Hulp bij ontwikkelen

We zijn hier op Aarde om ons geestelijk verder te ontwikkelen, om ons verder te ontplooien.
De essentie van leven is jezelf ontwikkelen.

Je wordt altijd met die constitutie en eigenschappen geboren die optimaal zijn voor de ontwikkelingen die je je hebt voorgenomen om tijdens dit leven aan te gaan. Je hebt dus altijd het juiste gereedschap meegekregen voor de ontwikkelingen die tijdens jouw leven voor jou belangrijk zijn.

Als je je ontwikkelt, loop je altijd tegen onbewuste angsten aan. Logisch, want van tevoren weet je nooit wat het doel van je ontwikkeling is. Zo krijgt een baby ook pas na de geboorte een indruk van de wereld waarin die terecht is gekomen.

Deze onbewuste angsten kunnen zo heftig zijn dat je ontwikkeling moeizaam verloopt of dat je vastloopt in je ontwikkeling.

In dit artikel vind je een overzicht van de behandelingen, Verbindingen, afbeeldingen en oefeningen die je kunnen helpen om sneller en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan.


Behulpzame behandelingen bij ontwikkelingen


Er zijn vijf behandelingen die jou - elk op hun eigen wijze - kunnen ondersteunen in jouw ontwikkelingsproces:


 • door de Beginverergering behandeling ervaar je duidelijk minder beginverergeringen na het ontvangen van een behandeling van het Wholism Project
 • door de Herstart behandeling kun je niet meer in ontwikkelingen vastlopen
 • door de Zuil behandeling ga je lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen
 • door de Loskoppel behandeling wordt het mogelijk om geestelijke pijn los te koppelen van emoties, waardoor je drie tot vier keer zo snel door elke individuele ontwikkeling gaat. De uitwerkingstijd van de behandeling blijft wel gelijk.
 • door de Processor behandeling ga je sneller door ontwikkelingen zodat de uitwerkingstijd van de behandelingen die je na deze behandeling ontvangt, halveert

Beginverergering behandeling

Door de Beginverergering behandeling wordt het veel lichter om te werken aan je ontwikkeling met behulp van de verschillende mogelijkheden van het Wholism Project.

Door deze Beginverergering behandeling verminderen de verergeringen die kunnen optreden bij alle:

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

In combinatie met de Beginverergering behandeling is ontwikkelen met behulp van de mogelijkheden van het Wholism Project niet alleen diepgaand en verrijkend, maar ook veel lichter en daardoor plezieriger.

Herstart behandeling

De Herstart behandeling helpt je als je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Iedereen loopt wel eens vast in een ontwikkeling in zijn leven. Een verkoudheid of griep, maar ook  je 'vlak' of down voelen, duiden er vaak op dat je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Het hele leven is één grote ontwikkeling. Vastlopen in een ontwikkeling heeft dus lang niet altijd te maken met de ontwikkelingen die één van onze behandelingen op gang heeft gebracht.

Onbewuste angsten zijn altijd de achterliggende reden van vastlopen in je ontwikkeling.

De Herstart behandeling geeft je, als je bent vastgelopen in je ontwikkeling, automatisch een impuls waardoor de stagnatie in je ontwikkeling wordt opgelost en je innerlijk weer gaat stromen.

De symptomen van vastlopen in je ontwikkeling lossen over het algemeen snel op zodra de stagnatie in je ontwikkeling is opgelost en je weer in stroming bent.
Zo ben je bij griep meestal binnen 24 uur weer beter, nadat je weer in ontwikkeling bent gebracht.
Lees meer: Herstart behandeling

Zuil behandeling

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen.


Omdat het Hogere een veel hoger trillingsgetal heeft dan wij mensen hebben, verhoogt door deze intense verbinding je eigen trilling zich ook.

Door jouw verhoogde trillingsgetal kun je gemakkelijker contact maken met je diepere voelen, dat van nature een vrij hoge trilling heeft. Je wordt door de Zuil behandeling dus ook beter verbonden met je diepere voelen.

