Beginverergering behandeling

Als je een energetisch werkende behandeling ontvangt, zoals die van het Wholism Project, dan krijg je vaak een zogenaamde beginverergering. De symptomen waarvoor je de behandeling hebt ontvangen, worden dan tijdelijk sterker voelbaar.

Een beginverergering ontstaat omdat door de behandeling oude onverwerkte stukken omhoog komen, zodat die alsnog verwerkt kunnen worden.

Deze oude onverwerkte stukken voeren je als het ware terug naar het verleden, naar de gevoelens die je toentertijd door de gebeurtenis die toen heeft plaatsgevonden, hebt gehad.
Je systeem gaat dan reageren alsof de gebeurtenis opnieuw heeft plaatsgevonden en dat leidt tot een beginverergering.

De Beginverergering behandeling koppelt je als het ware los van deze gebeurtenis uit het verleden, waardoor je niet meer hoeft te reageren alsof de gebeurtenis uit het verleden net heeft plaatsgevonden.

Na de ontvangst van de Beginverergering behandeling, zul je daarom veel minder sterk beginverergeringen ervaren na het ontvangen van een behandeling.

Je systeem reageert dan in het hier en nu en zal niet meer reageren alsof de gebeurtenis uit het verleden net heeft plaatsgevonden. Er zullen nog wel onverwerkte gevoelens omhoog komen, maar het voelt dan niet meer alsof je opnieuw hetzelfde meemaakt.
Je zult dus veel lichter door de ontwikkelingen van behandelingen gaan.

Direct verlichting

De Beginverergering behandeling werkt vanaf het eerste moment verlichtend. Je gaat door deze behandeling niet eerst door zware processen.

De Beginverergering behandeling werkt ook verlichtend op alle verergeringsreacties van eerder ontvangen behandelingen.

Werkt alleen voor de mogelijkheden van het Wholism Project

De Beginverergering behandeling werkt alleen voor behandelingen en andere mogelijkheden van het Wholism Project en niet voor homeopathie of andere behandelwijzen waarbij beginverergeringen kunnen optreden.

Belangrijke update Beginverergering behandeling

Op 4 oktober 2017 heeft de Beginverergering behandeling een zeer belangrijke update gekregen, waardoor het veel lichter wordt om te werken aan je ontwikkeling met behulp van de verschillende mogelijkheden van het Wholism Project.
Lees meer: Update Beginverergering behandeling en Ervaringen met deze update.

Beïnvloeding behandelingen

Bij een aantal Beïnvloeding behandelingen, zoals de Zwarte magie behandeling, de Dubbele motieven behandeling en de Bezem behandeling voel je gedurende de eerste drie maanden na de ontvangst van de behandeling hoe oude beïnvloeding jouw systeem verlaat.

Omdat deze oude beïnvloeding vrijwel hetzelfde voelt als nieuwe beïnvloeding, kunnen deze eerste drie maanden daardoor soms zwaar zijn. 
De Beginverergering behandeling maakt deze periode veel lichter.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Beginverergering behandeling.

Aanvullende Behandelingen

De Zuil behandeling, Loskoppel behandeling, Onderdruk behandeling, Ontlading behandeling, Processor behandeling en de Schoonspoel behandeling werken ondersteunend op de Beginverergering behandeling.

Voor wie?

De Beginverergering behandeling is belangrijk voor iedereen die met zo min mogelijk (begin)verergeringen door de ontwikkelingen van:

en

van het Wholism Project wil gaan.

Niveau

De Beginverergering behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Beginverergering behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Beginverergering behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Beginverergering behandeling is 6 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot 3 maanden. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Beginverergering behandeling is € 120,-

Ervaringen met de belangrijke update Beginverergering behandeling


Wat ongelooflijk fijn dit!
Het viel mij vanmorgen op dat de weerstanden die ik zo duidelijk voelde bij het doen van Basisoefening 1 de afgelopen tijd ineens bijna weg zijn. Dit zijn natuurlijk ook weerstanden die ik heb tegen alles wat er los komt tijdens door de behandelingen, bewegingsoefeningen en Verbindingen.
Ik voel mij ook veel lichter nu.

Wat mij ook heel erg opvalt is dat ik veel beter bij mijn gevoel kan en veel beter kan transmuteren. Ik ben regelmatig bepaalde thema’s aan het transmuteren die niet echt oplossen. Ik ben ze dan aan het doorvoelen en de volgende keer dat ik ditzelfde thema behandel is het wel wat lichter.
Nu lijkt het op te lossen en komt er een volgende laag omhoog. Echt heel indrukwekkend dit:-)
Corrine G, Amsterdam

Wat een mooie en welkome update!
Wat een mooie en welkome update! In ieder geval werd ik vanochtend wakker zonder druk en onrust rond mijn hart, waar ik sinds de Open deuren behandeling bijna voortdurend mee aan het doorvoelen en transmuteren was.

Gisteren heb ik de Einddoel demo gericht op de behandeling met de hoogste prioriteit, waarna ik lichte pijn in mijn rechterheup kreeg maar die is nu ook weg.
Karin K, La Palma