Beginverergering behandeling

Als je een energetisch werkende behandeling ontvangt, zoals die van het Wholism Project, dan krijg je vaak een zogenaamde beginverergering. De symptomen waarvoor je de behandeling hebt ontvangen, worden dan tijdelijk sterker voelbaar.

Een beginverergering ontstaat omdat door de behandeling oude onverwerkte stukken omhoog komen, zodat die alsnog verwerkt kunnen worden.

Deze oude onverwerkte stukken voeren je als het ware terug naar het verleden, naar de gevoelens die je toentertijd door de gebeurtenis die toen heeft plaatsgevonden, hebt gehad.
Je systeem gaat dan reageren alsof de gebeurtenis opnieuw heeft plaatsgevonden en dat leidt tot een beginverergering.

De Beginverergering behandeling koppelt je als het ware los van deze gebeurtenis uit het verleden, waardoor je niet meer hoeft te reageren alsof de gebeurtenis uit het verleden net heeft plaatsgevonden.

Na de ontvangst van de Beginverergering behandeling, zul je daarom veel minder sterk beginverergeringen ervaren na het ontvangen van een behandeling.

Je systeem reageert dan in het hier en nu en zal niet meer reageren alsof de gebeurtenis uit het verleden net heeft plaatsgevonden. Er zullen nog wel onverwerkte gevoelens omhoog komen, maar het voelt dan niet meer alsof je opnieuw hetzelfde meemaakt.
Je zult dus veel lichter door de ontwikkelingen van behandelingen gaan.

Direct verlichting

De Beginverergering behandeling werkt vanaf het eerste moment verlichtend. Je gaat door deze behandeling niet eerst door zware processen.

De Beginverergering behandeling werkt ook verlichtend op alle verergeringsreacties van eerder ontvangen behandelingen.

Werkt alleen voor de mogelijkheden van het Wholism Project

De Beginverergering behandeling werkt alleen voor behandelingen en andere mogelijkheden van het Wholism Project en niet voor homeopathie of andere behandelwijzen waarbij beginverergeringen kunnen optreden.

Belangrijke update Beginverergering behandeling

Op 4 oktober 2017 heeft de Beginverergering behandeling een zeer belangrijke update gekregen, waardoor het veel lichter wordt om te werken aan je ontwikkeling met behulp van de verschillende mogelijkheden van het Wholism Project.
Lees meer: Update Beginverergering behandeling en Ervaringen met deze update.

Beïnvloeding behandelingen

Bij een aantal Beïnvloeding behandelingen, zoals de Zwarte magie behandeling, de Dubbele motieven behandeling en de Bezem behandeling voel je gedurende de eerste drie maanden na de ontvangst van de behandeling hoe oude beïnvloeding jouw systeem verlaat.

Omdat deze oude beïnvloeding vrijwel hetzelfde voelt als nieuwe beïnvloeding, kunnen deze eerste drie maanden daardoor soms zwaar zijn. 
De Beginverergering behandeling maakt deze periode veel lichter.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Beginverergering behandeling.

Aanvullende Behandelingen

De Zuil behandeling, Loskoppel behandeling, Onderdruk behandeling, Ontlading behandeling, Processor behandeling en de Schoonspoel behandeling werken ondersteunend op de Beginverergering behandeling.

Voor wie?

De Beginverergering behandeling is belangrijk voor iedereen die met zo min mogelijk (begin)verergeringen door de ontwikkelingen van:

en

van het Wholism Project wil gaan.

Niveau

De Beginverergering behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Beginverergering behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde voor de Beginverergering behandeling bedraagt € 140,-.
.

Ervaringen met de belangrijke update Beginverergering behandeling


Wat ongelooflijk fijn dit!
Het viel mij vanmorgen op dat de weerstanden die ik zo duidelijk voelde bij het doen van Basisoefening 1 de afgelopen tijd ineens bijna weg zijn. Dit zijn natuurlijk ook weerstanden die ik heb tegen alles wat er los komt tijdens door de behandelingen, bewegingsoefeningen en Verbindingen.
Ik voel mij ook veel lichter nu.

Wat mij ook heel erg opvalt is dat ik veel beter bij mijn gevoel kan en veel beter kan transmuteren. Ik ben regelmatig bepaalde thema’s aan het transmuteren die niet echt oplossen. Ik ben ze dan aan het doorvoelen en de volgende keer dat ik ditzelfde thema behandel is het wel wat lichter.
Nu lijkt het op te lossen en komt er een volgende laag omhoog. Echt heel indrukwekkend dit:-)
Corrine G, Amsterdam

Wat een mooie en welkome update!
Wat een mooie en welkome update! In ieder geval werd ik vanochtend wakker zonder druk en onrust rond mijn hart, waar ik sinds de Open deuren behandeling bijna voortdurend mee aan het doorvoelen en transmuteren was.

Gisteren heb ik de Einddoel demo gericht op de behandeling met de hoogste prioriteit, waarna ik lichte pijn in mijn rechterheup kreeg maar die is nu ook weg.
Karin K, La Palma