Hiervoormaals Verbinding

Met behulp van de Hiervoormaals Verbinding kun je onbewuste herinneringen aan het kosmische nacht Hiernamaals loslaten. Daardoor kun je beter in het hier en nu zijn.

Deze onbewuste herinneringen kunnen stammen uit de laatste keer dat je in het Hiernamaals was, maar kunnen ook afkomstig zijn uit eerdere keren dat je in het Hiernamaals was. Vandaar de naam Hiervoormaals Verbinding.

Door de Hiervoormaals Verbinding laat je veel kosmische nacht verleden los. Alle herinneringen aan het Hiernamaals zijn immers uit de kosmische nacht afkomstig.
Deze herinneringen geven sturing aan jouw leven, waardoor je onbewust nog altijd vanuit een kosmische nacht perspectief naar jouw leven blijft kijken.

Met de Hiervoormaals Verbinding kun je innerlijk het kosmische nacht tijdperk afsluiten en je nog beter voor de kosmische dag openstellen.

Na het loslaten van deze kosmische nacht informatie:

  • voelt het als een bevrijding, alsof je uit een benauwd voelend gebouw komt en ineens lekker buiten bent.
  • maak je een stap dieper de kosmische dag in
  • krijg je een veel krachtiger en zuiverder contact met het Hogere. Dat voelt aan als een verdiept contact met het Goddelijke.
  • opent de Hiervoormaals Verbinding je voor nieuwe kosmische dag informatie. Deze nieuwe informatie voelt als een soort kosmische dag levenselixer.
  • verloopt het verwerken van gevoelens tijdens ontwikkelingsprocessen lichter


Het is een Verbinding die je een innerlijk rondedansje laat maken, die als het ware jouw bloem open laat gaan, zodat die zich in z’n volle schoonheid kan tonen.

Voor wie?

Voor iedereen die ervoor kiest om een stap verder de kosmische dag in te maken.

Aanvullende Verbindingen

De Verbondenheid Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Hiervoormaals Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Loskoppel behandeling en de Hiervoormaals Verbinding zijn wat hun werkingsgebied betreft duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.
De overeenkomst tussen de Loskoppel behandeling en de Hiervoormaals Verbinding is dat zij jou beide loskoppelen van verzwarende invloeden.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.

Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Hiervoormaals Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Hiervoormaals Verbinding online aanvragen.

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Hiervoormaals Verbinding nu'. 

Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Hiervoormaals Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Een ervaring


Zeer opmerkelijk

‘Ik heb vandaag bijna 2 keer zover gerend en in een hoger dan tempo dan normaal.
Mijn verklaring hiervoor is dat ik door de Hiervoormaals Verbinding een zware rugzak heb afgedaan en daardoor lichter ben en dus verder kan rennen. Zeer opmerkelijk.’
Renaldo vd L, Maastricht