Zonlicht Verbinding

De Zonlicht Verbinding is een Talent Verbinding die ervoor zorgt dat het licht van vrijwel elke lichtbron meer het effect van zonlicht krijgt.

Het (lamp)licht gaat door de Zonlicht Verbinding opladend werken, je krijgt er dus energie van net zoals je van zonlicht energie krijgt.

De Zonlicht Verbinding kan je ook het heerlijke, ontspannende en verruimende gevoel van buiten lekker in de zon zitten, geven. De Zonlicht Verbinding geeft je daarmee een soort innerlijk gevoel van vrijheid.

Je kunt met behulp van de Zonlicht Verbinding zelfs iets bruin, iets licht getint worden door lamplicht of licht van andere lichtbronnen.
Uiteraard in veel mindere mate dan door zonlicht. Zonnebrandmiddel zal dan ook niet nodig zijn als je ’s avonds onder een lamp een boek leest.

Werkt bij vrijwel elke lichtbron

De Zonlicht Verbinding werkt voor het licht van:

  • elk type lamp
  • TL licht
  • daglicht lampen
  • een gaslampje of olielamp
  • kaarslicht
  • de open haard


De Zonlicht Verbinding werkt dus bij elk type licht dat gebruikt kan worden als vervanging van of aanvulling op zonlicht.

Werkt niet bij
De Zonlicht Verbinding werkt niet voor het licht van infrarood lampen.

Puur individueel

De Zonlicht Verbinding is een Talent Verbinding en werkt dus puur individueel.

Elk gezinslid dat dus van het weldadige effect van deze Verbinding wil profiteren, zal dus persoonlijk de Zonlicht Verbinding moeten ontvangen.

Lost ook oude kunstlicht informatie op

Kunstlicht heeft niet alleen een effect op je als je in een ruimte bent die met lampen verlicht wordt, maar laat ook ‘informatie’ in je systeem achter.

Deze onnatuurlijke ‘kunstlicht’ informatie in jouw systeem wordt door de Zonlicht Verbinding omgezet in natuurlijke informatie.

De ontvangst van de Zonlicht Verbinding kan daardoor bijzonder verwarmend voelen.

Voor wie?

De Zonlicht Verbinding heeft voor iedereen een waardevolle en weldadige werking.

Benodigde Verbindingen

Je kunt de Zonlicht Verbinding pas aanvragen als jouw woon- en werkomgeving volledig geneutraliseerd is met de daarvoor benodigde Neutralisatie Verbindingen.

Je hebt dus sowieso de Neutralisatie Verbinding huis nodig en als je buitenshuis werkt, ook de Neutralisatie Verbinding werk of -bedrijf.

Heb je een auto dan heb je ook de Neutralisatie Verbinding auto nodig.

Apparatuur die je buitenshuis gebruikt, moet met de Mobiel Verbinding of de Apparaat
Verbinding
geneutraliseerd zijn.

Aanvullende Verbinding

De Zon Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Zonlicht Verbinding.

Ondersteunende Impuls oefening

De Impuls epifyse oefening werkt ondersteunend op de werking van de Zonlicht Verbinding.
Je bent met behulp van de Impuls epifyse oefening ontvankelijker voor de werking van de Zonlicht Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Zonlicht Verbinding voor een bedrijf

De Zonlicht Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Zonlicht Verbinding laadt werknemers op, waardoor zij langer geconcentreerd en alert hun werk kunnen doen. Door de Zonlicht Verbinding zullen er ook minder fouten gemaakt worden.

Let op: De Zonlicht Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Zonlicht Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Zonlicht Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Zonlicht Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Zonlicht Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Zonlicht Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Zonlicht Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Een ervaring


Ervaar kunstlicht als veel prettiger en zachter

‘Wat een prachtige Verbinding.
Heel mijn lichaam begon te tintelen toen ik de Verbinding activeerde.
Ik voel me echt warmer worden van binnen :~), heerlijk!

Kunstlicht ervoer ik meestal als niet zo prettig. Alle lampen in mijn huis dim ik bijna altijd naar de zachtste stand.
Het valt me op dat ik nu het kunstlicht anders ervaar. Veel prettiger en zachter ook als deze niet op de zachtste stand staat. Fijn! :~)

Ik ontdekte vanmorgen dat ik nu ook de beeldscherm helderheid van mijn laptop en mobiele telefoon als veel prettiger ervaar, zelfs als deze in de helderste stand staat.’
Diana vdH, Boskoop