Opening gave behandeling

De Opening gave behandeling bestaat uit twee gecombineerde behandelingen:

  • Opening gave behandeling
  • Uitnodiging behandeling


Met de Opening gave behandeling kun je zelf een opening maken naar de gevoelens die je hebt onderdrukt en die zich na verloop van tijd via (lichamelijke) symptomen aan jou kenbaar hebben gemaakt.

Met behulp van de Uitnodiging behandeling kun je vervolgens de onderdrukte gevoelens waar een opening naar is gemaakt, naar je toe laten komen.

Als je uitsluitend een opening zou maken, dan moet je als het ware zelf de opening ingaan om in contact te komen met het gevoel dat je wilt gaan verwerken. Dat kan soms best wel moeilijk zijn.
Met de Uitnodiging behandeling komt het onderdrukte gevoel waar de opening voor is gemaakt, meteen naar je toe als je daar innerlijk om vraagt.
 
Je kunt daarna direct aan het verwerkingsproces beginnen van het onverwerkte gevoel. 
De klachten die door het onderdrukte gevoel ontstaan zijn, worden daardoor zo snel mogelijk opgelost.

Opening gave behandeling

Met de Opening gave behandeling kun je zelf bewust contact maken met de gevoelens die je hebt onderdrukt en zich via lichamelijke symptomen kenbaar aan jou maken.

De Opening gave geeft je de mogelijkheid om zelf een opening te maken naar onderdrukte gevoelens. Na het maken van een opening kun je weer contact met deze onderdrukte gevoelens maken en die alsnog verwerken.

Veel symptomen, zoals hoofdpijn, keelpijn, oorpijn en blaasontsteking zijn het gevolg van het onderdrukken van gevoelens.

Als symptomen gedurende een langere tijd met je wil onderdrukt worden, dan ontstaat er als het ware een soort plaat overheen. Deze ‘wils plaat’ maakt het onmogelijk om weer contact te maken met deze onderdrukte gevoelens.

Met behulp van de Opening gave kun je door deze ‘wils plaat’ heenkomen en weer  contact maken met de onderdrukte gevoelens onder deze plaat.
Zodra je weer contact maakt met de onderdrukte gevoelens, kun je die doorvoelen, waardoor de symptomen over het algemeen snel oplossen.

Onderdrukte gevoelens oplossen

In het artikel Onderdrukte gevoelens oplossen worden de verschillende mogelijkheden besproken voor het oplossen, doorvoelen en verwerken van onderdrukte gevoelens.

Als je onverwerkte gevoelens niet verwerkt, dan bepaalt de wijze waarop je onverwerkte gevoelens onbewust onderdrukt hebt, hoe ze zo ‘losgemaakt’ kunnen worden dat ze weer verwerkbaar zijn.
Lees meer: Onderdrukte gevoelens oplossen

Voor wie?

Iedereen heeft de Opening gave behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Opening gave behandeling werkt op het Persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Opening gave behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Opening gave behandeling bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Een prachtige gave

Het voelde soms of mijn gevoel onbereikbaar was en als ik iets wilde doorvoelen zat ik vast.

Nu met de Opening gave is er meteen een toegang naar het gevoel en hoef niet eens hard te roepen om het gevoel toe te laten. Dan stroomt de energie heel natuurlijk door mijn systeem alsof het nooit anders geweest is.

Zo eenvoudig, maar evenzo verwonderd….een prachtige gave.
Wil O, Gouda


De hoofdpijn werd direct minder

‘Gisteravond, een dag na het ontvangen van de behandeling ervoer ik een hoofdpijn opkomen.
 
Toen deze hoofdpijn iets erger begon te worden heb ik gevraagd of er een opening gemaakt kon worden naar het onderdrukte gevoel en daarna het gevoel uitgenodigd naar me toe te komen. Er kwam verdriet en ik doorvoelde dat. De hoofdpijn werd direct minder.

Ook vandaag komt er nog zo nu en dan verdriet naar boven wat ik doorvoel.

Het voelt als heel fijn om het zelf op te mogen en kunnen lossen.’
Diana vd H, Boskoop