Je voelt je ook meer gevoed door het Hogere.
Hierdoor zul je je minder snel overbelast voelen en kun je beter informatie in je opnemen.
Lees meer: Zuil behandeling

Loskoppel behandeling


In de kosmische nacht was geestelijke pijn aan emoties gekoppeld, om ons extra te verzwaren.
Tijdens de kosmische dag mogen we pijn neutraler beleven, los van emoties.

De Loskoppel behandeling maakt het mogelijk om geestelijke pijn los te koppelen van emoties, waardoor het veel gemakkelijker wordt om pijn te verwerken.

Als geestelijke pijn niet meer verbonden is met emoties, ga je met een neutraal en open gevoel door de pijn heen. Je kunt daardoor pijn veel sneller en gemakkelijker verwerken. De pijn blijft niet meer haken aan emoties, die pijn juist intenser maken en daardoor moeilijker om te verwerken.

Door het loskoppelen van pijn en emoties, ben je minder bang voor pijn, waardoor je gemakkelijker door ontwikkelingen en verwerkingsprocessen gaat.

Met behulp van de Loskoppel behandeling kun je drie tot vier keer zo snel door een proces gaan. De uitwerkingstijd van behandelingen verandert daardoor echter niet.
Lees meer: Loskoppel behandeling

Processor behandeling

Met de Processor behandeling ga je gemakkelijker door ontwikkelingen en loop je minder snel vast in een ontwikkeling. Daar heb je altijd profijt van bij je verdere ontwikkeling de kosmische dag in.

De werking van de Processor behandeling kan vergeleken worden met de processor van een computer. Hoe groter de processor van een computer is, hoe sneller alle data op de computer verwerkt worden en hoe minder snel de computer vastloopt.

Omdat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan met behulp van de Processor behandeling, kun je ontwikkelingen sneller afronden waardoor je innerlijk beter geordend blijft.
Er ontstaat zo meer rust in jezelf, waardoor je gemakkelijker aan andere dingen toe kunt komen.

De Processor behandeling kan alleen na de Ego-structuur behandeling ontvangen worden.
Lees meer: Processor behandeling

Een ervaring

'Wat een fantastische mogelijkheden allemaal zeg.. dat je door de Loskoppel behandeling een stuk sneller en makkelijker door ontwikkelingen kunt gaan.

En de uitwerktijd weer gehalveerd wordt door de Processor behandeling. Om vervolgens door de Zuil behandeling nog verder ondersteund te worden.

En door de Doel Verbindingen ik het nog meer in overgave kan aangaan.

Kan het nog niet helemaal goed bevatten..'


Einddoel-demo bij behandelingen

Bij de meeste behandelingen is standaard een 'demo' toegevoegd, waardoor je gedurende de gehele uitwerkingstijd van de behandeling onbewust in contact blijft met het positieve eindresultaat van de behandeling.

Je hebt het einddoel dus continu in het vizier en kunt het eindresultaat (onbewust) voelen tijdens de ontwikkelingen waar je doorheen gaat.

Met behulp van de Einddoel-demo is het mogelijk om de moed er beter in te houden, als je door zware processen gaat.

Je mag je - net zo vaak als je wilt - op het positieve einddoel, het positieve eindresultaat van een behandeling richten. Richt je telkens wel slechts op het einddoel van één behandeling tegelijkertijd.
Lees meer: Einddoel-demo bij behandelingen


Behulpzame Verbindingen bij ontwikkelingen

Er zijn meerdere Verbindingen die je bij jouw ontwikkelingsproces kunnen ondersteunen:

 • de Neutralisatie Verbinding huis beschermt tegen alle verzwakkende omgevingsstraling, die je uit je kracht haalt die je voor ontwikkelingen nodig hebt.
 • overige Neutralisatie Verbindingen, voor zover van toepassing voor jouw persoonlijke situatie
 • door de Vitalisatie Verbinding bouw je je aura weer op, zodat je over je oorspronkelijke geestelijke kracht beschikt om door ontwikkelingen te gaan
 • met de Kracht Verbinding genereer je kracht om door een ontwikkeling te gaan, door de kracht van je aura te bundelen
 • met de Balans Herstel Verbinding kun je sneller je geestelijke balans weer vinden na een ontwikkeling

Neutralisatie Verbinding huis

De Neutralisatie Verbinding huis is een blijvende verbinding, die de bewoners beschermt tegen alle verzwakkende omgevingsstraling en het leefklimaat in harmonie brengt.
Uniek van de Neutralisatie Verbinding huis is dat je ook buiten je eigen huis, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, volledig beschermd bent tegen straling.

