Oorsprong Verbinding vormt de basis overkoepeling van de vijf Aura Verbindingen en de Verpop Verbinding vormt de verdiepte overkoepeling van deze Aura Verbindingen.

Twee in één Verbinding

De Verpop Verbinding is een twee in één Verbinding.

Zoals de Vitalisatie Verbinding eerst de informatie van Ozaliet geeft en daarna de informatie van Be-O-liet, verandert deze Verbinding - zodra je daar aan toe bent - ook.

Als je de Verpop Verbinding ontvangt, ontvang je in eerste instantie de Plotseling Verbinding.

Na verloop van tijd ontpopt de rups zich in een vlinder en verandert de Plotseling Verbinding opeens, plotseling, in de Spoel Verbinding.

Deze overgang is duidelijk voelbaar en voelt dan ook als ‘plotseling’, vandaar de naam Plotseling Verbinding.

Na ongeveer vijf jaar verandert de Plotseling Verbinding in de Spoel Verbinding.

Zou de Plotseling Verbinding zich tijdens je leven niet verpoppen tot de Spoel Verbinding dan gebeurt dat in het Hiernamaals of tijdens je volgende leven.

Overgang Plotseling Verbinding naar Spoel Verbinding

De Plotseling Verbinding brengt je lichaam en je aura qua werking en functie nog dichter bij elkaar.

Je kunt dit ervaren als het leven nog dieper inademen, als het leven duidelijk intenser leven, ervaren en in je opnemen. Je voelt je meer 'levend', dieper betrokken bij het leven, alsof je een stapje 'dieper' incarneert.

De Plotseling Verbinding verpopt tot de Spoel Verbinding op het moment dat je er klaar voor bent om jezelf echt neer te zetten. Dat gebeurt als je zover bent dat je vanuit een diepe innerlijke overtuiging en drive gaat staan voor wie jij bent.

Je kunt het moment van verpopping van de Plotseling Verbinding naar de Spoel Verbinding ervaren als een doorspoelen in je lichaam, alsof alle bloedvaten in je lichaam worden schoongespoeld.

Voor wie?

Om de Verpop Verbinding te kunnen ontvangen, is het noodzakelijk om:Iedereen die de Oorsprong Verbinding ontvangen heeft, is een jaar later toe aan de Verpop Verbinding.

Aanvullende Verbinding

De Ki-punt Verbinding, de Levensmoed Verbinding en de Zelfbesturing Verbinding werken specifiek aanvullend op de Verpop Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Blokkade behandeling en de Verpop Verbinding zijn wat hun werkingsgebied duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Verpop Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Verpop Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Verpop Verbinding nu'. 

Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Verpop Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Een ervaring


Veel krachtiger en veel zachter

‘Direct na de Verpop Verbinding voelde ik mij veel krachtiger in mezelf. Dit is tot mijn verbazing gebleven :~) Tegelijk voel ik mij ook veel zachter.’
Wil, O, Gouda


Ervaar nu enorme dankbaarheid, gelukzaligheid, liefde en lichtheid

‘Ik heb de Verpop Verbinding zojuist geactiveerd.
Het moment van activatie was zo bijzonder om te voelen.
Het ontroerde me enorm.
Ik zou het het beste kunnen omschrijven als een gevoel van thuiskomen bij mezelf. Het voelde zo warm, liefdevol en welkom.

Dank, dank, dank!

Ik ervaar nu enorme dankbaarheid.
Gelukzaligheid, liefde en lichtheid.’
Diana vdH, Boskoop