Opening gave behandeling

De Opening gave behandeling bestaat uit twee gecombineerde behandelingen:

  • Opening gave behandeling
  • Uitnodiging behandeling


Met de Opening gave behandeling kun je zelf een opening maken naar de gevoelens die je hebt onderdrukt en die zich na verloop van tijd via (lichamelijke) symptomen aan jou kenbaar hebben gemaakt.

Met behulp van de Uitnodiging behandeling kun je vervolgens de onderdrukte gevoelens waar een opening naar is gemaakt, naar je toe laten komen.

Als je uitsluitend een opening zou maken, dan moet je als het ware zelf de opening ingaan om in contact te komen met het gevoel dat je wilt gaan verwerken. Dat kan soms best wel moeilijk zijn.
Met de Uitnodiging behandeling komt het onderdrukte gevoel waar de opening voor is gemaakt, meteen naar je toe als je daar innerlijk om vraagt.
 
Je kunt daarna direct aan het verwerkingsproces beginnen van het onverwerkte gevoel. 
De klachten die door het onderdrukte gevoel ontstaan zijn, worden daardoor zo snel mogelijk opgelost.

Opening gave behandeling

Met de Opening gave behandeling kun je zelf bewust contact maken met de gevoelens die je hebt onderdrukt en zich via lichamelijke symptomen kenbaar aan jou maken.

De Opening gave geeft je de mogelijkheid om zelf een opening te maken naar onderdrukte gevoelens. Na het maken van een opening kun je weer contact met deze onderdrukte gevoelens maken en die alsnog verwerken.

Veel symptomen, zoals hoofdpijn, keelpijn, oorpijn en blaasontsteking zijn het gevolg van het onderdrukken van gevoelens.

Als symptomen gedurende een langere tijd met je wil onderdrukt worden, dan ontstaat er als het ware een soort plaat overheen. Deze ‘wils plaat’ maakt het onmogelijk om weer contact te maken met deze onderdrukte gevoelens.

Met behulp van de Opening gave kun je door deze ‘wils plaat’ heenkomen en weer  contact maken met de onderdrukte gevoelens onder deze plaat.
Zodra je weer contact maakt met de onderdrukte gevoelens, kun je die doorvoelen, waardoor de symptomen over het algemeen snel oplossen.

Uitnodiging behandeling

Met de Uitnodiging behandeling kun je, nadat er een opening is gemaakt, een onverwerkt gevoel, verdriet of welk gevoel dan ook uitnodigen om aan het oppervlak te komen.
Daardoor wordt dit gevoel zo bewust dat het verwerkt kan worden.

Als je een onverwerkt of verzonken gevoel met behulp van de Opening gave behandeling uitnodigt om weer in je bewustzijn te komen, dan komt dat gevoel bij wijze van spreken als een trouw hondje dat je hebt geroepen, in je bewustzijn. Het wordt dan direct voelbaar.
Om met behulp van de Opening gave een onverwerkt of verzonken gevoel weer zo bewust te krijgen dat het verwerkt kan worden, is het dus nodig om het onverwerkte of verzonken gevoel uit te nodigen om weer bewust te worden.

Dat doe je heel eenvoudig door je op je symptoom te richten en te vragen of het achterliggende onverwerkte of verzonken gevoel bewust mag worden. Je kunt het ook als het ware roepen door bijvoorbeeld te zeggen: ‘Kom maar gevoel achter dit symptoom, kom maar ik wil je leren kennen.’

Het maakt niet uit of je het gevoel dat je wilt roepen, hardop of stil aanspreekt.

Werkt alleen als

De Opening gave behandeling - met de daarin geïntegreerde Uitnodiging behandeling - werkt uitsluitend voor gevoelens waarvoor je de behandeling(en) al ontvangen hebt die nodig zijn om de achterliggende oorzaak van deze gevoelens op te lossen.

Twee voorbeelden
Je kunt verzonken gevoelens pas sneller naar de oppervlakte krijgen met de Opening gave behandeling nadat je de Verzonken gevoel behandeling hebt ontvangen.

Pijn en verdriet over een verloren tweelinghelft kun je pas met de Opening gave naar ‘boven brengen’ na de ontvangst van de Verloren tweelinghelft behandeling.

Combinatie

Het is vrij zeldzaam dat twee behandelingen in één behandeling gecombineerd mogen worden, dat mag vrijwel nooit. Vrijwel altijd zouden twee samengevoegde behandelingen elkaars werking tegenwerken door het samenvoegen.

Dat is niet het geval bij de Opening gave behandeling en de Uitnodiging behandeling, die werken perfect samen. Deze twee behandelingen vullen elkaar in hun werking echt aan.

Werken na elkaar

De Opening gave is zo geprogrammeerd dat er altijd eerst een opening wordt gemaakt en dat daarna pas de Uitnodiging behandeling in werking treedt.

Je kunt het dus nooit verkeerd doen.
Je vraagt eerst om een opening te maken naar een onderdrukt gevoel en vervolgens nodig je het gevoel uit om 'naar jou toe te komen'.

Als je het per abuis andersom zou doen, dan zal de Opening gave toch eerst een opening voor je maken en het gevoel daarna pas naar je toe laten komen.

Doorvoelen

Zodra je weer contact hebt kunnen maken met jouw onderdrukte of verzonken gevoelens, kun je deze gevoelens doorvoelen, waardoor de symptomen over het algemeen snel oplossen.

Doorvoelen is een actief proces en begint met bewust contact maken met het symptoom, door bijvoorbeeld je hand of vinger op de zere plek te leggen en je open te stellen voor het gevoel achter het symptoom.

Vervolgens open je je systeem voor het betreffende gevoel. Je laat het gevoel als het ware door je heen stromen, waarbij je voelt wat dat gevoel met je doet. Je kunt er dan bijvoorbeeld verdrietig door voelen of wellicht voel je boosheid. Beleef die gevoelens dan, laat ze er zijn, geef ze de ruimte, doorvoel ze dus.

Je hoeft daarbij niet te begrijpen waar het gevoel mee te maken heeft. Dat is voor het heelwordingsproces niet nodig.

Lees ook: Werkwijze gevoelens en symptomen doorvoelen

Uitsluitend persoonlijk gebruik

Je kunt de Opening gave uitsluitend voor jezelf gebruiken.
Het is dus niet mogelijk om anderen met deze gave te helpen.

Aanvullende behandeling

De Herstart behandeling werkt aanvullend op de Opening gave behandeling.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Opening gave behandeling.

Onderdrukte gevoelens oplossen

In het artikel Onderdrukte gevoelens oplossen worden de verschillende mogelijkheden besproken voor het oplossen, doorvoelen en verwerken van onderdrukte gevoelens.

Als je onverwerkte gevoelens niet verwerkt, dan bepaalt de wijze waarop je onverwerkte gevoelens onbewust onderdrukt hebt, hoe ze zo ‘losgemaakt’ kunnen worden dat ze weer verwerkbaar zijn.
Lees meer: Onderdrukte gevoelens oplossen

Voor wie?

Iedereen heeft de Opening gave behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Opening gave behandeling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Opening gave behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd van de Opening gave behandeling is 3 maanden.

Toch kan de Opening gave behandeling vlak vóór of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ingepland worden.
De oorzaak van deze uitzondering is dat de Opening gave behandeling en de geïntegreerde Uitnodiging behandeling elkaar zo perfect aanvullen, dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met de integratietijd van andere behandelingen.

Je kunt deze behandeling dus vlak vóór of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.
 
Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Opening gave behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Opening gave behandeling is € 120,-


Ervaringen


Een prachtige gave

Het voelde soms of mijn gevoel onbereikbaar was en als ik iets wilde doorvoelen zat ik vast.

Nu met de Opening gave is er meteen een toegang naar het gevoel en hoef niet eens hard te roepen om het gevoel toe te laten. Dan stroomt de energie heel natuurlijk door mijn systeem alsof het nooit anders geweest is.

Zo eenvoudig, maar evenzo verwonderd….een prachtige gave.
Wil O, Gouda


De hoofdpijn werd direct minder

‘Gisteravond, een dag na het ontvangen van de behandeling ervoer ik een hoofdpijn opkomen.
 
Toen deze hoofdpijn iets erger begon te worden heb ik gevraagd of er een opening gemaakt kon worden naar het onderdrukte gevoel en daarna het gevoel uitgenodigd naar me toe te komen. Er kwam verdriet en ik doorvoelde dat. De hoofdpijn werd direct minder.

Ook vandaag komt er nog zo nu en dan verdriet naar boven wat ik doorvoel.

Het voelt als heel fijn om het zelf op te mogen en kunnen lossen.’
Diana vd H, Boskoop