Niet welkom behandeling

De Niet welkom behandeling lost de problematiek op die kan ontstaan als je je als baby niet welkom voelt.

Deze problematiek kan ontstaan in de periode tussen de conceptie en de geboorte van de baby, als één of beide ouders de zwangerschap als ongewenst ervaren.
Het maakt daarbij niet uit of de betreffende ouder of ouders het voor hun gevoel 'ongewenst zijn' van de baby uitspreken of voor zichzelf houden.
De baby is zo diep met beide ouders verbonden dat elk gevoel van beide ouders door de baby wordt opgevangen.

Als broertjes of zusjes liever geen nieuw broertje of zusje willen, is dat nooit de oorzaak dat een baby zich niet welkom voelt. De baby is helemaal in het energieveld van de ouders en heeft daardoor minder last van dit soort gevoelens van broertjes en zusjes.

Triest bestaan

Als je sterk het gevoel hebt niet welkom te zijn, dan durf je jezelf niet te tonen. Je leeft dan als het ware als een grijze muis.

Je hebt het gevoel dat je niet aan het leven mag deelnemen, dat er geen plek voor jou op deze Aarde is. Je leeft daardoor een triest bestaan, een bestaan zonder uitzicht.
Omdat je er als het ware half wel en half niet bent, kun je jezelf ook niet realiseren en kun je dingen moeilijk neerzetten.

Omdat je jezelf niet toont, word je ook niet door anderen gezien. Die houden geen rekening met jou en walsen gemakkelijk over je heen.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Ki-punt Verbinding en de Materie contact Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Niet welkom behandeling.

Voor wie?

Ongeveer 30% van alle mensen heeft de Niet welkom behandeling nodig.

Niveau

De Niet welkom behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Niet welkom behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Niet welkom behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Niet welkom behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Niet welkom behandeling is € 120,-