Niet geneutraliseerde omgevingsstraling haalt je uit de kracht die je nodig hebt om door ontwikkelingen te gaan.
Lees meer: Neutralisatie Verbinding huis

Overige Neutralisatie Verbindingen

Je kunt jezelf pas volledig beschermen tegen de verzwakkende werking van omgevingsstraling als je naast de Neutralisatie Verbinding huis ook - voor zover van toepassing - de Neutralisatie Verbinding werk, Neutralisatie Verbinding bedrijf, Neutralisatie Verbinding auto, de Mobiel Verbinding en/of de Apparaat Verbinding toepast.

Vitalisatie Verbinding

Door de enorme toename van omgevingsstraling is de aura van de mens sterk verkleind, waardoor de aura ernstig in z’n functioneren belemmerd wordt.

De Vitalisatie Verbinding helpt om de aura te herstellen, waardoor de vier aura-lichamen beter kunnen functioneren. Deze vier aura-lichamen zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van je denken, voelen, willen en intuïtie en voor het optimaal verlopen van je lichaamsfuncties.

Door het herstel van de aura voel je je krachtiger en beter in balans. Je weerstand vergroot, waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten. De Vitalisatie Verbinding werkt dus letterlijk vitaliserend.

Je raakt ook meer in jezelf verankerd. Hierdoor kun je beter bij jezelf blijven in stressvolle situaties of in een omgeving waar veel indrukken op je af komen. De Vitalisatie Verbinding is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een verhoogde gevoeligheid (HSP).
Lees meer: Vitalisatie Verbinding

Kracht Verbinding

Als je door een ontwikkeling gaat, kost dat altijd veel kracht en dus energie.
De Kracht Verbinding helpt je om gemakkelijker en soepeler door ontwikkelingen te gaan, door de kracht van de aura te bundelen en door beter in overgave te blijven.

Het beste voorbeeld van een ontwikkeling is het geboorteproces van een baby. Die gaat van de voor de baby bekende baarmoeder via het geboortekanaal naar een voor hem of haar onbekende ruimte, de wereld waarin wij leven.

Het geboorteproces is voor zowel moeder als baby een krachttoer, waarbij het voor beiden van levensbelang is dat het proces voltooid wordt, met andere woorden de baby mag niet in het geboortekanaal blijven steken.

Exact hetzelfde geldt voor geestelijke ontwikkelingen, je gaat dan ook van een voor jou bekende ruimte, via wat voelt als een geestelijke vernauwing, naar een voor jou onbekende nieuwe ruimte.

De Kracht Verbinding helpt om jouw kracht tijdens een ontwikkeling automatisch te bundelen en helpt je om in overgave en vertrouwen te blijven om zo snel en goed mogelijk door de geestelijke ontwikkeling te gaan.

Momenteel is dat extra belangrijk omdat we ons bevinden in de overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag. Omdat de spelregels van deze nacht en dag lijnrecht tegenover elkaar staan, eist deze overgang veel meer van onze persoonlijke ontwikkeling dan gebruikelijk.

De Kracht Verbinding kan daarnaast gebruikt worden om schadelijke stoffen in het lichaam te neutraliseren. De gevolgen en bijwerkingen van medicijngebruik, anticonceptie, vaccinaties, antibiotica, amalgaam etc. kunnen zelfs achteraf hersteld worden met behulp van de Kracht Verbinding.
Lees meer: Kracht Verbinding

Balans Herstel Verbinding

In het dagelijks leven zijn er momenten waarbij je hevig schrikt door een onverwachte gebeurtenis.

De Balans Herstel Verbinding herstelt de aura na zo’n schok en brengt jouw systeem en lichaam veel sneller weer in balans.

Je kunt de Balans Herstel Verbinding ook voor derden inzetten.
Deze Verbinding kan dus ingezet worden als een kosmische dag rescuemiddel, zowel voor jezelf als voor anderen, met als grote voordeel dat je die altijd bij de hand hebt.

De Balans Herstel Verbinding zorgt er ook voor dat gevoelige mensen zich beter staande kunnen houden in het leven, beter in balans kunnen blijven in het dagelijkse leven.
Lees meer: Balans Herstel Verbinding

 

Afbeeldingen

De onderstaande twee afbeeldingen kunnen een hulp zijn bij jouw ontwikkelingsprocessen:

 • Aquarius Labyrint
 • Combinatie Aquarius Labyrint & Spiral of Life

Aquarius Labyrint

Een afbeelding van het Aquarius Labyrint kun je gratis downloaden door hier te klikken.Het Aquarius Labyrint vormt een verbinding tussen Hemel en Aarde en werkt door deze verbinding onder andere transmuterend en aardend. Het kan je om deze reden helpen om soepel door jouw processen heen te gaan.


Lees meer over de werking van het Aquarius Labyrint.

Combinatie Aquarius Labyrint & Spiral of Life

Door diepe onbewuste angsten kun je blijven steken in je ontwikkeling. Je voelt je dan letterlijk vastzitten en je kunt je snel geïrriteerd en beroerd voelen.

Met behulp van de combinatie van deze twee afbeeldingen kun je jezelf vaak weer in ontwikkeling brengen als je bent vastgelopen.
 

Ben je diepgaand vastgelopen, dan werken deze afbeeldingen onvoldoende sterk. De Herstart behandeling werkt veel sterker en effectiever.
Lees meer: Blijven steken in een ontwikkeling


Oefeningen

Er zijn twee oefeningen die je helpen om gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan:


 • de druppel oefening
 • Chakra dichtheid oefening

De druppel oefening

De volgende oefening helpt om gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan.
Je stelt je voor dat je bij elke uitademing steeds kleiner wordt, totdat je je zo groot voelt als een druppeltje water.

We maken hier de vergelijking met een druppeltje water omdat ontwikkelen eigenlijk meegaan is in de stroom van het leven.

Als je heel groot bent en je gaat met deze levensstroom mee, dan ben je bang dat je je stoot tegen een steen in deze stroom of je bent bijvoorbeeld bang om meegesleurd te worden en zo van een waterval af te vallen. Als je zo groot bent als een druppeltje dan is het niet eng om tegen een steen te botsen of van een waterval te vallen.

Door je voor te stellen dat je zo klein bent als een waterdruppel in een snelstromende rivier (symbool voor de ontwikkeling) kun je dus meer in overgave door de ontwikkeling gaan en roept de ontwikkeling minder angst op.

Chakra dichtheid oefening

Chakra's zijn de vertaalstations tussen onze energielichamen (onze aura lichamen) en ons fysieke lichaam. Je zou chakra’s daarom ook energiepoorten kunnen noemen.

Met de Chakra dichtheid oefening kun je je chakra’s beter laten functioneren.

De energetische dichtheid, de gevuldheid van een chakra bepaalt voor een groot deel het functioneren van een chakra.

Wanneer een chakra optimaal is gevuld met energie, zal het chakra beter functioneren.
Een optimaal gevuld chakra heeft de volgende drie voordelen:

 • het helpt je om gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan
 • de energie in het chakra is zuiverder, waardoor het chakra beter kan functioneren
 • het chakra zal gemakkelijker openen en open blijven. Je blijft daardoor beter in contact staan met jezelf en je aura, en daardoor ook met je omgeving.


De energetische dichtheid van een chakra is dus belangrijk.
Met de Chakra dichtheid oefening kun je de dichtheid van de energie in je chakra’s vergroten.
Je hoeft alleen maar bepaalde punten op je handen tegen elkaar aan te houden.
Lees meer: Chakra dichtheid oefening