Oude incarnatie Verbinding

De Oude incarnatie Verbinding lost de invloed op die jouw oude incarnaties vanuit het Hiernamaals op je huidige leven hebben.

Als je opnieuw incarneert, is het niet zo, dat een vorige incarnatie van jou weer op Aarde incarneert.
Je incarneert echt opnieuw met een nieuwe opdracht, terwijl jouw oude incarnaties in het Hiernamaals blijven.

Omdat jouw vroegere incarnaties dezelfde oorsprong hebben, dat wil zeggen allemaal afstammen van jouw overkoepelende ziel, ben je wel nauw verbonden met je vorige incarnaties.

Vanuit deze nauwe verbondenheid kunnen jouw oude incarnaties, op een voor jou onbewust niveau, invloed op jou uitoefenen.
Vanuit hun herinnering aan intens pijnlijke of moeilijke ervaringen tijdens hun leven op Aarde, kunnen ze jou, op zich volkomen goed bedoeld, trachten te behoeden om eenzelfde soort ‘fout’ te maken.

Het probleem is dat ze dat doen vanuit het tijdbeeld van hun leven toen.
Dat de tijden inmiddels veranderd zijn en dat de toenmalige spelregels daardoor niet meer van toepassing zijn, ontgaat hen.

Zo kan de invloed van oude incarnaties sterk remmend werken op jouw huidige ontwikkeling. Ze houden jou verbonden met een niet meer bestaand verleden.

De Oude incarnatie Verbinding lost deze remmende invloed van jouw oude incarnaties op.
Je komt daardoor veel meer in het nu.

Jouw oude incarnaties krijgen door de Oude incarnatie Verbinding het besef, het inzicht dat de tijden veranderd zijn, dat er in hun leven andere spelregels van toepassing waren dan in jouw huidige leven.
Jou loslaten, jou helemaal jouw eigen leven laten leiden, is door dit inzicht gemakkelijk voor hen, ze begrijpen hun eigen, goed bedoelde, eerdere zorgen zelfs geeneens meer.

Voor wie?

Iedereen heeft de Oude incarnatie Verbinding nodig.

Aanvullende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Oude incarnatie Verbinding.

Aanvullende behandelingen

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, de Vrouwenlevens behandeling en de Mannenlevens behandeling en de Oude incarnatie Verbinding zijn wat hun werkingsgebied duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Oude incarnatie Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Oude incarnatie Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Oude incarnatie Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Oude incarnatie Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer

 

Een ervaring

 

Voel me veel meer in het hier en nu

Na de Oude incarnatie Verbinding voel ik mij veel meer in het hier en nu.....heel fijn.
Wil O, Gouda