Wind behandeling

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.

Met behulp van de Wind behandeling kun je de resultaten van behandelingen van het Wholism Project in de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.
De uitwerkingstijd van andere behandelingen van het Wholism Project wordt dus door de Wind behandeling gehalveerd, puur omdat het je zo voor de wind gaat met je ontwikkeling.

Uniek is dat de Wind behandeling een ontwikkeling bevorderende behandeling is die als eerste behandeling ontvangen mag worden.

Processor behandeling

De Processor behandeling is een andere ontwikkeling bevorderende behandeling, die net als de  Wind behandeling in staat is om de uitwerkingstijd van andere behandelingen van het Wholism Project te halveren.

Alleen mag de Processor behandeling pas na de Ego-structuur behandeling ontvangen worden.
De Ego-structuur behandeling is een behandeling die ontvangen kan worden na de ontvangst van een serie van in het totaal 11 voorafgaande Ontwikkelingsbehandelingen.

Ontwikkeling bevorderende werking telt op

De ontwikkeling bevorderende werking van de Wind behandeling en de Processor behandeling 'tellen bij elkaar op'.

Met andere woorden als je beide behandelingen ontvangen hebt dan kun je in een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd de eindresultaten van elke behandeling van het Wholism Project verwachten.

Geen exacte tijden

Ook als de Wind behandeling en de Processor behandeling hebt ontvangen, blijft het wel mogelijk om bepaalde ontwikkelingen onbewust (nog) niet aan te gaan.

Dat de Wind behandeling en de Processor behandeling allebei de uitwerkingstijd halveren en samen zelfs tot een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd reduceren, zegt niet dat je exact in de helft of een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd van een behandeling door alle ontwikkelingen van die behandeling heen zult zijn.
 
De reductie tot de helft of een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd van een behandeling is dus geen exacte reductie van de uitwerkingstijd die altijd standaard exact voor iedereen geldt.

Neem de halvering van de uitwerkingstijd of de reductie van de uitwerkingstijd tot een kwart van deze tijd dus niet volkomen absoluut, maar zie die als een indicatie.

Behandelingen werken ook na de uitwerkingstijd

Ook na de aangegeven uitwerkingstijd van elke behandeling blijven onze behandelingen hun werking voor jou behouden.

Je kunt de aangegeven uitwerkingstijd van een behandeling dus zien als de tijd waarbinnen je door de eerste 'basiscyclus' van de behandeling heen bent gegaan. Je bent dan, als je het 'volgens het boekje' doet, door de belangrijkste ontwikkelingen van de behandeling gegaan.

Eigenlijk ook wel logisch dat de behandelingen van het Wholism Project nooit echt uitgewerkt zijn. Zou dat namelijk wel het geval zijn dan zouden onze behandelingen niet over levens heen kunnen werken.

Reacties op de behandeling

De Wind behandeling geeft echt het gevoel dat je meewind hebt, dat je bootje als het ware op een aangename wijze voortgestuwd wordt door de wind.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Neutralisatie Verbindingen, de Vitalisatie Verbinding, de Kracht Verbinding en de toepassingsmogelijkheden van de Zijde Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Wind behandeling.

Voor wie?

De Wind behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die sneller wil profiteren van de resultaten van de behandelingen van het Wholism Project.

Deze weldadige behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Wind behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Wind behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Wind behandeling.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Wind behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Wind behandeling is 6 maanden.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Wind behandeling is €120,-