Verruiming Verbinding

De Verruiming Verbinding geeft je het gevoel van meer geestelijke ruimte, waardoor je het leven met meer plezier en relativeringsvermogen tegemoet kunt treden.

Het idee voor de Verruiming Verbinding is ontstaan door het contact dat we, Bas en Maria, met twee overleden familieleden in het kosmische dag Hiernamaals hebben.
 
We spreken hen vrijwel wekelijks om inzichten te krijgen hoe Verbindingen, behandelingen en Impuls oefeningen op een dieper niveau ervaren worden. 
Mensen in het kosmische dag Hiernamaals zijn veel dieper met hun gevoel verbonden dan mensen op Aarde. De inzichten die wij hierdoor krijgen zijn dan ook heel waardevol.

Dit contact met het kosmische dag Hiernamaals heeft ons echt veel gebracht en dat doet het nog steeds. Het werkt onder andere verruimend, verrijkend en verdiepend op ons.

De Verruiming Verbinding geeft je een verbinding met het kosmische dag Hiernamaals en daardoor krijg je ook hetzelfde verruimende, verrijkende en verdiepende gevoel dat wij zo waardevol vinden.

De beperkingen van de materie worden door de Verruiming Verbinding minder voelbaar.
Dat geeft het gevoel van meer ademruimte en vergeestelijking, terwijl je je volledig verbonden voelt met het Aardse leven.

De Verruiming Verbinding kun je dus een ‘geestverruimende’ Verbinding noemen.

Voor wie?

Voor iedereen die het leven met meer plezier en relativeringsvermogen tegemoet wil treden, door de verruiming die deze Verbinding je geeft.

Aanvullende Verbindingen

De Connectie Verbinding, de Hiervoormaals Verbinding werken specifiek aanvullend op de Verruiming Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Loskoppel behandeling en de Verruiming Verbinding zijn wat hun werkingsgebied duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Verruiming Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Verruiming Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Verruiming Verbinding nu'. 

Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Verruiming Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer