Hiervoormaals Verbinding

Met behulp van de Hiervoormaals Verbinding kun je onbewuste herinneringen aan het kosmische nacht Hiernamaals loslaten. Daardoor kun je beter in het hier en nu zijn.

Deze onbewuste herinneringen kunnen stammen uit de laatste keer dat je in het Hiernamaals was, maar kunnen ook afkomstig zijn uit eerdere keren dat je in het Hiernamaals was. Vandaar de naam Hiervoormaals Verbinding.

Door de Hiervoormaals Verbinding laat je veel kosmische nacht verleden los. Alle herinneringen aan het Hiernamaals zijn immers uit de kosmische nacht afkomstig.
Deze herinneringen geven sturing aan jouw leven, waardoor je onbewust nog altijd vanuit een kosmische nacht perspectief naar jouw leven blijft kijken.

Met de Hiervoormaals Verbinding kun je innerlijk het kosmische nacht tijdperk afsluiten en je nog beter voor de kosmische dag openstellen.

Na het loslaten van deze kosmische nacht informatie:

  • voelt het als een bevrijding, alsof je uit een benauwd voelend gebouw komt en ineens lekker buiten bent.
  • maak je een stap dieper de kosmische dag in
  • krijg je een veel krachtiger en zuiverder contact met het Hogere. Dat voelt aan als een verdiept contact met het Goddelijke.
  • opent de Hiervoormaals Verbinding je voor nieuwe kosmische dag informatie. Deze nieuwe informatie voelt als een soort kosmische dag levenselixer.
  • verloopt het verwerken van gevoelens tijdens ontwikkelingsprocessen lichter


Het is een Verbinding die je een innerlijk rondedansje laat maken, die als het ware jouw bloem open laat gaan, zodat die zich in z’n volle schoonheid kan tonen.

Voor wie?

Voor iedereen die ervoor kiest om een stap verder de kosmische dag in te maken.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Hiervoormaals Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Hiervoormaals Verbinding bedraagt € 140,-.


Een ervaring


Zeer opmerkelijk

‘Ik heb vandaag bijna 2 keer zover gerend en in een hoger dan tempo dan normaal.
Mijn verklaring hiervoor is dat ik door de Hiervoormaals Verbinding een zware rugzak heb afgedaan en daardoor lichter ben en dus verder kan rennen. Zeer opmerkelijk.’
Renaldo vd L, Maastricht