Verruiming Verbinding

De Verruiming Verbinding geeft je het gevoel van meer geestelijke ruimte, waardoor je het leven met meer plezier en relativeringsvermogen tegemoet kunt treden.

Het idee voor de Verruiming Verbinding is ontstaan door het contact dat we, Bas en Maria, met twee overleden familieleden in het kosmische dag Hiernamaals hebben.
 
We spreken hen vrijwel wekelijks om inzichten te krijgen hoe Verbindingen, behandelingen en Impuls oefeningen op een dieper niveau ervaren worden. 
Mensen in het kosmische dag Hiernamaals zijn veel dieper met hun gevoel verbonden dan mensen op Aarde. De inzichten die wij hierdoor krijgen zijn dan ook heel waardevol.

Dit contact met het kosmische dag Hiernamaals heeft ons echt veel gebracht en dat doet het nog steeds. Het werkt onder andere verruimend, verrijkend en verdiepend op ons.

De Verruiming Verbinding geeft je een verbinding met het kosmische dag Hiernamaals en daardoor krijg je ook hetzelfde verruimende, verrijkende en verdiepende gevoel dat wij zo waardevol vinden.

De beperkingen van de materie worden door de Verruiming Verbinding minder voelbaar.
Dat geeft het gevoel van meer ademruimte en vergeestelijking, terwijl je je volledig verbonden voelt met het Aardse leven.

De Verruiming Verbinding kun je dus een ‘geestverruimende’ Verbinding noemen.

Voor wie?

Voor iedereen die het leven met meer plezier en relativeringsvermogen tegemoet wil treden, door de verruiming die deze Verbinding je geeft.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Verruiming Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verruiming Verbinding bedraagt € 140,-.