Groene vinger Verbinding

De Groene vinger Verbinding geeft je een verdiept contact met jezelf en daardoor ook met planten en bomen.

Het verdiepte contact met jezelf ontstaat doordat je met behulp van de Groene vinger Verbinding contact gaat maken met een verstild deel in jezelf. Het contact met dit verstilde deel in jezelf kan sprookjesachtig aanvoelen.
Het contact met het verstilde deel in jezelf werkt tegelijkertijd ook versterkend op je intuïtie.

Vanuit dit verstilde deel in jezelf wordt de plantenwereld beter voelbaar.
Je gaat daardoor beter aanvoelen wat planten en bomen nodig hebben en hoe ze het beste verzorgd of behandeld kunnen worden.

Planten en bomen voelen het verdiepte contact met jou en voelen zich daardoor meer gezien en gewaardeerd. Dat geeft hen levenskracht waardoor ze vitaler worden en beter gaan groeien in jouw tuin en huis.

Voor wie?

Voor iedereen die een verdiept contact met zichzelf wil en/of graag groene vingers wil krijgen.

Aanvullende Verbinding

De Innerlijk contact Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Groene vinger Verbinding.

Aanvullend op alle behandelingen

De Groene vinger Verbinding werkt ondersteunend en aanvullend op alle behandelingen en specifiek aanvullend op de Stiltepunt behandeling.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Groene vinger Verbinding voor een bedrijf

De Groene vinger Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Groene vinger Verbinding verdiept de intuïtieve vermogens van werknemers, waardoor betere ideeën kunnen ontstaan en zij beter op de markt kunnen inspelen.

Let op: De Groene vinger Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Groene vinger Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Groene vinger Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Groene vinger Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Groene vinger Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Groene vinger Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Groene vinger Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Evaringen


Heb weer planten in huis gehaald

‘Sinds de Groene vinger Verbinding heb ik weer planten in huis gehaald.

Ik was al verbaasd over wat ik aan het doen was en hoe fijn ik het vind om planten uit te zoeken voor ons huis toen ik mij herinnerde dat de Groene vinger Verbinding mij daar een handje mee helpt, (nou ja twee handjes dan :~) 

Behalve in ons huis voelt er in mezelf ook een andere balans, heel fijn.’
Wil O, Gouda


Voel me nu groots, ruim en sereen

‘Na de activatie voelde ik mezelf steeds dieper in mezelf komen. Hoe dieper ik mij in mezelf voelde gaan hoe kleiner en verder weg het voelde en tegelijkertijd voelde ik mezelf steeds groter worden. Ook voelde het alsof mijn trilling omhoog ging. Daarna voelde ik een heel fijn gevoel in mijn hoofd komen. Ik zou het als serene rust kunnen omschrijven.

Ik voel me nu groots, ruim en sereen. Mijn hoofd lijkt heel stil. En mijn lijf stroomt intens. Ik voel me ook meer aanwezig.

Dit is echt grappig, en bijna ongelooflijk. Zoals jullie weten woon ik aan een natuurgebied. Daar kijk ik nu op uit vanachter mijn laptop. En als ik naar de natuur kijk ervaar ik echt een dieper contact.
Het ontroert me. Zo mooi. Enorm dankjulliewel voor deze prachtige Verbinding!’
Diana vdH, Boskoop