Impuls darm oefening

De Impuls darm oefening is een energetische oefening die op jouw darmen gericht is.

Deze oefening werkt vitaliserend op jouw darmen en het verteringsproces, zowel op het lichamelijke als het geestelijke niveau.

Door deze oefening word je je bewuster van het enorme belang van jouw verteringssysteem en in lijn daarmee ook van het belang van het geestelijk verteringsproces, met andere woorden het geestelijk verwerkingsproces.

Waar je jouw gevoelens in ‘bedwang’ hield door ze geestelijk te manipuleren, naar jouw hand te zetten, maakt de werking van de Impuls darm oefening ze oorspronkelijk, met andere woorden weer ’vrij’ en vitaal.

De Impuls darm oefening werkt zo vitaliserend op jouw darmen en het verteringsproces, op het verwerkingsproces op verschillende niveaus.

Hoe werkt de Impuls darm oefening?

De Impuls darm oefening werkt als volgt.

Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls darm oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau 'door je heen werken’. Zij brengen je darmen op een heel subtiele wijze continu in beweging.De subtiele energetische bewegingen waaruit deze Impuls oefening bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel heel snel merkbaar worden.De Impuls darm oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een continu werkende impuls met een blijvende uitwerking.Je hoeft zelf dus niets voor deze oefening te doen.

Werking van de Impuls darm oefening

De Impuls darm oefening werkt op drie verschillende niveaus:

  • op de darmen zelf
  • het voeding verteringsproces
  • op jouw geestelijke verteringsproces, met andere woorden jouw geestelijk verwerkingsproces

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls darm oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

Iedereen heeft de Impuls darm oefening nodig.

De Impuls darm oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.Als je de Impuls darm oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls darm oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls darm oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.
Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Impuls darm oefening maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Impuls darm oefening bedraagt € 95,-.


Een ervaring


Mijn stoelgang is flink verbeterd

‘Ik heb al veel Impuls oefeningen mogen ontvangen, maar deze had onverwacht echt de meeste impact op mij.

Zowel in het begin als daarna de uitwerking.

Gelijk na ontvangst werd ik een week lang erg moe, ook flink verkouden, zweten en hoofdpijn.
Door de Beginverergering behandeling die ik eerder ontvangen heb, voelde ik de verkoudheid na opkomst ook vervolgens als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik voelde het zelfs letterlijk wegglijden. Vroeger zou ik dan echt lang flink verkouden en ziek zijn geweest.

Na die week voelde ik me als herboren en is mijn stoelgang flink verbeterd.
Altijd gedacht dat die redelijk normaal was, dus niet.’
Ellen vH, Hengelo